- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
-
- Konu Sahibi armanselin
- #3.141
60 olunca gayet sağlıklı,fıstık gibi hatun olacaksın eminim.Aynen banada öyle geliyo herkez eskisine göre çok zayıfladın diyo kıyafetlerdende farkediliyo kilo verdiğim ama bana sanki hiç vermemişim gibi geliyo bide şey var 75 kiloyken 70 olsam çok zayıf olup sağlıksız hasta olucakmışım gibi geliyodu 70 olunca 65 olursam öyle olcakmışım gibi geliyodu şuan 66.5 kilom ama gayet sağlıklı biriyim çok şükür ama şimdide 60 olursam çokmu vermiş olurum acaba diye düşünüyorum :))))))) ama bak sende 14 kilo vermişsin benim 15 kilo vermem çok olmaz herhalde :))
evet cnm ben varımmmm
ama sınavlardan sonra gelip kilo bildiirimimi yapamadım zaten sonuç iç açıcı değil kan iğnesi ve damardan serumla alınan ilaçlar yüzünden epey kilomda artış olduhalen devam ediyorum serumla ilaç almaya ama bu hafta dan itibaren sporla atlatacağım
ama artık yarından itibaren burdayım kısmetse veeee dietime devam edeceğim bu hafta beni mazur görün tartılma konusun daa
inş artık kilo vermeye başlıcammmmmmmmm
60 olunca gayet sağlıklı,fıstık gibi hatun olacaksın eminim.Boyun ne kadardı? Ben de zayıfladıkça şişman mı görünüyorum diye düşünüyorum yahu nasıl bir iş anlamadım. Acaba 60 olunca yine mi kilolu duracağım 55 mi olsam acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum. :26:
ben sanırım herşeyin çok çabuk olmasını istiyorum. hemen kilo vereyim hemen zayıf olayım vs.
şunun şurasında diyete başlayalı 10 gün oldu 1,5 kilo verdim ama az verdiğimi düşünüyorum sanki bir anda 10 kilo verecekmişim gibi bi beklenti oluştu niyeyse. çokta saçma bir düşünceye sahibim :s
akşam yemeğine halama davetliydik orda diyetimi bozmak zorunda kaldım ve şu an kendime aşırı gıcık oluyorum, kendimi dövesim var. yarım kiloyu geri aldım bi akşam öğününde. oysaki sadece çorba içtim ve patlıcan yemeği yedim -içinde tavukta vardı-
offf şu an çok moralim bozuldu. niye kilo veremiyorum anlamıyorumki, hayır yani diyete harfiyende uyuyorum, yürüyüş yapıyorum en az 4 km. yrüyüüşe gidemediğim zamanlar zumba yapıyorum hatta yürüyüşten sonra bile yaptığım oluyor.
dünya üzerime yıkılmış gibi hissediyorum. ya kilolarımı veremezsem diye korkuyorum.
ne yapacağımı bilemedim.
Hiç korkma kilo vericeksin bende senin gibi düşünüyordum hiç gitmicekmiş kilolar gibi geliyodu ne kadar kafayı takarsan o kadar zor ilerliyo diyete devam et kafayı takma bi zaman sonra bi bakıyodun hooooop gitmiş kilolar önemli olan beyinde bitirmek ben diyetimi sporumu yapayım gidecek kilolar de başka bişey düşünme gidecek kilolar başka yolu yok :))))))
Ayyy evet yaa 60 olunca oda fazla gelirmi acaba(((( benim boyum 167 57-58 kilo civarı tam olur sanırım :))))
ben sanırım herşeyin çok çabuk olmasını istiyorum. hemen kilo vereyim hemen zayıf olayım vs.
şunun şurasında diyete başlayalı 10 gün oldu 1,5 kilo verdim ama az verdiğimi düşünüyorum sanki bir anda 10 kilo verecekmişim gibi bi beklenti oluştu niyeyse. çokta saçma bir düşünceye sahibim :s
akşam yemeğine halama davetliydik orda diyetimi bozmak zorunda kaldım ve şu an kendime aşırı gıcık oluyorum, kendimi dövesim var. yarım kiloyu geri aldım bi akşam öğününde. oysaki sadece çorba içtim ve patlıcan yemeği yedim -içinde tavukta vardı-
offf şu an çok moralim bozuldu. niye kilo veremiyorum anlamıyorumki, hayır yani diyete harfiyende uyuyorum, yürüyüş yapıyorum en az 4 km. yrüyüüşe gidemediğim zamanlar zumba yapıyorum hatta yürüyüşten sonra bile yaptığım oluyor.
dünya üzerime yıkılmış gibi hissediyorum. ya kilolarımı veremezsem diye korkuyorum.
ne yapacağımı bilemedim.
doğru söylüyorsun çok haklısın. sanırım çok takıyorum kafama, bundan sonra kilom kaç oldu dur bi tartılayım diye kendimi kasmayacağım. oluruna bırakmam gerekiyor ama korkuyorum kendimden gene çok takarım diye.
