- 18 Mart 2013
- 1.901
- 571
- Konu Sahibi armanselin
- #4.601
Sen böyle dedikçe heyecanlanıyorum kız.
heyecanlan ki mutlu ol ki kaçamak yapacak olsan bile aklına gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen böyle dedikçe heyecanlanıyorum kız.
ayy canım benim :)Aşk olsun unutur muyum seni hiç.
Ay canım benim Filiz ile ilgili şarkı yok maalesef. Sana da bunu armağan ediyorum.
Kenan Doğulu - Sen benim En kıymetlimsin - YouTube
İstanbul'a gel serin serin karşılıklı kahve içer laflarız Tophanede.
Eveeet Filiz ve Dermanol arasında çekiliş yapıyorum şimdi.
1. grup için niyetlendim ve çektim Dermanol çıktı. Filizim bizim gruptasın. İkinize de hayırlı uğurlu olsun canlarım.
hatta çok sevinmiştim sizin grupta olduğum için :)
1. Grup: Gül,İgnis,Reyhan,Dermanol
2. Grup: Berivan,Selin,Cemrem,Filiz
Not: 1. gruba her gün 1 tablet çikolata serbest.
günaydın sütlü tatlılarımmmmmm
şükür kavuşturana özledimmmm kızçelerrrrrrrrr
filizim filizim bizdennsinnnnnnnnn bacım bacımmmmmmm
gelelim hafta sonu olanlara
hafta sonu ikimizde kot giydik spor dolanalım dedik cumartesi sabah 9,30 da varsı sınavım evden aldı beni sınav yerime bıraktı araban indi gireceğim fakultenini önüne kadar yürüdük sonra bekliyeyim dedi neyse yarım saat di sınavım bekledi 10,30 gibi merkeze gittik kahvaltı yaptık beraber oturduk cafede bana istatislik dersi verdi beraber ders çalıştık sonra 2 de tekrar sınava girdim 2 saat sürecekti beklemiş beni baktım bankda oturuyo o kadar şaşırdım ki gitmiştir diye düşündüm ünv sınavına gireceğim zaman bile ailem beklemedi ama emir bekledisonra konuştuk 5 gibi eve girdim ders çalan çalıştım
2. gün heyecandan mıdır nedir miğden bir fena gurul gurul arabadayız midem nasıl gurulduo yaaa dersin 10 gündür yemek yemiyo aç değilim ama karnıma sancılar giriyo stresden sabah çıktım kahvaltı yapalım dedi yokkkk dedm neyse ona eşlik ettim yine beni çıkana kadar bekledi temiz hava aldık burada sazova parkı var çok güzel gelsenizde gezdirsem oraya gittik ordan da eve bıraktı
amaaaaaaaaa yine kendi ödedi hesabı yaaaaaaaaa ben çok kötü oluyorum zaten bir sürü benzin de gitmiştir gireceğim yer uzak dı git gel artı kahvaltı yı da ödedi bugün ben ödeyeyim dedim bir dövmediği kaldı saçmalama nereden görüyorsun böyle şeyleri birdaha bu teklifle gelme bana filan filan çokk ama içim rahat değil vala kızlaar hesap ödeme işi sizde nasıl oluyo:26:
Bncede berivn abla cidden çokk ii biri durulttu ortalıgı onuu çokk seviyorm hepinizi melekk abladnda tekrar özür dilerm daha bu konu hakkında bişi yazmıyım size güzell bi haberr veriymde konu dagılsın 900 gram vermişim bn amaa diyeti tamm uygulayamadm yarn tamm anlamyla başlıcam yürüyüşe faln :44::44:
heyecanlan ki mutlu ol ki kaçamak yapacak olsan bile aklına gelsin
ayy canım benim :)
aslında filiz ile ilgili şarkı var murat kekillinin beşimci mevsimim var bi dinle istersen ben çok severim filizim diyo içinde :)) ama bu daha güzel sen benim en kıymetlimsin demişsin kıskansın kızlar hahahaha :))
ben istanbuldayım hani bana kahvee (
eeeee grup kalmadımı şimdi çok heyecanlanmıştım
canım biz senin emirle yaşadıklarını okumaktan büyük keyif alıyoruz özellikle ben çünkü bende erkek ark aynı işyerindeydim (işyerindeydim diyorum 2 hafta oldu ayrıldık o yüzden pek sık giremiyodum )4 yıl önceye dönüyorum senin yaşadıklarını okudukça umarım yazmaya devam edersin yazmazsanda canın sağolsun yapılcak bişi yok :)
900 için tebrikler sümüş
ya herkez kilo bildirimi yaptımı yaw ben sadece 100 gr vermişim hem bi iki kaçamağım olmuştu ama zumbada yaptım. bide regl oldum o yüzden anca 100 gr vermişim (((((
Ben de Tebrik ediyorum Sümüş. O mesajın nerede göremedim ben görsem cevap yazardım. Harika 900 gr maşallah diyorum.
O karışklıktaa görmemiş olabilirsn ablacm Tşk ediyorum
Evet canım mutlaka içelim yaa bide foto çekilir koyarız buraya :)) niye ayrıldık 4 yıldır çıkıyoruz 4 yıldır aileleri ikna edemedik evlenmemiz için sürekli kavga ediyoduk bu yüzden ee zaten yaşımızda aldı başını gidiyo 20 yaşında değilim ki 10 yıl bekliyim şurda ne kaldı 30 olmama artık önümü görmem lazım aileni ikna edemiyorsan bitsin artık yeter bıktım kavga etmekten dedim oda ikna edemeyince ayrıldık şimdi bulursam birini içki içmeyen mümkünse göçmen :)) birini istiyorum inşallah hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun...Ah doğru ya bir gün beraber kahve içelim yahu. Canım bence gruplaşmayalım ki aramız hiç bozulmasın. Hepimiz bir bütün olalım. Ne oldu ya neden ayrıldınız ki? Çok üzüldüm.
Olsun 100 gr 100 grdır. Ben de regl iken 200 gr gitmişti. Ama sonraki hafta 500 gr gitti.
Evet canım mutlaka içelim yaa bide foto çekilir koyarız buraya :)) niye ayrıldık 4 yıldır çıkıyoruz 4 yıldır aileleri ikna edemedik evlenmemiz için sürekli kavga ediyoduk bu yüzden ee zaten yaşımızda aldı başını gidiyo 20 yaşında değilim ki 10 yıl bekliyim şurda ne kaldı 30 olmama artık önümü görmem lazım aileni ikna edemiyorsan bitsin artık yeter bıktım kavga etmekten dedim oda ikna edemeyince ayrıldık şimdi bulursam birini içki içmeyen mümkünse göçmen :)) birini istiyorum inşallah hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun...
Ayy inşallah benimde haftaya 500 gider eğer giderse 65 leri görücem hadi inşallah canım benim
kızlar ben bildirimimi armana özelden yaptım ama artık buraa yazayım
geçen hafat:78.700,
bu hafta: 78.400
giden : 300 gr olsun gitrtiya buna şükür
ben bugün yaşanan olaylardan hiçççççççççççççç bahsetmicem asla
ama bi tek şey sölicem
HERKES İSTEDİĞİNİ SÖYLEMEDE,SAVUNMADA ÖZGÜRDÜR
HERKES KARŞISINDA Kİ KİŞİLERE SAYGI GÖSTERMEK ZORUNDADIR.
herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Evet canım mutlaka içelim yaa bide foto çekilir koyarız buraya :)) niye ayrıldık 4 yıldır çıkıyoruz 4 yıldır aileleri ikna edemedik evlenmemiz için sürekli kavga ediyoduk bu yüzden ee zaten yaşımızda aldı başını gidiyo 20 yaşında değilim ki 10 yıl bekliyim şurda ne kaldı 30 olmama artık önümü görmem lazım aileni ikna edemiyorsan bitsin artık yeter bıktım kavga etmekten dedim oda ikna edemeyince ayrıldık şimdi bulursam birini içki içmeyen mümkünse göçmen :)) birini istiyorum inşallah hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun...
ne küsü bacımmmrakibemmm gülüm hiç pas vermiyorsun küs müyüzzz
bize üzül kızzz,sevgililerimize ne üzülüosunnay yazık çocuğa bu aralar benim hormonlarım arttı mı ne gülkemmin, berivanın, benim ve diğerlerinin sevgililerine çok üzülüyorum evli olsam hamile olduğuma şüphelenecem o derece
ay yerim bens eni,oburum beroşum benimkızlar kızlarrrrrrrr sakin olunnnnnnnn lütfennnn aaaaaaaaaaaaaaa ortada hakaret de yok gidecek de sakin olun durun ben sizlere çikolatalı kurabiye ve sütten kahve yapayımm sakinleşelimmmm
Bir duruma sebep olduğuma göre üzerine birkaç şey söylemek lâzım sanırım.
1- Reyhan, orada desteklemeyenleri değil, verilen mücadeleyi ve talepleri küçümseyenleri kastetmiş.
İkisi birbirinden çok farklı.
2- Burada siyaset konuşulmasından rahatsız olunmuş. Ben siyaset yapmadım, sadece hafta sonu ne yaptığımı
ve neden tartılamadığımı açıkladım; tıpkı Akrepcik'in eski sözlüsü ile öpüşüp dudağı morararak eve gittiğini anlatması gibi.
