- Konu Sahibi armanselin
- #5.241
gerçek çok makul ve aç bırakmayan bi diyet olmuş bende hemen başlamayı düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aktarda var canım çin çayı diye gecıyo çin usulu yeşil cay da diyebilirsi alırken böyle serce parmagındakı tırnak boyutunda içinde yapraklar var bazen kısa kısa dallarda oluyo içinde bir yemek kasıgı koyuyosun demlıge su kaynatıp üstüne döküyosun beklıyosun öyle bı 5 dk fılan o mınıık taneler şişiyo kocaman yosun gibi oluyo nerdeyse uzun ınce yaprak gibi.hem öyle cokta kokmuyo hazırlar acaip kokuyo.
maşallah azmedip başarmışsın darısı benim başıma .kilo verince göbek gidiyomu benimde tek sorunum bu sanki kilo versemde erimicek gibi geliyor
Beraber yapalimmmmDurmadan yiyorum yeni başlayan biri varsa beraber bu diyeti yapabilirmiyiz?? çok mantıklı geldi diyet. yapabilirim gibi ama biraz arkamdan ittirin lutfen......
selam kızlar bende yeni üyelerdenim daha önce diyetiyen kontrolünde diyet yaptım 4 ayda 10 kilo verdim ama bırakınca geri aldım. Kısa süerede değil tabiki 2 yılda eski kiloma döndüm.bende bu diyeti yapmak istiyorum ama bir türlü cesaretimi toplatıp başalyamıyıorum.Diyeti daha önce yapmış olanlar yada şuan yapanlar bizlere biraz yardımcı olursalar çok memnun olurum.İşim masa başı o yüzden egzersiz sıkıntı benim için akşamları yürüyüş imkanımda yok biraz zor olacak ama inşallah başarırım.
Boy:1.65 cm Kilo:76
hedefim:65 kilo
İnşallaaaaaaaaaahhh....