desteğin için çok teşekkür ederim
Öncelikle şunu söyleyeyim yemeği yedikten sonra tartılırsan tabii ki de yarım kilo almış görünürsün.Sabah tartıl bak almamış olduğunu göreceksin. Diyeti bozunca pişman olmamalısın. Pişman olman senin kilo almanı sağlar. 'Bozmam gerekiyordu,bozdum. Kilo falan almayacağım çünkü kararında yedim' demelisin. 10 günde 1,5 kilo YAĞ az değil,harika bir sonuç. Bak benim bir sürü diyet deneyimim oldu. 5 günde 5 kilo cart curt hepsini denedim. Ama onlar sadece kas ve su kaybettiriyor insana. Yağ değil. Dolayısıyla verdiğin 5 kiloyu fazlasıyla geri alıyorsun diyet bittikten sonra. Öncelikle yağ yakımının kısa sürede gerçekleşmeyeceğini anlatmalısın kendine. İkna olmalısın. Kilo verilmeyecek şey değil. Bak bana 14 kilo verdim. Geçen bozmak zorunda kaldım bozdum ama kilo falan almadım. Berivana bak 90'lardan 60'lara geldi. Vermemek gibi bir korkun asla olmasın canlı örnekler karşında duruyor. Düşüncenin saçma olduğunun farkındasın ama kendini neden demekten alı koyamıyorsun. Nedeninin yağ yakımının kısa sürede gerçekleşmediği olduğunu bir an önce kendine anlatmalı,ikna olmalısın.
Tövbe tövbe.Zumba yaptıktan sonra doğru banyoya duşa koşun teriniz soğumadan.
ama haklı çocuk beroşum,sonuçta moladasınızözlüyo seni napsınnn
kesinlikle katılıorum ya,ben nişanlandığımda burda bi abi var,gerçekten inanılmaz iyi bi insan,herkes onla nişanşalndım sanmış,dedikodu yapacaklar ya,nasıl sinirlenmiştim ya anlatamam. ne çok severler dedikoduyu yaa
oburum beroşum benimm,tut kendini biraz fıstığımm,gerçi haftada bikere azcık dondurma bişe olmaz yaa
yazmadım beroşum dün,tuttum kendimi.gece yatarken atarız msj iyi geceler die,yatarken attım sadece,naber canım ben yatıorum falan dedim. o da asıl senden naber aşkım sesin çıkmıo falan demiş.bende iyi ne olsun dedim.snr bisürü öpücük attı banagaliba böle yapmak gerekiomuş.artık çok msj atmak yokk :13:
çok iyiymiş yaa bende inanılmaz terliorum,ama hemen banyoya geçiorum orda dinlenirsin tatlım,terini soğutmaa
Ha bir de neredeyse referanduma gidilecekmiş,
"İgnis evli mi, değil mi?" diye.
Evliyim şekerler.
ah bi beynime hükmedebilsem herşey olacak. bundan sonra saçma düşünceleri kendimden arındıracağım olduysa oldu bitti geçti diyip diyete devam edeceğim. zaten bozmak gibi bir niyetim yok :/ pişman olmak gerçekten de kilo almamı sağlıyor buna çok dikkat edeceğim.
teşekkür ederim sana da
cidden öyle diyorlar ne hale geliyosam artık
Bu tartılma meselesine değinecektim bir de unutmuşum.Canım bazı insanlar bu tartılardan çok çabuk etkilenebiliyor. Sanırım sen de öylesin. 1 hafta boyunca tartılmayıp,tartı günümüzde tartılıp bize bildirirsen mutlu olacağını düşünüyorum.
Ben sürekli tartılıp kilo aldığımı gördüğüm zamanlarda kendime sinir oluyorum o yüzden tartımın pilini kardeşime verdim sakla ben bilmiyim yerini diye şimdi ne zaman çıksam tartı çalışmıyo :))))))))) pazartesi takıp bakıcam :))
aranıza yeni katıldım ve en büyük sorunum kilom ama hastalıklarımdan dolayı aşırı derecede kilo aldım ve almaya devam ediyorum bir yılı aşkın süredir hipoglisemi hastasıyım bayılmalarım sıklaşınca dr a gittiğimde öğrendim ve ilaç kullanamıyorum çünkü bağırsaklarımdada crohn diye bir hastalık var onu da yaklaşık bir yıldır öğrendim 2005 den beri crohn hastasıymışım lakin ilerleyince öğrendim ve bu hastalık beni kortizona mahkum bıraktı tedavisi yok işimden ayrıldım memurlukta olmayınca üstüne hastalıklarımı da öğrenince 1 yıldır depresyonada girdim xanax kullanmaya kadar vardı hatta ama şuan anti depresanları bıraktım sadece croh hastalığı için kortizon ve bağırsak açıcı ile mide ilaçlarımı kullanıyorum bu hastalık yüzünden kilo veremiyorum çiğ sebze meyve kepekli ürünler baklagiller laktozlu süt et suyu ve tavuk suyu ve daha birçok şey yasakve kortizon kullanıyorum diyetisyenlere o kadar çok para döktüm ki aldığım tazminatı bitirdim ama hala çok kiloluyum 80 kiloyum ve boyum 154 ne yapacağımı bilmiyorum ve bu kiloda olduğum için aşırı derecede sinirli depresif içine kapanık ve güvensiz biri oldum sosyal hayatım kalmadı diyebilirim ne yapabilirim ya da bu hastalıklarla zayıflamayı başarabilen var mıdır