-
- Konu Sahibi armanselin
- #4.661
Tesekkürler bitanem. Ya ben sal takamiyorum.
Haklisin canimErkekler kadınlara nazaran çok daha hızlı kilo verirler. Bir de kilo fazlası çok ya ondan da daha hızlı vermiş olabilir. Nasıl bir diyet yapıyor?
Almanya mıııııı? Aman Allah'ım bir sürü Philadelphia getir bize. :26::26::26: Hele o chai latte İndia.Alpia scholokade.
Neyse ki çok geç olmadan gerçek yüzünü gördük şükürler olsun.Biz nasılsak öyle olalım kızlar kimsenin lafına bakacak değiliz. İstediğimizi yazarız zaten sitede yazıyor herkes kendi yazdığından sorumludur diye.
Erkekler kadınlara nazaran çok daha hızlı kilo verirler. Bir de kilo fazlası çok ya ondan da daha hızlı vermiş olabilir. Nasıl bir diyet yapıyor?
Aaaa evet burdaki arap kadinlari bu tarzdakiler gibi bagliyorlar.Kanal HijUpCom - YouTube al bacım farklı şal bağlama teknikleriinsana şal ilk başlarda garip geliyor fakat sonradan alışıyor videolardaki tesettür boneyi sefamerve olarak verdiğim internet sitesinden edinebilirsin. türkiyeye yeni geldi çünkü ben ordan 8 tane aldım, 4 ünü çeyizime kaldırdım
Ah bir uykum gelse.
Almanya mıııııı? Aman Allah'ım bir sürü Philadelphia getir bize. :26::26::26: Hele o chai latte İndia.Alpia scholokade.
Aaaa evet burdaki arap kadinlari bu tarzdakiler gibi bagliyorlar.
Ben esarbi tercih ediyorum. Bakarsin zamanla ben de alisirim sala
Ama yine de danke schön önerilerin icin
Sefa merve sitesine bayildim cok güzeller. Ben esarpla kombine ederim o cicileri
Cooooook tatlisin. Kiz biz diyette degil miyiz:)
Getiririm tabi
birimiz hepimiz , hepimiz benim içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
erkeklerin metabolizması biz bayanlardan daha hızlı çalışıyormuş diye okumuştum bi yerde :26: abim kahvaltı da 1 ekmek bitiriyor, ben avuç içi kadar yiyorum, onun karnı doyuyor ben açlıktan kıvranıyorum. sonuç o filinta gibi bende balina
Aaaa evet burdaki arap kadinlari bu tarzdakiler gibi bagliyorlar.
Ben esarbi tercih ediyorum. Bakarsin zamanla ben de alisirim sala
Ama yine de danke schön önerilerin icin
Sefa merve sitesine bayildim cok güzeller. Ben esarpla kombine ederim o cicileri
benimde uykum gelmiyor, hele evde internet olsa hiç uyumam herhalde :126: ama sabah 6 da abimin "MELEK UYAAAAAAAAAAAAAN" sesi en etkili hatta şok etkisi yaratan bir alarm oluyor. "tamam abi kalkıyom ben, sen git 5 dkya hazır olurum" diyorum. o gidiyor. ben kalkıyorum ve hazırlanıyorum
hatta bu sabah noldu anlatayım. abim beni kaldırdı, yine her zaman ki gibi git dedimo gitti , ben bi uyandım koştum lavaboya elimi yüzümü yıkadım, ordan mutfağa ve 1 bardak portakal suyu ordan koştum odama girdim kapıyı kilitledim abim gelmesin diye, pijamalarımla odanın penceresinden balkona atladım 1 sigara içtim sonra tekrar odaya atladım. üstümü başımı giydim makyajımı yaptım. saat 6 buçuktu ve ben hazırdım hayatımın rekorunu kırdım
onlar nekineeee :44: çukulata mı :125:
Biri peynirli çikolata. Enfes bir şey nutella halt etmiş yanında.Biri Hint çayı. Enfes bir tadı var. Diğeri de bildiğimiz tablet çikolata ama çok güzel tadı var. Üzüm ve fındık parçalısı hele ki.
aman allahım neler duyuyorum selinden. koş beroş koşş kaçırma bu fırstaı.selinde kaçamak yapıyooo,bizde onu yakaladıkkk koşşşBiri peynirli çikolata. Enfes bir şey nutella halt etmiş yanında.Biri Hint çayı. Enfes bir tadı var. Diğeri de bildiğimiz tablet çikolata ama çok güzel tadı var. Üzüm ve fındık parçalısı hele ki.
aman allahım neler duyuyorum selinden. koş beroş koşş kaçırma bu fırstaı.selinde kaçamak yapıyooo,bizde onu yakaladıkkk koşşş52 52: