- Konu Sahibi armanselin
-
- #3.181
hoşbuldumm :) evet lahburger hihi barışmançocun çok sevdiğim bir şarkıdır yemek yemeyide yapmayıda çok severim :) Sana da çok geçmiş olsun başında sağolsun antidepresanlar çok kötü etkiliyor insanı uyuşturuyorumarım bir daha kullanmak zorunda kalmazssın ben tekrar kullanmamak için kendimi oyalayacak şeyler yapmaya başladım ben de denemeye başlayacağım umarım kilolarımızı veririz insan kaç yaşında olursa olsun zayıflayınca insanın güveni yerine geliyor :)
sınavım ii sayılır cnm evet serum biraz şişirdi ama bu gün spor yapıp yakacağım o şişkinlikleriiiSınavların nasıl geçti? Serumun şişirmesi falan kısa zamanda gider diye düşünüyorum. İnşallah bir an önce kilo vermeye tekrardan başlarsın.
cnm hoşgeldin öncelikleeearanıza yeni katıldım ve en büyük sorunum kilom ama hastalıklarımdan dolayı aşırı derecede kilo aldım ve almaya devam ediyorum bir yılı aşkın süredir hipoglisemi hastasıyım bayılmalarım sıklaşınca dr a gittiğimde öğrendim ve ilaç kullanamıyorum çünkü bağırsaklarımdada crohn diye bir hastalık var onu da yaklaşık bir yıldır öğrendim 2005 den beri crohn hastasıymışım lakin ilerleyince öğrendim ve bu hastalık beni kortizona mahkum bıraktı tedavisi yok işimden ayrıldım memurlukta olmayınca üstüne hastalıklarımı da öğrenince 1 yıldır depresyonada girdim xanax kullanmaya kadar vardı hatta ama şuan anti depresanları bıraktım sadece croh hastalığı için kortizon ve bağırsak açıcı ile mide ilaçlarımı kullanıyorum bu hastalık yüzünden kilo veremiyorum çiğ sebze meyve kepekli ürünler baklagiller laktozlu süt et suyu ve tavuk suyu ve daha birçok şey yasakve kortizon kullanıyorum diyetisyenlere o kadar çok para döktüm ki aldığım tazminatı bitirdim ama hala çok kiloluyum 80 kiloyum ve boyum 154 ne yapacağımı bilmiyorum ve bu kiloda olduğum için aşırı derecede sinirli depresif içine kapanık ve güvensiz biri oldum sosyal hayatım kalmadı diyebilirim ne yapabilirim ya da bu hastalıklarla zayıflamayı başarabilen var mıdır
hoşgeldin aramızaaaaaa inş sağlıklı kilo verirsinnnnnnSelamm aranızda yeniyim benimde kilolarım ile sorunum var :) ocak ayında diyetisyene basladım tam kilo verirken tahlillerimde problemler çıktı ileride genetik şeker hastalığı ve yumurtalıklarımda polikistik olduğunu öğredim ilaç kullanmaya başlayınca diyeti bıraktım 73 kilodan 78 e yükseldim günde 2 defa limonlu suya bir iki damla elma sirkesi katıyorum şimdi bu diyeti gördüm konuyu açan kişiden başka uygulayan var mı
sen de hoşgeldin sağülıklı kilo vermelerrrrrrrrrmrb bende yeniyim bende değişime hazırım kızlar varmı öneriler...
cnm okudum geçmişteki yazılarını da ebnce de bi kere yalan hep sürer giderdün babasıyla tartışmış, bana mesaj çekti. " ben sana verdiğim sözü tutamayacağım , beni böyle kabul ediyor musun ? " ben de " etmiyorum " dedim. dün akşam büyükler konuştular. babamda benden yana artık, annem de. bugün söz atılacak galiba. bende bekarlar grubundayım artık
ciddi misin?
yaaa ne güzel dülemişti herşey.. bi tartışmayla hemen içmeye mi başlayacakmış?
hey Allahım ya ne gunlere geldik..helal -haram hiç gözleri görmuyor demek
bi kere herşeyden önce içki içmek haram.. önce Rabbine dönüp tövbe etmesi gerek..sonra bunun ona sağlayacağı guzel şeyleri düşünmesi gerek.. sevdiği kız gidecek elinden hala öyle diyor
cnm okudum geçmişteki yazılarını da ebnce de bi kere yalan hep sürer gider
hakkına hayırlısı ne ise o olur
sinnnf in dediği gibi içki zaten haram gerisini o düşünsün cnm :26:
Merak ettim bak şimdi.
zaten burda evliler olarak azınlıktayız heralde...
ama inanın bekarken diyet bile daha kolay..çünkü evli çocuklu olunca evde güzel yemekler yapmak zoundasın , ailenin hoşuna gidecek şeyler.. o zaman da resmen imtihan oluyosun yemekle
mrb bende yeniyim bende değişime hazırım kızlar varmı öneriler...
