- 12 Nisan 2012
- 3.765
- 1
- Konu Sahibi armanselin
- #2.681
ayy sevdiceğim kıskanç falan ama acaipp romantiktir yaa,hakkını yiyemem prensimin çokta sever beni,çok düşkündür ayyy nasılda özledim yaaa
kıyamam bacımmmmmmmmmmm Allah kabuştursun bidenemmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy sevdiceğim kıskanç falan ama acaipp romantiktir yaa,hakkını yiyemem prensimin çokta sever beni,çok düşkündür ayyy nasılda özledim yaaa
erkeklerde sunta olsun muhabbet nereye gidiyo yaww marangozmu olsaydık kolay yontulurlardı
bilemiyorum bacım
onlar bizim kütüklerimiz bacılarr,napak sevioz işte sıpaları,napacaz çekecezz mecburrr
Kaç yıl oldu? 3 yıl oldu bizim yeni işte kütükleşti eskideki çok romantikliği yok.
10.yılımıza girdik bacımm. ilk ver son aşkım o benim,bende onun. ay dur dilimi ısırayım,totşumu kaşıyayımm 10.yılımıza girdik ve nişnalandık tatlım çok şükür.darısı başınızaa benimki hiç kaybetmedi ya romantikliğini,içinde var böceğiminn ay ben çok seviyorum yaa aşıkım aşıkk
kıyamam bacımmmmmmmmmmm Allah kabuştursun bidenemmmm
Sunta çabuk kırılıyor kız mdf olsunlar. Hahaha evet o zaman kolay yontardık.
amin bacımmmm aminn,teşekkür ederimm
suntamı mdf mi yanlış meslekmi seçtik biz nee ama ben baya öğrendim yontmayı,şuanki halinden gayet memnunum,gittikçe düzelio sıpamm. sanırım ben şuan acaip aşka geldim,kötü şey yazasım yokkk
Maşallah diyelim aman aman. Bizim de aynı öyle tatlım ya. Bende totomu kaşıyıp dilimi ısırayım bari iyi hatırlattın. Ben de çok seviyorum o da beni çok seviyor ama pek gösteremez. Napacan yapı meselesi.
bende diyete yeni başladım şuan 7 . günüm inşallah faydasını görürüm.
aynen tatlım yapı meselesi zorlamamak lazım. seviyorsa ve biliosan sende seviyosan,yi anlaşıosanızh iç sorun yok tatlım. varsın odun olsun sıpalar
10.yılımıza girdik bacımm. ilk ver son aşkım o benim,bende onun. ay dur dilimi ısırayım,totşumu kaşıyayımm 10.yılımıza girdik ve nişnalandık tatlım çok şükür.darısı başınızaa benimki hiç kaybetmedi ya romantikliğini,içinde var böceğiminn ay ben çok seviyorum yaa aşıkım aşıkk
ayyyyyyyyyyy bir ömür devam etsin aşkınız ilk gün gibi aşık ve artarak canım darısı bana ve isteyenlere
amin tatlımmm darısıs başınaaa kuzularım ben çıkıorum mesai bitti. haftasonu yaylada olcaz,hiç giremicem,pzt görüşürz bacılarımmmm
amin tatlımmm darısıs başınaaa kuzularım ben çıkıorum mesai bitti. haftasonu yaylada olcaz,hiç giremicem,pzt görüşürz bacılarımmmm
beni özleyin anacımmmm byeeee
Görüşürüz canım çok özleyeceğiz seni.