- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
-
- #2.961
ayşe sırnaşık zaten kargocu ile bile muhabbet eder ama ben kaldıramam ya bilmiyorum
Yok canım tabiki de yorum yap ihtiyacım var cidden elim ayağım buz kesti sinirden
ayşe sırnaşık zaten kargocu ile bile muhabbet eder ama ben kaldıramam ya bilmiyorum
Yok canım tabiki de yorum yap ihtiyacım var cidden elim ayağım buz kesti sinirden
Internet Download Menager indirip kurarsanız istediğiniz videoyu indirebilirsiniz. Videonun köşesinde dosyayı indir yazar. Tıklayıp indirirsiniz.
ayşe bayağı genişmiş o zaman. armanselin'in söylediği doğru erkekler kolay lokmaları sevmezler. ayşe zorluyor kesinbence sizde zorlayın sinirlenerek emirden uzaklaşmayın o zaman ayşe sizden 1-0 önde başlar. uf böyle ayşe gibi kızları hiç sevmem
teşekkürler bakıyorum hemen
Ben de sinir oluyorum öyle salak kızlara. Bir de aklıma şu takıldı o kadının durup dururken yanına gelip bu şekilde söylemesi. Yani sana ne ki Ayşe ile Emir'den. Bu da Ayşe'nin bir oyunu olabilir bence. Aslını astarını öğrenmelisin Beriş.
ayşe o kadından birşeyler öğrenmesi için bilgi istemişte olabilir. emir berivann26 hakkında belki bir şeyler çıtlatmıştır ve ayşe de aralarındaki duygusal bağı öğrenmeye çalışıyorda olabilir herşeey olabilir :) bu düğüm emirde çözülür :44:
allah bağışlasın canım hoşgeldin kilo bildirim günümüş pazartesiii
hoşgeldin aramıza canımyerim ben minik kızını yaa allah bağışlasın
hoçageldin..kilo bildirimi pazartesi, hafta sonu kaçamak yapmayalım diye.. dukan işe yaramadı mı :44::44:
Hoş geldin aramıza tabii ki kabul ederiz.Aynı benim gibi dukan bile yapmış birisin halini çok iyi anlıyorum. Dukandan ben de baya zarar gördüm hem de öyle bırakıp bırakıp başlamadığım halde. Dediğin gibi bu diyet gibi değil. Kilo bildirimimiz pazartesi günü.
Hoş bulduk. İnşallah bu sefer bir gram yağ bırakmayacağım üstümde
Hoş bulduk.
Allah herkesin evladını korusun. Onlarla hayat güzel. Şimdi de yanımda konuşup bir şeyler anlatıp duruyor.
Hoş bulduk. Kilo bildiriminin pazartesi olması güzel olmuş hakikatten. Daha önce gruplardaydım ve orda cumaları tartılıyorduk tabii hafta sonu olan kaçamağı yapıyorduk.Dukanda gerçekten çok katı bir diyet ve insanı bıktırıyor. Ben defalarca denedim ama sanırım o kadar sabırlı ve zengin değilim. Ayrıca etrafımdaki herkesin beslenmem ile ilgili öğüt vermesindende bıkmıştım çünkü çok haklılardı. ayrıca çok ciddi vakit istiyor. Sürekli ekmek yap , çok protein olduğundan canın sürekli tatlı ister vicdan azabı ile tatlandırıcı kullanarak tatlı yap falan yok yemek hazırla ona soya sosu, yok bilmem neye yağsız kakao, ötekine yağsız süttozu, tatlılara aromalar falan bıktım valla alışveriş yapmaktan.
Hoş bulduk.
Dukanın etkileri hala geçmedi vallahi. Açıkcası dukandan sonra sağlıklı bir diyet arıyordum bende. Vücudumu yeniden toparlayacak bir şey arıyordum bu listeyi görmem süper oldu. Ayıp olacak biraz ama çişim bile hala sapsarı :26: Vücuduma o kadar çok asit yüklenmiş ki birden. Üstelik bağırsaklarım bile hala düzelmedi.
dikkat edin kendinize kızlar.
zumbadan sonra kendimi 3 km koşmuş gibi hissediyorum
Sinirlenmicem sinirlenmicem sinirlenmicemmmmmmmm
ayyyyyyy kendimi o kadar salak gerizekalı hissettmi ki anlatamadam masayı kafasına atasım geliyo
yok arkadaş yok olmaz bu emir le bi bok olmaz ya
anlatayım hak vereceksiniz
ben sigara içmediğim için molaya çıkmam birim sekreter ayşe ve emir iner hep bugün molada dilek abla geldi oturdu yanıma nasılsın felan filan dediki görürsün bak emirle ayşe sevgilidir niye ablşa dedim ya ne bileyim hep beraberler yemek de olsun molada filan dedi wassapp mıdır her ne b.k sa sürekli mesajlaşıyorlarmış tabi benim tepemin tası attı biletleri moladan geldiği gibi tutuşturdum sevgilinle gitmek istersin al tek kelime etme konuşmak istemiyorum senle diye gözlerim doldu farketmemiştir dengesiz şimdi de mesaj üstüne mesaj atıyo arıyo açıp s.ç.c.m o olacak ellerim titriyo ya
Hoş bulduk.
