Canım hoşgeldin, sana özellikle yazmak istedim..
Nickin çok anlamlı olmuş bu arada
ben de gecen yıl ve bu yılın bır kısmı ara ara antidepresan kulandım, çünkü ilk bebeğimi doğumdan sonra kaybettim aradan 7 yıldan fazla geçmiesine rağmen, şu anki kızım havale filan geçirince korkularım depreşti ve her an ölecekmiş korkusu ile hayata dayanamadım..
bırakınca da hemen kilo almaya başladım iştahım açıldı..
ayrıca gecen yaz tespit edildiğine göre bende IBS var.. doğrusu teşhisi de kendim kodum çünkü net bir yeşhis koyamadılar bana.. çok ağrım oldugundan kolonoskopi de yaptıramadım.. inanılmaz karın ağrıları çketim-çekiyorum..
nisan ayının başında tartının ibresi 78 e vurdu ve ben de 157 boyundayım..üst beden değil alt beden kilolu oldugundan aşırı kilolu görünmesem de kendımçok rahatsız olmaya başladım bundan..
Önce şunu söyliyim dilmi ısırarak söyliyim, bu diyete başlayalı karın ağrılarım da azaldı diyebılırım..yormuyor sanki bağırsakları..
ayrıca diyetısyene gıtmeye hiç gerek yok(eğer troit gibi bir sorun yoksa) çünkü onlar da benzer listeler verıyorlar sonuçta az yıyecek olan sensın bunu kendi kendine de apabilirsin..
crohn hastalığı evet daha ciddi bir hastalık, ama o da atakları ve pasif dönemleri olan bır hastalık diye hatırlıyorum benımkı gibi..
azmettıkten sonra herşey yapılır.. Ayrıca bu (diyet demiyorum) listelerle hemen farkı görmeye başlıyorsun..yani ben bile gördüysem..
çok uzattım biliyorum ama bu kadar umutsuz olmaman için yazdım tatlım..