- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
-
- #2.421
helal olsun sana yaa ben çok zor tutardım kendımı heralde..
evde koca bir kutu çokokrem var ve ben dolabın arkalarına saklıyorum onu
salı gunu yaptıgım bir gunluk kaçamak benı de mahvetti hemen yarım kilo arrtı.. ve hala veremedım onu
her akşam da zumba yapıyorum..
Bak bak Berişime bak yine ne peşinde.
bende iktisat mezunuyum, memurum, 25 yaşındayım nişanlıyım(darısı sizde inşallah sevdiceğinizle) yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
çok yaşayın emi güldürdünüz beni
bidenem o gün ne oldu benim şerefsiz vardı ya evlenen 2 gün önce mesaj attı ara ara atıyo slm berivan nasılsın demiş salak asla cevap atmadım zarf atıyo aklınca öküz arada yazıyo böyle dengesiz muhattap olmak istemiyorum biliyorum ki beni kötü etkileyecek kendime hakim olamayp saydırırım bu kez kendini birşey sanar pislik
evet götürebilirim o çok problem değil bakliyat yiyebiliyorsak siz bunu yanında spor falanda yapıyormusunuz benim kilo verişim durdu gibi sankide bu listeyi uygulayınca veririm umarım opek spor yapmaya fırsat bulamıyorum kızım 2 yaşında eve gidince o yapışıyo zaten eve aklşam 7 de geliyorum sadece bu liste ile verebilirim umarım pazartesi başlıyorum inş haftasonu misafirlik meselesini halledeyimde yeni bir başlangıç yapalım diyet maceramıza
bu arda teşekkür etmeyi unuttum galiba çok teşekkürler canım
öyle canım hayırlısı evet canım eskişehir sen
Kizlar bayiliyorum muhabbetinize. Ne guzel arkadasliklar kurmussunuz.
Bu sabah dayanamayip tartildim 500gr eksik cikti. Hem de dünkü kacamaktan sonra. Ins. bugün kacamak olmayacak
Boğazını sıkasım geldi şu an onun.Çok sinirlendim. Ne yüzle yapıyor bunu ya ne yüzle. Evli değil mi hem.
Ben başlarda salsa hareketini yapamıyordum.canım bende varmiş bi tane onla başladım türk bi kız yaptırıyom sevgilimle görüşemedik bugün yarında görüşemeyiz cumartesi dershanede alırım artık vee çılgınlar gibi yaparımbaşladığımda güzel eğlenceli ama hızlı baen kaçırıyorum yeni başladığım için:26:
sevgililikten boşarım dediğimden beri bi daha ne kemer kelimesini kullandı ne kilosevgilisi kilosuna karışanlara tavsiye ederim tuttu bende bu taktik
bende yakınım sana canım afyonda okuyorum ama eskişehir muhteşemm
selinim gelmişşşşşşşşşşşş hoşgeldin neler aldın nelerde indirim vardı bacımmmmmmm
ayyy çok fenasın kalabalık ortamda çalışıyoruz gülmemek için zor tuttum kendimi vallaAllah iyiliğini versin
yok yok hiç birini yemedim ama düşündüm o kadar
deme ya çok umutlanmıştım
ayyy hep yemek konuşmuşum niyeti bozmasam bari:18:
bende yakınım sana canım afyonda okuyorum ama eskişehir muhteşemm
pislik işte biz o zaman lar konuştuğumuz da evlenmeyiz ama aynen devam edeiz demişti öküz bunu mu kastetti şerefsiz olay olaxak ailem tekrar duyacak diye susuyorum ama cıngar çıkarmama az kaldı
fethiyeeeeeeeeeeee canım yolu düşen herkesi beklerim
Kaçamak yapanların hazin sonu.Kızlar çok mu abarttınız acaba İgnis,Cemrem ve ben de uyamadık hiç kilo almadık sabit kaldık. Ben ama elimden geldiğince dengelemeye çalıştım.
Geçen Afyon'a giderken Eskişehir'den geçerken bayıldım oraya. Gerçekten de muhteşem. Yol boyunca bir göl var onun adı ne? Afyon da köy bildiğin.Ama sessizliği çok güzel çok hoşuma gitti orası da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?