- Konu Sahibi armanselin
-
- #2.981
bu arada tünaydın herkeseeee
tünaydın canım çok sevindim senin adına canımmmmmm
bende sevindim, çünkü hayırlı işi istemeyen şeytandır derlerşeytana mahal vermedim
Canlarım benim sizleri çok seviyorum iyiki varsınız desteğiniz ,kalbiniz varlığınız okadar güzel ki canlarım benim
hepinize günaydınnnnnnn
sende iyiki varsın hayatımm
gelelim dün olanlara mesai bittiği için çıkmak durumunda kaldım servise bindim emir de bizim servise binndi evle servisin beni bıraktığı yer 10-15 dk yürüme mesafesi var aaaaaaa benim indiğim yerde indi servistekiler emir sende burada ineceksin faln dio bakıyolar ben umursamadım ilerledim tuttu kolumdan beni dinleeceksin diye elimde değil acaip sinirliyim kıskanmak mı diyim oksa kendimi aldatılmış gibi mi diyim ateş topuyum hey allahım yağmur da yağıo daha da sinirleniorum ben falan
neyse konuşmaya başladı ayşeyle hiç bir alakam yok ben kiminle olmak istediğimi 1 senedir seçtim ayşe umrumda değil sürekli sorunlarını aşklarını anlatıo ayıp olmasın diye kısa 2 cevap yazıyorum iatersen bak (tl uzatıyo ) yok hayır istemiyorum tlf falan sadece sizi yakın görenler yakıştırıo buda hoşuma gitmiyo dedim bu bi sırıttı kıskandın beni falan hayır diyorum hııı öyledir diyo
apatmanın kenarında konuşuyoruz
sonra hala konuşuyo benim yanımda istediğim kişi sensin daha ne kadar kendinden uzaklaştıracaksın bize bir şans ver falan dedi ben şok ne diyeceğimi bilemedim kal geldi sarıldı bi an nefes alamadığımı hissettim
sonrada beni eve bıraktı 2 saaat sonra bir mesaj biz şimdi neyiz diye cevap veremedim
Kızlar şimdi biz neyiz ya yardım edin
Bu arada dilek abla ile ayşe bozüyük de oturuyo buranın ilçesi diyim otobüsle beraber gidiyolar bilerek söylemiş olabilir ayşe bir tirip bir tirip biraz önce kargolarımı getirdi surat bi karış
beroşum yaaa okadar sevindimki kalbinin tekrar kırılmadığına,gene aynı şeleri yaşamadığına çokkk sevindim. Ama söle enişte beye ayşeyle konuşmalarına falan dikat etsin,artık çok yakın olmak yok öleeeO artık seninn çünkü
Ayy hem beroşumuz hem meleğimiz mutlu artıkkk çok güzelll,sayfamızda şenlik varrr bugünn çalsın davullar
O kadar yoruluyor musunuz yahu kızlar?
Canlarım benim sizleri çok seviyorum iyiki varsınız desteğiniz ,kalbiniz varlığınız okadar güzel ki canlarım benim
hepinize günaydınnnnnnn
gelelim dün olanlara mesai bittiği için çıkmak durumunda kaldım servise bindim emir de bizim servise binndi evle servisin beni bıraktığı yer 10-15 dk yürüme mesafesi var aaaaaaa benim indiğim yerde indi servistekiler emir sende burada ineceksin faln dio bakıyolar ben umursamadım ilerledim tuttu kolumdan beni dinleeceksin diye elimde değil acaip sinirliyim kıskanmak mı diyim oksa kendimi aldatılmış gibi mi diyim ateş topuyum hey allahım yağmur da yağıo daha da sinirleniorum ben falan
neyse konuşmaya başladı ayşeyle hiç bir alakam yok ben kiminle olmak istediğimi 1 senedir seçtim ayşe umrumda değil sürekli sorunlarını aşklarını anlatıo ayıp olmasın diye kısa 2 cevap yazıyorum iatersen bak (tl uzatıyo ) yok hayır istemiyorum tlf falan sadece sizi yakın görenler yakıştırıo buda hoşuma gitmiyo dedim bu bi sırıttı kıskandın beni falan hayır diyorum hııı öyledir diyo
apatmanın kenarında konuşuyoruz
sonra hala konuşuyo benim yanımda istediğim kişi sensin daha ne kadar kendinden uzaklaştıracaksın bize bir şans ver falan dedi ben şok ne diyeceğimi bilemedim kal geldi sarıldı bi an nefes alamadığımı hissettim
sonrada beni eve bıraktı 2 saaat sonra bir mesaj biz şimdi neyiz diye cevap veremedim
ben iki zumba ard arda yapıyorum ilk olarak 1 saatliği yapıyorum sonra yarım saatlik daha yapıyorum o bayağı yoruyor beni
akşama yağmur yağar diye birazdan yürüyüşe gideceğim, bugün çok enerjiğim yihuu
@berivann26 senin adına çok sevindim :)
meleğim çok çok sevindim barışmanıza mutlu olmana bitanem. hayırlısını istedin hep,bak hayırlıymış demek Allahın izniyle. hem şimdi b olayın olması ilerde olmasından daha iyi,evlendikten snr yapamaz. bidaha yaşatmaz Allah böle kötü şeler inşallah meleğimm
kuzum hakkını ödeyemem ya canımsın sen
eneeeeeee berişide verdik mi neay topluca gidiyoruz galiba evde kalanlar kim şimdi çıkaramadım
ya benim adıma ya benim adımaaaa
evet evet berişimizide verdk yaşasnnn,kalan yok galiba evde yaa,bi ignisimi bilmiorum kızçem varmıydı seninn yavuklu
senin adına çookkk sevindik meleğimmm
armuşu da mı verdikkineeAllah razı olsun hepinizden , derdime ve sevincime ortak oldunuz ve hep destek tam destek oldunuz
tabi kuzuşumm armişimizind sevdiceği vardı zatennAllah sendende razı olsun tatlım. tabiki de hep destek tam destekk :13:
peki bişiyciği olmayan kimdi :44: gülkemim sen miydin kız, ben seni sözlü diye hatırlıyorum
işte bişeyciği olmaya beroşumuz vardı,onunda oldu,ignisi hatırlamıorum. ben taze nişanlıyım bacımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?