- 6 Mayıs 2013
- 431
- 314
-
- Konu Sahibi armanselin
- #4.641
Canım verdiğin kiloları geri alacağını sanmıyorum. Sahurda kahvaltı edersin güzelce. Kayısı ceviz süt falan. 1. listede misin hala? :44: Akşam da 1 dilim ekmek bol salata,tavuk köfte vs. ve biraz da sebze yemeği yersin. 1 saat sonra diyet bisküvi yersin çok acıkırsan. 9da da meyveni yersin. Olur biter.Güzelce yayarsın yiyeceklerini saatlere sorun olmaz.
Ah kuzum iyi oldu aslında kimin ne olduğunu öğrendik boş ver.
Katılıyorum Gülüm bir kişi yüzünden düzenimizi bozacak değiliz.Biz böyleyiz isteyen gelir sohbetimize katılır,isteyen katılmaz. Hoşlanmıyorsan ne diye duruyorsun ki zaten!
Meloş muuuu tuttum bunu artık Meleğe Meloş diyelim.Evet Gülüm herkes istediğini yazabilir ama hakaret etmeye kimsenin hakkı yoktur.
Cidden erken uyanamıyorum ya.
evet meloşş
seloş, beroş, fatoş, meloş,sümoş vee güloş
Harikasın Güloşum.
sinnnf hoşgeldin canımmözledik bacımm
Sinnnf yine yakalanmış.Yazamadan gitmiş. İnşallah kötü bir şey yoktur.
Türkiyemi Cook özledim ya 2 senedir gözümde tütüyor. Nasipse bu sene gidecegim cennet vatanima. Bu yasanan olaylara o kadar üzülüyorum ki
nerdesin bidenem :26:
Almanya'da canim ya gurbette:)
türban modası bitti denilebilir, şal modası var canımen iyi anlatım Sefamerve - Yaşam Tarzınız - tesettür giyim, bayan giyim, şal, eşarp, elbise, etek, tunik, pardesü, pardüse, ferace, kombin, etek modelleri, kapalı giyim, başörtüsü. bu siteden olur canım
kusuruma bakma canım, marketteyim müşterielr geliyor o yüzden geç yazıyorum
Ya ben 1. listeye kaptirmisim kendimi. Aslinda 2. listede olmam gerek. Tamam 2. listeye baslarim artik. Yiyecekleri saatlere yayma fikri mantikli. Tesekkürler canim ya bitanesin.
evet bir ara 50-59 arası kilo verenler topiğine yazıyormuş, orayıda karıştırmışaslında berişim ve diğer üyeler, biz nasılsak öyle olalım düzenimizi bozmayalım hiç değer mi ? değmez ben yazarım valla
bende az önce böyle dedim, ne gerek var bozulmaya
bizimkiler de Meloş der bana
Benim esim evlenmeden önce 95 kiloydu. Nisanlilik döneminde 6 ay gibi kisa bir sürede 75 kiloya falan düstü. Simdi evliligimizi 10. yilindayiz. Gecenlerde tartiya cikti 97 Kilo olmus ( hic göstermiyor bence ) sen diyet yapiyorsun Bende basliyacagim dedi ve Cook kararli. Bir haftada 3 Kilo verdi. Ben bir ayda ancak 2,5 Kilo verdim. Bu nasil is anlamadim ki
gece 3 e 4 e kadar yatmazsan kalkamazsın tabii
niye nolduydukineee :44: kimden kaçıyo
Almanya'da canim ya gurbette:)