- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- Konu Sahibi armanselin
- #3.121
yok anacım açık değil sadece koltuk altı açık kısa kollu yakası normal yani yaww hiç de öyle durmuyo bu demek oluyo ki tüm erkekler odun
Orası öyle zaten hepsi ayrı bir odun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok anacım açık değil sadece koltuk altı açık kısa kollu yakası normal yani yaww hiç de öyle durmuyo bu demek oluyo ki tüm erkekler odun
kıyamam canım gel beraber yiyelim canım zaten asla bitirmem acayip kolorilidir
evet bana slm vermiyo çiğköfte beyinli şey zaten öyle çok konuşmazdık artık tamamen konuşmuyoruz
Ya kızlar 14 kilo verdim ama sanki hiç vermemişim gibi hissediyorum. Alıştım diye herhalde. Size de öyle oluyor mu?
Niye ne oldu kötü bir şey mi oldu? Canım bence Beriş'in alıştırmasıyla alakası yok erkeğin kafa yapısı o şekildeyse değişeceğini sanmıyorum.
Ay hiç bu yönden bakmamıştım. Diyet bozuldu demek. Koş koş koş spora!
sabah karşılıyo beni çok güzel olmuşsun vs falan diyo tşört biraz açık ama sen dikkat edersin diyo
Niye ne oldu kötü bir şey mi oldu? Canım bence Beriş'in alıştırmasıyla alakası yok erkeğin kafa yapısı o şekildeyse değişeceğini sanmıyorum.
Gülüm aynı cümleyi kurmuşuz. Bence de Beriş her şeyine yok deme özellikle o izin konusuna zamanı geldiği zaman zorluk çıkarma senden iyisi olmaz.
Kızlarrr waffle yeme gideceğiz pazar günü
Kıyafet konusuna da girdiyse tamamdır. Emir de bir odun.
Waffle mıııııııııııııııııııııııııı. Canım çekti yaaaaaaaaaaaaaaaa.
Ya kızlar 14 kilo verdim ama sanki hiç vermemişim gibi hissediyorum. Alıştım diye herhalde. Size de öyle oluyor mu?
ben 6 kilo verdim her gün aynaya bakıp acaba nerem inceldi diye inceliyorum kendımı :):)
:) :)
evet yaaaa
neyse artık bakıcaz bi çaresine :)
amanınnn şimdiden kıyafet olayınada girmiş ya buu,tam bir odun karşındaki dikat et tatlım. benimki ilk başlarda karışmazdı,bitane tşörtüme dedi giymesen çok açık falan,tamam dedim,amaan demez olaydım,snr tüm kıyafetlerime karışmaya başladı dikat et berişim karışmasın herşeyine,kıyafet gezme olayına girmesin böyle,aman deyimm :18::18::18::18:
ay selinim çok komiksin yaa,nasıl anlamadın ne olduğunu
ben diorum sana,kalbimiz bir,aynı lafları sölüoruz,aynı odunları çekioruzz
amanınn çok canım istedi yaa
kesinlikle en yontulmzından bir odun sanırsam
olsada yesekkk
aynen armiş ya,neremden vermişim hiç anlamadım. gerçi kaynanam dediki kızım yapma artık diyet,popoların ne güzel dolu doluydu,küçülmüş dedi
selinim yaa,hani zumba videosunu indirdim ya,sessiz inmiş canım yaa,görüntü var ses yok,e müziksiz zumba bi işe yaramazki
Sessiz mi? Sessiz değil canım ya bilgisayarının sesinin açık olduğundan emin misin?
Popo uzmanı kaynana söylemiş işte nerenden gittiğini.
7 ziyaretçi miiiiiiiii waaawwwwwwwwww amma takipçimiz varmış beeeee
açık tatlım bilg sesii müzik dinliorumm :26: ama video da ses yok
hiç deme yaa,kaynana takmış benim popoyaa seyiomuş böle hafiften çıkık popoyu
Cemrem29'umuz var ama uğramıyor hiç.