- 16 Mayıs 2012
- 627
- 90
- 118
- 39
- Konu Sahibi armanselin
-
- #5.221
ben bakıyorum her gun ama nerde sayfanın asları :)
hala herkesler tatıldedır belki :)
ben başladım diyete ılkı gıbı sıkı olmasa bile her gun öğle tatıllerınde tempolu 20dk yuruyuşum var :)
sabahları ıkı dılım kepek ekmek arası peynırim var..
diğer öğünleri de az tutuyorum..
bakalım bir hafta olsun fark olacak mı
sen naptın ay perisi
kimse yok :26::26::26::26:
hayırlı olsun Allah utandırmasınnapem bacım ya, grup dağılmış çok üzülüyorumama canlandırabiliriz mesela aşık oldum :93: ailelerin haberi var ve galiba başım bağlanacak 1-2 ay sonra , kısmetse bu yıl sonu veya 2014 yazı düğün var
hayırlı olsun Allah utandırmasın
kimse yok :26::26::26::26:
selam kızlarrr..
ramazan bitti sahalara geri dönücem.. ramazanda en karşı koyamadıgım tatlı oldu yınee..
dun denge lıfe ekmeğimi aldım :)
başlıyorum tekrardan..
ramazanda 1 kilo kadar aldım.. çoğundan korkuyordum.. inşallah hemen toparlarımm..
herkesler nerdeeee :)
kızlarrrr ben geldimm üyenin aslarından biri döndüü,hatta sinnry de burdaymış,dierlerinide bekliorumm. herkesi çok özledim çookkkk hadi gelin yaaa devam edelim sohbetlerimize,armanselin,berivan,akrepçik,karanfilseven,reyhan,darlingim..nerelerdesinizz
ay bende senin epilasyon konuna yazdım,sen bizim meleğimizimisin diyeee,ben geldim meleğimm,dierlerinide bekliorumm,nee aşıkmı oldunn,ayyyy hadi ahyırlısı bu sefer inşallahhhkız özledim bacım yaa sizleriii dur bi sarılayım yaa
ben geldimm ben geldimmmnasılsın canımmm,ayy çok özledimm
Ya merhaba,
Ben yeni gördüm bu topiği...Yazılanları görünce bu diyeti yapmaya karar verdim ama tabi başlayanların dağılmasına da çok üzüldüm.Diyet listelerini aldım,yarın başlayacağım.Var mısınız yeniden bu diyeti canlandırmaya? Ben zaten uygulayacağım kararlıyım yanıma arkadaş arıyorum...
Canim bu profille tanimaSin belki ben tuba hani delimiyim kullanici adiyla evlenmeye yakin silmistim uyeligimi telefondan giriyorum qrtik ins. Bol bol
Gorusuruz umarim hatirladin ben seni unutmadim cunku can dostumm olark gordm ben seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?