- 29 Mayıs 2013
- 122
- 5
- 38
- Konu Sahibi armanselin
-
- #5.001
evet tatlım hatta ben demiştim ya ilk tanıştığımız zaman ip atlıyorum falan bişey yemeden önce diye sonra bi yazı okudum göğüslerimde öyle olsun istemedimNeeeeeeeeee ip atlamaya hiç bu açıdan bakmamıştım.Doğru diyorsun Fatoşum.
ablalarm bugn kimseciklr yktu :44::44: yarn sınava giriyorm bn çokk stresliyim dularınıızıı eksk etmeyn hepiniziii çokk seviyorm
İnşallah kötü durumlar yaşamazsın Fatoşum.
canım nasıl geçti sınavın dua etmiştim sabahh inşallah iyidir
bana yaklaşıyosunuz :26: ama ben 57 de iyiyim :124::124::124:
evet ablacmaşırıı kıskançç ve çokk inatçı süperr gaza gelr özünde ii biridr yanınadkinee çokk uyar o nası biri olursa odaa öyle olur yani şüphecidir ilişkilrde hemn açmazz kndini sevdimmide yine tamm sevn burçlardan insnlara küss kalamz amaa küstümmüde asla affetmez ama ksmesi için çok büyk bişeyy olması gerk insancıldr insnları sevr ve ii iletişim kurr genlde sözlerii yine çk etkileyicidr dostluga önem verr toplumda dikkat çekr genlde gzmeyi eglnmeyi sevr pekk evde oturmayı sevmez bişilr ypmk istr hepp böle yani uzun bi zamnda yibne devm ederim
hahaa o zaman benimki oğlak değil
o zamn dogm tarihnde bi yanlışlk olabilirbugnde ksmecklr yk evet :44::44: berivn ablann fotoları öbürr topkte ablacm
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canımm benm çk mtlu ettn benine kadrda iyisin evet güzl gçti ablacm bnde sana edicem inş. sennkide çk ii geçr vlla sabahn körnde bana duaa etmn aklına glmesi beni o kadr mtlu ettiki altn kalpli şeyy seni
facen yok mu beriş ya yüzünü de görmek istiyorum
merhaba kızlarrrrrr ben geldim biliorum bayağıdır giremedim topiğe takipte edemedim ama sevincimi paylaşmak istedim sizinle kızlar biliyorsunuz benim eşimden çocuğumuz olmuyo menide hiççç sperm yok evlendiğim aylardan beri hepp tedavi gördü eşim ama sonuç 0 oldu
ve 6 ay önce başak bi dr. tedaviye başaldı eşim
yaklaşık 6 aydır tedavideyiz cuma günü dr. kontrolüne gittik
eşim test verdi ve 7 seneye yaklaşık evliliğimde ilk defa 6 tane sperm görüldü...
veeeeeee allaha hamd olsun şükürler olsun kibu günleri gördüm darısı cümle bebek isteyenlere olsun
şimdi 2 aylık tedavi sürecimiz daha var ağustos sonu tekrar test yapılacak o sonuca göre tüp bebek yapabileceğim inşllhhhhinanın sevincimden ne yapacağımı şaşrırıyorum şimdi ama ilk duyduğumda şaşırıp kalmıştım inş bundan sonrası gelir.... kızlar kusura bakmayın geçmişi okuyamadım burası diet topiği ama sizlerle paylaşmak istedim..
şimdi kilomu yazayım kötü ama olsun
geçen hafta: 78.600
tartılmadan önce adet oldum sonuç bu hafta: 79.200
600 gr almışım ama adetin ödemi diye düşünüyorum inş bu hafta adetle bayağı ödem atmayı düşünüyorum...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?