• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı kilo vermek isteyenler kesinlikle baksın!

berivannnnn ben de severim uuzn saçı şahsen eşimde olsa istemem ama :)

yani yakışana çok yakışıyor bir de öyle bele kadar değil de omuzlara kadar filan olsa güzel.. keçi sakalı sevmem kestir gitsin :37::37::37::37:

sorsana sen neden bana teklif ettin vodafonlu birini niye düşünmedin diye :) laf at içinden sök al düşüncelerini :)

bak bakk bacımdan gelen fikirlere bak senn,uygula beroş bunları,bak süper fikirler geliooo :28:

yani yakışana çok yakışıyor bir de öyle bele kadar değil de omuzlara kadar filan olsa güzel.. keçi sakalı sevmem kestir gitsin :37::37::37::37:

sorsana sen neden bana teklif ettin vodafonlu birini niye düşünmedin diye :) laf at içinden sök al düşüncelerini :)

Benim odunuma da yakışıyor çok benden uzakta diye uzattırmıyorum asla. :9:

bilet işini hallettim bil dedi zaten bacımmm
bakalım zamanla istemezsem keser inşallah yoksa orman kaçkını gibi olacak :1::1::1:

amaniiinn enişte baya belli etmiş gelmeni çok istiyo. tamam süslenip püslenip en çekici halinle o konsere gidiosun :12: ona en yükseğinden elektrik veriosun,çarpılsın iyicee :9: snrsına bakarsın tatlımm

Bence çok süslenmesin. Şımarır yoksa enişte.:1: Aynı anda hem doğal hem de seksi olmalı. :23::23::23:

bilet işini hallettim bil dedi zaten bacımmm
bakalım zamanla istemezsem keser inşallah yoksa orman kaçkını gibi olacak :1::1::1:

Benimkinin çenesindeki sakallar uzun ama çok fazla uzun değil hafif uzun. Onlarla oynamaya bayılıyorum. :1: Çok mu uzun sakalları? Ben erkekte kirli sakalı hiç sevmiyorum ya. :37::37::37::37::37: :19:

Benimkinin çenesindeki sakallar uzun ama çok fazla uzun değil hafif uzun. Onlarla oynamaya bayılıyorum. :1: Çok mu uzun sakalları? Ben erkekte kirli sakalı hiç sevmiyorum ya. :37::37::37::37::37: :19:

amanda amannnn :9: bende kirli sakalı seviorum yaa bu sefer tutmadı düşüncelerimiz seloşumm. bu arada onlara odun dioruzda bizde az kıskanç deilizz haa,demek yakılıo ama uzakta die uzattırmıosun haa seni seni senii :10: bende çoğu yakışan şeyi yaptırmıorum ben yanında deilim die :9: :9:

Konser sonuçta rahat ve şık olmalısın. :44:

katılıorum tatlım,topuklu giymek zorunda deilsin,şık ol rahat ol seksi ol yeterrrr :37: ama boyu uzun diosun istersen az topuklu giyeiblirsin. sen karar ver tatlımmm bak rahat edebilceğin dolgun topuk varsa giy,onlar diğerleri kadar yormuyo ayağı :12:

amanda amannnn :9: bende kirli sakalı seviorum yaa bu sefer tutmadı düşüncelerimiz seloşumm. bu arada onlara odun dioruzda bizde az kıskanç deilizz haa,demek yakılıo ama uzakta die uzattırmıosun haa seni seni senii :10: bende çoğu yakışan şeyi yaptırmıorum ben yanında deilim die :9: :9:

Batıyor ya hani ondan sevmiyorum çok yakışanlar var haklarını yememek lazım. Ben aşırı kıskanç biriyim Gülüm. :1: Ama kıskançlık odunluk demek değil bikerem. :19::19: :9::9: Biz odun değiliz onlar odun. :19::19: :1::1:

katılıorum tatlım,topuklu giymek zorunda deilsin,şık ol rahat ol seksi ol yeterrrr :37: ama boyu uzun diosun istersen az topuklu giyeiblirsin. sen karar ver tatlımmm bak rahat edebilceğin dolgun topuk varsa giy,onlar diğerleri kadar yormuyo ayağı :12:

Doğru diyor Gül dolgu topuk ayakkabın varsa giyebilirsin onlar diğerlerine nazaran daha rahatlar. :1:

Back