- Konu Sahibi armanselin
-
- #2.601
Ye tatlımmm.Pasta olmadan olur mu hiç. Profiterol,ekler pasta,pastahanelerdeki o peynirli maydanozlu mini poğaçalar,pastahanelerdeki o mini pizzalar sonra benim keşfim sevdiceğimin bayıldığı ve hep istediği çok kolay bir börek, bir sürü var tatlım.
Özlettin kendini
Maden suyu hakkında İgnis bir şey demişti aklıma gelmiyor. :44: Diyeti olumsuz etkileyeceğini falan söylemişti sanki. :44: İgniscim neydi?
Süpersin Beriş.Hele o bakımsız,nasırlı ayaklarla parmak arası terlik giyip kıl yumağı bacaklarıyla şort giyenler. Bir de kızlara laf bulurlar yok 80 kilo yok şişman. Sanane kardeşim sen kendine bak önce. Başkasını yargılamak kolay tabii.
Ayyy, evet,
ben o fırıncı küreği gibi ayakları unutmuştum, ahahahahaha.
Ye tatlımmm.Pasta olmadan olur mu hiç. Profiterol,ekler pasta,pastahanelerdeki o peynirli maydanozlu mini poğaçalar,pastahanelerdeki o mini pizzalar sonra benim keşfim sevdiceğimin bayıldığı ve hep istediği çok kolay bir börek, bir sürü var tatlım.
Şimdi Beriş gelir, "canım pasta çekti" der.
Ben de burayı özlüyorum, hiç saklayamayacağım.
Hatta, görev gibi olmuş, giremeyince huzursuz oldum.
Hani yapman gereken bir şey varken yapamazsın da huzursuz olursun ya,
işte ondan.
Berivan gene yeni icatlar peşinde tabii.
Soda vücutta su tutulmasına neden oluyormuş. Kilo fazlası çok olanlara diyette vermezmiş doktorlar.
Hatta hamile kadınlara da günde en fazla 1 tane için derlermiş, hamilelikte çok şişiyorlar ya.
Günde 1 taneden bir şey olmaz herhalde. Ben temmuz, ağustos aylarında her gün 1 tane mutlaka içerim.
Ayyy, evet,
çekti tabi ne yalan söyleyim şöyle kremalı kakolu olsa meyveli yenmez mi yaaaaaaaaa
icat mı ayyyy çok güldüm kızzzzz
canlarım ciğerlerim benimmmmmmmm
valla benim de miğde kalktı erkek mi ıyyyyyy oldum
selinim bacı maden suyu olsa iyi olur valla
gülkemim burası buğün soğuk yağmurlu üşüdüm topuklular ve kısa kollu ile
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sıkı durun birşey diyeceğim
bizim şirkette bir çocuk var 24 yaşında lojistikle ilgileniyo bana karşı ilgisi olduğu bariz arada laf atar bugün bana osman gazi ünv de teomanın konseri olduğunu gidelim mi dedi ama vodefon lulara bilet bedava hat yok sa ücret 28,5 biliyorum hat yok tanıdıklar da dedim oda ben bulurum sen gel ltf falan dedi bakarız dedim
çocuk çok iyi ama tip uygun dedil yawww bir sağları sırtında çooooooooooooook uzun erkekte görmediğiniz kadar uzun keçi sakalı da var offfffffff hiç hoşlanmadığım seylerdir küpe ve saç uzunluğu Allah dan küpesi yok ne diyeceğimi bilniyorum
amanınnn hepiciğini istiyorummm
Oooooooooooooooo, süper.
Saçı sakalı ne takıyorsun be kuzu,
sokarsın berbere yarım saate bakar.
O konsere gidilecek.
işte ondan.
Soda vücutta su tutulmasına neden oluyormuş. Kilo fazlası çok olanlara diyette vermezmiş doktorlar.
Hatta hamile kadınlara da günde en fazla 1 tane için derlermiş, hamilelikte çok şişiyorlar ya.
Günde 1 taneden bir şey olmaz herhalde. Ben temmuz, ağustos aylarında her gün 1 tane mutlaka içerim.
Ayyy, evet,
Çok iyi geliyor bana sizinle konuşmak,çok mutlu oluyorum.O zaman uzak durun sodadan boş verin. Hahahahaahah fırıncı küreği mi. Berişim çekti mi canın pasta?
bizim şirkette bir çocuk var 24 yaşında lojistikle ilgileniyo bana karşı ilgisi olduğu bariz arada laf atar bugün bana osman gazi ünv de teomanın konseri olduğunu gidelim mi dedi ama vodefon lulara bilet bedava hat yok sa ücret 28,5 biliyorum hat yok tanıdıklar da dedim oda ben bulurum sen gel ltf falan dedi bakarız dedim
çocuk çok iyi ama tip uygun dedil yawww bir sağları sırtında çooooooooooooook uzun erkekte görmediğiniz kadar uzun keçi sakalı da var offfffffff hiç hoşlanmadığım seylerdir küpe ve saç uzunluğu Allah dan küpesi yok ne diyeceğimi bilniyorum
olmaz diyo ünv deden beri uzatıyomuş kaç kez söyledim kıçına kadar saçı var
işte ondan.
çekti tabi ne yalan söyleyim şöyle kremalı kakolu olsa meyveli yenmez mi yaaaaaaaaa
Ben de çok gülüyorum İgnis'e.
Oooooooooooooooo, süper.
Saçı sakalı ne takıyorsun be kuzu,
sokarsın berbere yarım saate bakar.
O konsere gidilecek.
Küpe ve uzun saç bayılırım.Hele bir de esmerse. Berişim istersen bir git konsere eğer onunla vakit geçirmek hoşuna gitmezse,elektrik alamazsan (izdivaçlardaki gibi ) o zaman boş verirsin. Ama biz sana Bursalı bulacaktık ya.
Küpe ve uzun saç bayılırım.Hele bir de esmerse. Berişim istersen bir git konsere eğer onunla vakit geçirmek hoşuna gitmezse,elektrik alamazsan (izdivaçlardaki gibi ) o zaman boş verirsin. Ama biz sana Bursalı bulacaktık ya.
Aman, kestirmesin de turşusunu kursun.
Düz mü yoksa bir de?
Gene kıvırcık neyse ne de, erkekte düz uzun saçı ben de hiç sevmem.
muhabettı bölüyorum ama arkadaş sormuş boyum ve kilomu yazayım :)
tahmini kilom 66 ama beşgünde beş kilo diyetimin ikinci günündeyim beş gün sonunda 3 buçuk gider diye düşünüyorum bu dıyete de o zaman başlayacağım yani ortalama ; kilo 63.boy 1162
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?