- 13 Şubat 2014
- 381
- 24
- 48
- Konu Sahibi armanselin
-
- #5.441
Bnde basliyorum yarin inş ise yarar çok saolRica ederim ne demek sizlere yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.Aklınıza takılan her şeyi sorun ben cevaplarım bildiklerimi. Diyet bol öğünlü bir diyet insanın ağzı hiç boş kalmıyor. Acıkmaya fırsatınız olmuyor desem yeridir. İnanırsanız başarırsınız tabii ki. İnşallah istediğiniz kiloya kavuşursunuz ben yanınızdayım.
Ya yalnis gidiyor surekli anlamadimkizlar ben beden egitimi ogretmeniyim 155 boyunda 49, 9 kiloyum su anda 3 hafta once tartildigimda 52 kilo idim ben cok arastirdim eskiden kilolu idim 63 kilo oldugumu bikiyorum ama beden egitimine hazirlanirken spor ile verdim simdi ben cok yavas kilo verdigimi dusunuyorum ve surekli spor yapan biriyim en kotu ogrenciler ile 2 ders voleybol oynuyorum sizin bu diyete baslayali 1 hafta oldu oncesinde kendi uyguladigim diyeti uyguluyo idim sizce yavas veriyormuyum ) saygilar
Canım vücutta yağ oranı azaldıkça kilo verimin yavaşlar. Ben mesela önceki diyetlerimde 58 kiloya kadar haftada 2 kilo verebiliyodum fakat 58'den sonra bu 4 haftada 2 kilo oluyodu. O zamanlar diyetisyene gidiyodum ve bana böyle bi açıklama yapmıştı...
48 yaşında 155 cm boy 65 kilodayım bu liste benim içinde uygun olurmu acaba bilgi verirmisiniz
Anladim canim tesekkur ederim ualniz ben evli olduhum icin aksam esime ne yapiyor isem ondan yiyorum digerlerine uymaya calisiyorum birde fazla kilo olmadihi icin cokda kasmiyorum yalnis yapmiyorumdur insallah ama ben hic ac hissetmiyorum kendimi neden bilmiyorum birde yatmadan tarcinl
48 yaşında 155 cm boy 65 kilodayım bu liste benim içinde uygun olurmu acaba bilgi verirmisiniz
Tarçınlı süt kan şekerini düzenliyomuş bende bi ara sabahları içiyodum iyi yapıyosun. Ayrıca biz sağlıklı beslenmeye çalıyoruz canım benim. Kilo almadığın sürece eşin için hazırladığın yemekleri yemende bi sakınca yok bence. Yanlış olduğunu düşünmüyorum. Sadece ölçülü ye,hepsi bu :)
Herkese iyi akşamlar
Bir akşam yine araştırmalarımın birinde bu siteyi bularak insanların birbirine nasıl yardımcı olmasına şaşırmış bir anlık heyecanımla kayıt olmuştum ancak bugün yarın derken bir türlü uygun bir diyeti seçememiştim.20 yaşındayım ve hayatımın en güzel zamanlarını siyah giyerek geçirmeme kararı aldım artık bu iş bitecek. Ve sözümden dönmemek için bu akşam buraya yazıyorum. Biz korkak bir insan değiliz ve vücudumuzun genetiğinde ince bir bel ve Kardashian kalçacı varken 46 bedene saklanmayacağız. O halde zaman birlikte olma zamanı ve listesini paylaşan herkese çok teşekkür ederim bu kararı almamda burada yazılan her cümle çok etkili oldu
Tamam canim zaten bazen canim cok seker istiyor bende meyveli musli aldim ondan hiyorum sadece aksam esimde benimle birlikte gaza geldi ekmegi birakti 3 kilo verdi benden iyi verdi vala:)))
Ben de kayısı yiyip üstüne su içiyorum öyle durumlarda. Ama müsli de çok mantıklı :) eşinin kilo vermesi çok iyi seni de motive eder :) ne güzel diyet arkadaşı bulmuşsun :)))
Merhaba.
Bende.diyetinizi uygulamak istiyorum
Ama soyle bir durum var ben gune bu kadar erken baslamiyorum
Ne yapmaliyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?