- 27 Ağustos 2013
- 1.234
- 2.617
- 133
- Konu Sahibi armanselin
-
- #5.481
annenize öncelikle selamlarımı iletin ben yıllarca kısa diyetler uyguladım verdim ama malesef katlanarak kısa sürede geri aldım sonunda bu sayfayı görünce bu defa sağlıklı olarak diyet yapayım dedim çalışıyorum onun için çok fazla spor yapamıyorum ama dışarı çıkınca yürümem bile hızlandı desem abartmamış olurum buradaki tüm arkadaşlara sesleniyorum lütfen moralinizi bozmadan diyetinize devam edin inanıyorum ki sizler daha genç olduğunuz için kısa sürede hedefinize ulaşırsınız
Merhaba, bende aranıza yeni katıldım diyete başlayalı 3 gün oluyorsize gelişmeleri burdan yazacağım yazdıklarınız beni çok motive etti
Günaydın armanselin ve diğer arkadaşlar.
listeleriniz hiç aç bırakmayacak cinsten. Tatlıyı (şerbetli tatlılar değil, sütlü tatlılar, çikolata vs) çok seven ben ve diyet listelerine uyamayan ben, listelerinizi görünce bi hevesle başlamak istedim.
Bugün okuduğum için listeye bugünlük tam uyamayacağım ama yarından itibaren porsiyonları hazırlayıp, birebir uymak istiyorum. eğer senin gibi 2. liste sonunda 10 kilo vermiş olursam DİLE BENDEN NE DİLERSEN!!! bu kadar açık ve net. eğer isterse kocama da uygulatacağım.
ayrıca evde uygun oldukça spor da yapıyorum (jillian michaels -duymuşsunuzdur-).
Kilo verememe sebeplerimden biri tiroidimin az çalışması, diğeri PCOS, ve bir diğeri de "gırtlağımı tutamamam".
Sayende kilo verirsem -tekrar söylüyorum- "DİLE BENDEN NE DİLERSEN!"
Hepinize sevgilerimle.
bugünkü menüm.
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
2 yeşil zeytin
Biraz Beyaz Peynir.
ara (10:00)
1 kupa yeşil çay
öğlen
1 kepçe kıymalı bezelye
1 kase zeytinyağlı börülce
yarım kase salata
yoğurt
ekmek yok.
ara (15:00)
1 kupa yeşil çay
ara (16:00)
yarım muz
akşam
ıspanak
yoğurt
salata
hıımmmm bezelye tahin pekmez yok :18:sakın ha uyma
öncelikle topiği açan arkadaşa çok teşekkür ederim. bi sorum olacaktı.ben diyetisyene gidiyorum 1 aydır ve hemen hemen 1.listeyi uyguladım.şimdi devamlılık açısından ben 2. listeden başlasam olur mu acaba?
günaydın.
akşam yememek için sabah 06:45'te bir çorba kaşığı keçiboynuzu pekmezi
sabah menüm (09:00-geç kaldım bu sabah)
1 dilim ekmek
beyaz peynir
2 ceviz
açık şekersiz çay
arkadaşım sen kaçıncı listedesin 1.listede pekmez yo k 52:
Teşekkür ederim umarım siz de istediğiniz kiloya ulaşırsınız bu hafta diyetisyenim 1 haftalık şok diyet verdi ve bi kür verdi..evet 2.listeden devam edin umarımki istediğiniz kiloya ulaşırsınız
normal listeye haftaya başlayabilcem. tüm gerekenleri almam lazım. (süt, kayısı vs)
Teşekkür ederim umarım siz de istediğiniz kiloya ulaşırsınız bu hafta diyetisyenim 1 haftalık şok diyet verdi ve bi kür verdi..
Kür hergün 1 bardak kaynaşmış suya 2 dilim taze zencefil 1 acı cehre tohumu çubuk tarçın ve limon suyu koyup bunu istediğimiz vakitte içeceğiz. Metabolizmayı ciddi manada hızlandıroyo dedi bu kürü ve şok diyeti yapıp ikinci listeye öyle başkayacağım inş. Denemek isteyenler için destek olur belki:))
tamam affa uğradın haftaya tam gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?