3- Eğer benim burada yaptığım siyasetse "Biz kürtlerde çok takı takılır, Biz kürtler şöyleyiz, Biz kürtler böyleyiz" ifadeleri siyasetin ve ayrımcılığın dik alasıdır.
4- Bana cevap verilmediği söylenmiş, lütfedilmiş. Ne denecekti acaba "Ben desteklemiyorum, sen bu direnişe nasıl katılırsın,
ya da nasıl katıldığını açık açık yazarsın" mı denecekti?
Son olarak ;
hesaplamaları yaparım dedim, fakat keyfim kaçtı.
Artık bu topic'e uğramayacağım.
Hepinizin hedefinize ulaşmanızı ve sağlıkla zayıflamanızı dilerim.
Sümeyye'ciğim sen de kusura bakma, ben sebep oldum bu sözleri duymana, çok üzgünüm.
Adım geçmemiş evet,
biraz "kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla" yapmaya çalışmış birileri çünkü.
Yok yok, siz bildiğiniz gibi muhabbetinize devam edin, ben artık yokum zaten.
Sen fazla görmemiş olabilirsin, benim midem bulanmıştı, sonuçta buraya erotik hikaye okumak için gelmiyorum.
Neyse ya, hatırlayınca midem bulandı gene.
ya saçmalama beroşum lütfen,bi kişi çıktı böle yapı die huzurumuz bacılığımız bozulamaz.biz sohbetimize devam edecez ona inat,ortalığı karıştırıp kaçtı,huzurumu bozmasına izin veremeyizişin günah boyutuna girersek çıkamayız zaten herkesin yaşantısı kendine ama şu saatten sonra eemirle olan ilşkimi anlatmam cidden çok kırıldım şimdiyee kadar olan desteklerden dolayı herkese çok teşekkür ediyorum emirle birlikte isek şuan sizlerin sayesinde allah razı olsun
canım benimbende iyi ders aldım canım
Bölücü diye Sümeyye gibilerine değil, "Ben kürdüm, ben kürdüm" diye ortalarda gezene derler, bilmiyorsan öğren.
Ah Arman Ah, bundan sonra pek sevgili topic'iniz de biraz da kitap filan okuyup tartışın.
Genel kültür yıkılıyorrrrrrr.
Ortalık durulmuşmuş!
Akrep bozuntusu beğendiği lafı söyleyecek ben de cevap vermeyeceğim, öyle mi?
Ortalığı karıştırmışım, ohhhh ne de güzel yapmışım.
Sizi gidi yüzeyseller.
işte sevdiğimiz sümüş modeli hep böyle ol canım, siyaset işi çok karışık . böyle konulara hiç girmeyelim bir daha
Tabii, sen kendine yeni hayali sevgililer bul, onlarla öpüş dur.
Seni gidi şizofren seni.
Nedense Berivan sevgili yapıp, topic'te gözde haline gelince, 100 yıl önceki sevgilin çıktı ortaya.
Kıskançlığından her gün düzmece hikayeler anlatıyorsun.
Söz fotoların ne oldu bu arada? Bir türlü göremedik onları.
Neden?
Çünkü öyle bir söz hiç olmadı. Baktın ki fotoğraflarda ısrarcıyız, hemen sözün bozulma yalanını uydurdun.
Sana ölüp biten ailesi, meğerse seni istemiyormuş.
Neden?
Kürt olduğun için, ahahahaha.
Yahu hangi aile, istemediği kıza görücü gider, bir de çok seviyormuş numarası yapar.
Yalancı, yalancı sana kimse inanmaz.
kızlar ben bildirimimi armana özelden yaptım ama artık buraa yazayım
geçen hafat:78.700,
bu hafta: 78.400
giden : 300 gr olsun gitrtiya buna şükür
ben bugün yaşanan olaylardan hiçççççççççççççç bahsetmicem asla
ama bi tek şey sölicem
HERKES İSTEDİĞİNİ SÖYLEMEDE,SAVUNMADA ÖZGÜRDÜR
HERKES KARŞISINDA Kİ KİŞİLERE SAYGI GÖSTERMEK ZORUNDADIR.
herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:120: yok anam kimde saygı varsa. ha bende desteklemiyorum yapılanları, ülkenin geçmişine bakınca bu hükümet hep var olmalı diyorum nankörlük yapamam ha şimdiye kadar hiç bu hükümete oy verdim mi ? hayır. sebebi ise kazanacağını bildiğimden her seçimde farklı partilere verdim ama hükümetin başında olması gereken isim şu an ki isimdir