- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
-
- #2.321
ben de gülüyorum inan kendimebazen de kahve 78 kalori 78 kere zıplamadan içmek yok diyorum falan sanki her zıplayış 1 kalori mi yakacak aslaa ama olsun hareket harekttir
Ama güzel bir alışkanlıkmış.
Ama güzel bir alışkanlıkmış.
Rica ederim canım ne demek. Astım hastasıysan biraz hareketli bir spor eğer ağır gelirse sakın zorlama kendini.
pislik sevgilim yüzünden ya bitanem fiziğin gerçekten harika ama kemerin gitse muhteşem olacaksın diye diye hergün sonunda diyete başladım sonra sporla gitmez diye diye bide spora başlıyoz bakalım mecbur öyle saçma alışkanlıklaroluyo
ayrıca özel mesaj atamıyorum face den ekledim canım
yapabildimcanım zumbayı ama arada karpuz kaçamagı yaptım 2dilim sabah yürüyüşede gittim artık okadar olur dimi bide armancım domatesde yesek sabah kahvaltıda olmazmı
Enişte beye bak sen.
Canım o sen miydin ya ben de kim bu dedim.
sorma canım bildiğin takıntılı napcam bilmiyom:26:
asıl biz seni seviyoruz tatlımmKız valla gözlerim doldu ağlayacağım şimdi.Çok seviyorum ben sizi ya.
Ama ama küsme Berişim sen bizim bir tanemizsin.Sen bizim idolümüzsün. Sen çok özelsin. Hepiniz çok özelsiniz. Ama Beriş idolümüz.
canım arkadaşım bitanem çok seviyorum sizi çokkkkkkhep burada olacağız burası bizim cafe miz kilo versek bile korumak için burada olacağız ayrılmak asla yok tamam mı kızlar ben hepinizi çok sevdimkilolarımız bir kez işe yaradı bizi tanıştırdı canım ayyyy öyle deme kız idolünüz olacak ne yaptım sen de bir idolsün benim idolüm bitanem
ayyyy indi ama açmadım yarın cihaza atacağım tatlımmm
Canlarııııııııııııııııııııııım sonunda başardım. Daha doğrusu başardık.Filiz'e yardımları için çok ama çok teşekkür ediyorum.
İsteyenler yazsın özel mesajla anlatacağım.Berişim ilk önce sana anlatacağım merak etme.
Rica ederim canım esas ben sana çok teşekkür ederim bizi zumbayla tanıştırdığın için :))
Ne demek tatlım.Bugün yapacaksın değil mi?
Kimse için değil kendin için zayıflaman en doğrusu bence canım. :26:
Yine güldürdün beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?