Canı cehenneme, Allah'tan korkusu olmayan ile hayat sürdürememRabbim hayırlısını versin. bu da benim kaderimde varmış
umrumda değil artık, isterse melek olsun bitti artık bittiiiii
dün babasıyla tartışmış, bana mesaj çekti. " ben sana verdiğim sözü tutamayacağım , beni böyle kabul ediyor musun ? " ben de " etmiyorum " dedim. dün akşam büyükler konuştular. babamda benden yana artık, annem de. bugün söz atılacak galiba. bende bekarlar grubundayım artık
canım öncelikle hoşgeldin benim önerim su su su çünkü gerçekten su demek sağlık demek ve armişimin sayesine zumbaya başladım onu da tavsiye ediyorum
canım bende 8 senelik ilişkimden sonra nişan attım kıskançlık güvensizlik yüzünden ve ilk başta hiç kimse desteklemedi beni seven erkek kıskanır falan dediler sonra çok yıprandım ama yine de direndim baktım ömrümü onla geçiremicem nasip değilmiş demeyi bildim ve evlenip ayrılmaktansa bu çok daha iyi eğer hayırlıysa zaten Rabbim bişeyini gösterir olurama olmazsa da inan üzülmeye değmiyor ben hiç haketmediğim şeyler yaşadım çok ağladım ama inan değmiyomuş o yüzden yıpratmamaya çalış kendini canım benim
bende aynı durumdayım alında biliomusun. 9 yılın ardından nişanlandık yeniyle. kıskanç o da,kıyafet gezme arkadaş herşeye karışıo.ama aynı şekilde bende kıskancım. bazen dayanamıcak gibi oluorum,evlenince napacam diorum ama böle yaşamaya alışmış gibiyim. bi kez ayrılık gündeme geldi,çok kötü oldum,ayrılamayız gibi geldi,dayanamadık ikimizde vazgeçtik. inşallah evliliğimizde sorun yaşamayız bu konudaçünkü dediğin gibi evlendikten snr herşey çok daha zor olur
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kaçamaksız bir dün akşam geçirdim mutluyummmmm..eşim gözümün önünde browni yedi yaaa
sabah tartı da yuzumu guldurdu azcık..hafta sonu kaçırmazsam süper olacak..
zaten burda evliler olarak azınlıktayız heralde...
ama inanın bekarken diyet bile daha kolay..çünkü evli çocuklu olunca evde güzel yemekler yapmak zoundasın , ailenin hoşuna gidecek şeyler.. o zaman da resmen imtihan oluyosun yemekle
ben asla diyet yapamam sadece geyik yürüyüşü denilen spor aletim var günde 1 saat onu yapabiliyrm
Canım hoşgeldin, sana özellikle yazmak istedim..
Nickin çok anlamlı olmuş bu arada
ben de gecen yıl ve bu yılın bır kısmı ara ara antidepresan kulandım, çünkü ilk bebeğimi doğumdan sonra kaybettim aradan 7 yıldan fazla geçmiesine rağmen, şu anki kızım havale filan geçirince korkularım depreşti ve her an ölecekmiş korkusu ile hayata dayanamadım..
bırakınca da hemen kilo almaya başladım iştahım açıldı..
ayrıca gecen yaz tespit edildiğine göre bende IBS var.. doğrusu teşhisi de kendim kodum çünkü net bir yeşhis koyamadılar bana.. çok ağrım oldugundan kolonoskopi de yaptıramadım.. inanılmaz karın ağrıları çketim-çekiyorum..
nisan ayının başında tartının ibresi 78 e vurdu ve ben de 157 boyundayım..üst beden değil alt beden kilolu oldugundan aşırı kilolu görünmesem de kendımçok rahatsız olmaya başladım bundan..
Önce şunu söyliyim dilmi ısırarak söyliyim, bu diyete başlayalı karın ağrılarım da azaldı diyebılırım..yormuyor sanki bağırsakları..
ayrıca diyetısyene gıtmeye hiç gerek yok(eğer troit gibi bir sorun yoksa) çünkü onlar da benzer listeler verıyorlar sonuçta az yıyecek olan sensın bunu kendi kendine de apabilirsin..
crohn hastalığı evet daha ciddi bir hastalık, ama o da atakları ve pasif dönemleri olan bır hastalık diye hatırlıyorum benımkı gibi..
azmettıkten sonra herşey yapılır.. Ayrıca bu (diyet demiyorum) listelerle hemen farkı görmeye başlıyorsun..yani ben bile gördüysem..
çok uzattım biliyorum ama bu kadar umutsuz olmaman için yazdım tatlım..
dün babasıyla tartışmış, bana mesaj çekti. " ben sana verdiğim sözü tutamayacağım , beni böyle kabul ediyor musun ? " ben de " etmiyorum " dedim. dün akşam büyükler konuştular. babamda benden yana artık, annem de. bugün söz atılacak galiba. bende bekarlar grubundayım artık
berivanın önce-sonra halini görmek isterdim doğrusu..
ciddi misin?
yaaa ne güzel dülemişti herşey.. bi tartışmayla hemen içmeye mi başlayacakmış?
hey Allahım ya ne gunlere geldik..helal -haram hiç gözleri görmuyor demek
26 yaşındayım :) değişime son derece açığım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?