Dukanın etkileri hala geçmedi vallahi. Açıkcası dukandan sonra sağlıklı bir diyet arıyordum bende. Vücudumu yeniden toparlayacak bir şey arıyordum bu listeyi görmem süper oldu. Ayıp olacak biraz ama çişim bile hala sapsarı :26: Vücuduma o kadar çok asit yüklenmiş ki birden. Üstelik bağırsaklarım bile hala düzelmedi.
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar işte size sürprizim.Karşınızdaaaaaaaaaa diyetimize tamamen uygun,yapımı oldukça kolay Diyet Fındık Lahmacun.
Eki Görüntüle 711487 Eki Görüntüle 711494
Sinirlenmicem sinirlenmicem sinirlenmicemmmmmmmm
ayyyyyyy kendimi o kadar salak gerizekalı hissettmi ki anlatamadam masayı kafasına atasım geliyo
yok arkadaş yok olmaz bu emir le bi bok olmaz ya
anlatayım hak vereceksiniz
ben sigara içmediğim için molaya çıkmam birim sekreter ayşe ve emir iner hep bugün molada dilek abla geldi oturdu yanıma nasılsın felan filan dediki görürsün bak emirle ayşe sevgilidir niye ablşa dedim ya ne bileyim hep beraberler yemek de olsun molada filan dedi wassapp mıdır her ne b.k sa sürekli mesajlaşıyorlarmış tabi benim tepemin tası attı biletleri moladan geldiği gibi tutuşturdum sevgilinle gitmek istersin al tek kelime etme konuşmak istemiyorum senle diye gözlerim doldu farketmemiştir dengesiz şimdi de mesaj üstüne mesaj atıyo arıyo açıp s.ç.c.m o olacak ellerim titriyo ya
vayy sürprizine bayıldım selinimm,lahmacuna bayılırımmm,bol maydonozla hmmm süper süperrr gel öpecem kızKızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar işte size sürprizim.Karşınızdaaaaaaaaaa diyetimize tamamen uygun,yapımı oldukça kolay Diyet Fındık Lahmacun.
Eki Görüntüle 711487 Eki Görüntüle 711494
ne diyecek ne yanlışımı gördün kimimş bilmediğim sevgilim en azından açıklama yap yok oturalım konuşalım lütfen falan diyo ama ayşe benden daha güzel zayıf ben onun kadar özgür değilim gezmek tozmak kıyafet olsun rahat ve farkettimki içine güşecek valla
kesinlikle katılıorumkusura bakmayın pat diye dalıcam sohbete ama belki sekreter ayşe sırnaşıyordur. emir de kırmamak için arkadaşça davrandığını düşünerek muhabbet ediyordur :/ canınızı sıkmayın bence emir'in açıklamasını bi dinleyin :)
bak gördünmü hepimiz aynı şeleri sölüoruz tatlım,bi iş var bunun içinde,o ayşe ya bişeler çevirio yada o dilek dedikoducunun teki yanlış analama çekmiş hemen. ya madem o kızal sevgili gibiler onla gider konsere demi tatlım.saçma çok saçma,yazık çocuğun bi suçu yok benceeBerişim bu anlattıklarına bakılırsa Ayşe kolay lokma birisi. Erkekler kolay lokmaları pek sevmezler. Sevseler de ciddi olmazlar. Senin gibileri seçerler ciddi ilişki istiyorlarsa. Senden daha güzel olduğuna nasıl karar verdin bakalım.Önemli olan Emirin nasıl düşündüğü. Kız onu seviyordur belki o seni seviyordur. Olmayacak şey değil. Kızla sadece arkadaşça takılıyordur. O kız dururken konsere neden seninle gitmek istesin onu seviyorsa? Bence güzel bir mesaj yaz hakkınızda böyle böyle söyleniyor. Hal buyken bizim birlikte konsere gitmemiz yakışık almaz de bence.
ben deliriorum bölelerine ya,sırnaşarak bişeler yapmaya çalışıolar,ağzını yüznü kıaracn bölelerininBen de sinir oluyorum öyle salak kızlara. Bir de aklıma şu takıldı o kadının durup dururken yanına gelip bu şekilde söylemesi. Yani sana ne ki Ayşe ile Emir'den. Bu da Ayşe'nin bir oyunu olabilir bence. Aslını astarını öğrenmelisin Beriş.
kesinlikle emiri dinleayşe o kadından birşeyler öğrenmesi için bilgi istemişte olabilir. emir berivann26 hakkında belki bir şeyler çıtlatmıştır ve ayşe de aralarındaki duygusal bağı öğrenmeye çalışıyorda olabilir herşeey olabilir :) bu düğüm emirde çözülür :44:
Çok doğru. Zaten Beriş iş yerindekilerin çok dedikoducu olduklarını söylemişti.Emir'e sorması lazım bir an önce.
berişş yaa "emirin yolu" oldu bu iş
bence de konuş ama çok sinirlendiğini belli etme , çok önemsediğini sanmasın..
berişş yaa "emirin yolu" oldu bu iş
Bence de konuş ama çok sinirlendiğini belli etme , çok önemsediğini sanmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?