-
- Konu Sahibi armanselin
- #4.621
ne küsü bacımmm
bize üzül kızzz,sevgililerimize ne üzülüosunn
ay yerim bens eni,oburum beroşum benim
ya ignis neler demişsin sen böle,kanım dondu resmen ya,günlerdir haftalardır dertleştiğimiz insalnalr olnlar,bu kadar sert konuşman çok üzücü.yok öpme morartma yok erotik,çok çok ayıp bunlar ya,nasıl yakıştırdın kendine böle seviyesizce konuşmayı.tartışmanında bi adabı var. konuyu tekrar açmak gibi bi niyetim yoktu ama meleğe bunları sölediğini görürnce kendime sölenmiş gibi hissettim.en çok iyi hatılıorum melek onları anlattığında yorum yaptığını,seni okudukça kendi günlerim aklıma gelio falan filan dediğini. şimdi nie böle kıvırdın hiç anlamadım.yazık ya çok yazıkk
ya saçmalama beroşum lütfen,bi kişi çıktı böle yapı die huzurumuz bacılığımız bozulamaz.biz sohbetimize devam edecez ona inat,ortalığı karıştırıp kaçtı,huzurumu bozmasına izin veremeyiz
canım benim
ya sen ne terbiyesiz saygısız bişe çıktın ya
çok çok haklısın canım,herkes görüşünü söler ama kimse böle saygısızca konuşmalalı,hakaret etmemeli,herkesin görüşü kendine.ignise çok şaşırdım ya
görüşlerimiz bu şekilde konuşmanın hiç bi yanlış tarafı yok meloşum.ama iş hakarete saygısızlığı terbiyesizliğe geçtimi olmaz. öle konuşulmaz.tartışmanın bile bi adabı vardır.yoksa sen şimdi bu görüşünü söledin kavga çıkarmı bundan,hayır.çünkü kimseye laf atmadın.bu senin düşüncen okadar
Ya hala uzatıyosunuz bnce tamm olan oldu dünn hakkında konuşmayalım artk
İnşallah inşallah.Ah şu aileler sevenleri neden kavuşturmazlar bilmem ki. Çok üzüldüm böyle bitmesine ama elden ne gelir. İnşallah istediğin gibi birini bulur ve çok ama çok ama çok mutlu olursun. Senin de aşk hikayelerini dinleriz.
uzatma deil reyhancım sadece bidaha böle hakaretler olmasın,saygısızlık olmasın diye. ve dün yoktum ben,arkadaşlarıma yapılan haksızlığa karşı yorum yapmak istedim. biraz hakkım var sanırım
beroşum selinim fatoşumm siz nerelerdesinizz,gelin sizde bacılarr
amaaaan ben geçmişi okumadan yazdım demin o msjımı. neler olmuş öle kızalr ya. bi girmedim nete,karışmış. lütfen ya bu konulara ya girmeyelim,yada konuşacaksak herkes birbirinin düşüncesine saygılı olsun.ah kuzularım benimmm
ne küsü bacımmm
bize üzül kızzz,sevgililerimize ne üzülüosunn
ay yerim bens eni,oburum beroşum benim
ya ignis neler demişsin sen böle,kanım dondu resmen ya,günlerdir haftalardır dertleştiğimiz insalnalr olnlar,bu kadar sert konuşman çok üzücü.yok öpme morartma yok erotik,çok çok ayıp bunlar ya,nasıl yakıştırdın kendine böle seviyesizce konuşmayı.tartışmanında bi adabı var. konuyu tekrar açmak gibi bi niyetim yoktu ama meleğe bunları sölediğini görürnce kendime sölenmiş gibi hissettim.en çok iyi hatılıorum melek onları anlattığında yorum yaptığını,seni okudukça kendi günlerim aklıma gelio falan filan dediğini. şimdi nie böle kıvırdın hiç anlamadım.yazık ya çok yazıkk
ya saçmalama beroşum lütfen,bi kişi çıktı böle yapı die huzurumuz bacılığımız bozulamaz.biz sohbetimize devam edecez ona inat,ortalığı karıştırıp kaçtı,huzurumu bozmasına izin veremeyiz
canım benim
ya sen ne terbiyesiz saygısız bişe çıktın ya
çok çok haklısın canım,herkes görüşünü söler ama kimse böle saygısızca konuşmalalı,hakaret etmemeli,herkesin görüşü kendine.ignise çok şaşırdım ya
görüşlerimiz bu şekilde konuşmanın hiç bi yanlış tarafı yok meloşum.ama iş hakarete saygısızlığı terbiyesizliğe geçtimi olmaz. öle konuşulmaz.tartışmanın bile bi adabı vardır.yoksa sen şimdi bu görüşünü söledin kavga çıkarmı bundan,hayır.çünkü kimseye laf atmadın.bu senin düşüncen okadar
beroşum selinim fatoşumm siz nerelerdesinizz,gelin sizde bacılarr
Umarım hemm olmadysa illa bi hayr vardır bi sözz vrya Allh herkesin fevlinee baksın snra boynunaa taksın :44: hepp böle olur inş.
Yokk onaa bişi demiorum bn şu taksim olayları için yani onuu kastettm
boşver onlar uyanamamışlardır bilenemmmhep biz erken uyanıyoruz zaten ördü kader ağlarını, kırdı yine kollarımı oyyy
evet meloşşMeloş muuuu tuttum bunu artık Meleğe Meloş diyelim.Evet Gülüm herkes istediğini yazabilir ama hakaret etmeye kimsenin hakkı yoktur.
Selam kizlar. Selincim malum mübarek günlerdeyiz. Yarinda mirac kandili. Ben slk slk oruc tutmak istiyorum. sadece aksam yersem dolayisiyla metebolizma hizi yavaslayacak. Verdigim kilolari geri alir miyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum
seloş, beroş, fatoş, meloş,sümoş vee güloş
sinnnf hoşgeldin canımmözledik bacımm