- 18 Mart 2013
- 1.901
- 571
- 448
- Konu Sahibi armanselin
-
- #2.721
Tek sayıların uğursuzluğu mu dersin?
8 senelik ilişki yüzük takınca neden bitti? :26: Her şerde bir hayır vardır diye boşuna dememişler.
Uzun aradan sonra spora başlayanlar çok zorlamasınlar. Çok iyi yapmışsın zorlamamakla.
Bu tarz sıkıntıları İgnis'e anlatmakta fayda var.
Amaan o kadar olsan kaç yazar 22 falan gösteriyorsun.
canım hayatının ilk aşkı olunca dünyanın en mükemmel hatta tek erkeği o gibi görüyosun hele 13 yaşında herşey çok daha masum çok daha güzel sonra ilişkinde mutlu olmak ve mutlu etmek için taparcasına seviyorsun ve kendinden bile fedakarlık ediyosun çoğu şeyden taviz veriyosun ve geçen gün karşı tarafın beklentisi artıyo sen aman nolcak bunu da yapayım dedikçe yenisi ekleniyo isteklerine ve sonra yıllar geçiyo bu sefer düzelmesi için durumu anlatıyosun tamam haklısın diyo 3 ay idare ediyo yine aynı şeyler 6 ay geçiyo aynı şeyler ve anlıyosun ki senin artık taviz verebilicen yada onun için yapabilicen hiç bişey yok ve işin en acısı şunu anlıyosun sen naparsan yap o asla yetinmicek ve 1 yıllık ağlayışlarım ailemi karşıma alıp yüzüğü çıkarışım sonumuz oldu
evet canım sonra ölü gibi yatıyorum heryerim ağrıyo ders çalışamıyorum yavaş yavaş arttırıcam
cidden ya dambıl aklıma gelmezdi hiç
Sağol canım benim ayy çok mutlu ettin beni allahta seni ömrün boyunca mutlu etsin inşallah sen çok ii niyetli bi kızsın herşeyin en iisini hakediyorsun canım benim :))
Listeler Taylan Kümeli'ye mi ait???
günaydın bacılarıııııımmmmmmmmmmmmmm
selin kalktız kalkkkkkkkkkk kalplerin 3 olmuşşşşşşşşş
karanfilim canım yaşadıkların çok zormuş canım hayırlı değilmişki olmamış bak rabbim sana hayırlısını gösterdi mutluluğun daimmmmm olsun canım
cemrem canım Allah kolaylık versin canım bol şanşlar demeden de edemeyeceğim malum atman gereken sorularda olurbol şanslar canımmmmmmmmm
atlat Allahın izniylen gel artık canım
gülkem bugün yok özleyecem onu
diyet saatleri okuldaki ders saatlerimle çakışıyor
karanfilim canım yaşadıkların çok zormuş canım hayırlı değilmişki olmamış bak rabbim sana hayırlısını gösterdi mutluluğun daimmmmm olsun canım
cemrem canım Allah kolaylık versin canım bol şanşlar demeden de edemeyeceğim malum atman gereken sorularda olurbol şanslar canımmmmmmmmm
Saatleri kendine göre ayarlayabilirsin.
Canım benim kıyamam sana ben. :26: Şu an çok mutlusun ya sorun yok.İnşallah ömrünün sonuna kadar hep böyle mutlu olursun.
Cidden benim de gelmezdi. Ama harika oldu o hediyeyi alınca yüzünün halini görmen her şeye bedel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?