- Konu Sahibi armanselin
-
- #5.301
herkese merhabaaa :) ben bu diyeti konu ilk açıldığı zamanlarda uyguladım 2 hafta ve 72 kilodan 67 ye düşmüştüm iki haftada.tabi ilk zamanlar su attığı icin cabuk gidiyo ama bu diyet hem aç bırakmıyo hemde çok sağlıklı.tabi ondan sonra durmadan yedim ve çok kilo aldım.her gün abur cuburla beslendim 76 kilo oldum malesefama hiç yemek yemiyodum paso abur cubur neyse şimdi tekrar başlıyorum ve bu sefer çok kararlıyım.sabah listeye uygun bi şekilde kahvaltımı yaptım.20 kilo vermek istiyorum.ilk listede 5 kilo veririm umarım.birbirimize destek olalım. :) bide spor yapmak istiyorum abur cuburdan bel bölgem çok yağlandı eritmem lazım.bakalım araştırcam egzersizleri yazarım buraya yaparsam :) herkese sağlıklı ve incecik günler diliyorummmm :)
12 gunde 6 kilo mu ? Ben inanıyorum. Çünkü bende kolay kilo veren bi yapiya sahibim.. canm spor yaptin mi tam olarak ne yaptin bilgi verir misin kesinlikle benim kilo vermem lazim
Canm kilolarimiz ayni sayilir bende 77 ye merdiven dayadim. 1.68 boyum var. Hedef 59 :) bakalim bende baslicam yarin . Ama yemeyecegim seyler var kayisi mesela sevmiyorum. Artk simdi oglumu uyutayim. Sakin kafayla diyeti bi yazayım. İnşallah bende verebilrim yaza en az 65 olmam sart .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?