- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- Konu Sahibi armanselin
- #2.461
evet güzel şehirmiş bursa,hiç görmedim ben daha ama istanbul gibi olamaz emininm. yok yok bacım kaptırmadın ama düğünü hatayda yapcaz o da buralı,evlenip oraya gelecez kısmetse,ama çoookkkkk teşekür ederim tatlım düşündüğün için
evet ya hiç kopmasın bağımız
rimel hangisi tatlım,ben mxfctr kullanıom hep(reklama girmez yazmadım hepsini ) bende genelde ruju aynı tonlarda alırım nedense,fazla kırmızı falan süremem hafifi tonlarda alırım hep,mat tercihimdir ama öpünce güzel iz çıkıo
Hatay'a geliriz topikce. Anaa ben kaptırdım kendimi baya ürün ismi yazdım reklam olmaz herhalde ya. :26: Çünkü ben dün çok konu okudum ne alayım oralardan diye herkes açık açık yazmış her şeyi şu ürün şöyle bu ürün böyle. Hatta en son aldıklarınız diye de bir topik var orada en son ne aldıysan paylaşıyorsun falan. Bizim amacımızın reklam yapmak olmadığı belli zaten canım faydalansın istiyorum herkes. Ben onları okuduktan sonra kasmıyorum artık. Rimel maxfactor 2000 calorie mi kullanıyorsun? O cidden çok güzel. Ben Oriflame'in yeni çıkan mor rimelini aldım ve bayıldım ona. Maxfactor'e o kadar para verene kadar bu da aynısı diyebilirim. Bir de yine Oriflame'ın bir rimelini kullanıyorum ucuz bir şey ama çok güzel uzatıyor. Moru (rengi değil kabı mor) sürdükten sonra uçlarına onu sürüyorum herkes takma sanıyor kirpiklerimi. Bana koyu renkler gidiyor kırmızı rujum olmasına rağmen kırmızı tonlarda aldım yine. Ama kırmızı değiller tam. Biri hele koyuuu bordo ona bayıldım resmen.