- Konu Sahibi armanselin
- #2.341
süper tam bizlik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)))) merhamet yeni bitti şimdi zumba yapmayı düşünüyorum :))))) dizilerim bitmeden parmağımı kıpırdatmam :))))
MRB kızlar bende bu diyete başlamak istiyorum ama çalışıyorum ve çok zor bi noktadayım bi türlü 71 lerin altına inemiyorum insemde hemen şimdi olduğum gibi 73 e geri dönüyorum acaba bende işe yararmı bu arda bu köfte döner yerine ne yiyebiliriz hergün onu bulama bulsamda yapamam okulda yiycez malum tabi verirmiyim veremezmiyim diye tereddüt ediyorum neyse ben pzartesi yinede başılıyım dimi denemeden göremem bu haftasonu misafirlikteyim olmaz ama pazartesiden itibaren başlıyorum sadece baştaki liste dmi uymamaız gereken başka bişey varmı beni bilgilendirin lütfen bende göriyim artık altmışları yaaaaaaa
tatlım haklısın ama ben zaten 55 kiloyum ve durumundan memnundum o hergün aynı konuyu açana kadar yoksa tabiki buu tarz şeyler başkaları için değil kişinin kendisi için yapılmalı
bende aranıza katıldığıma görew beraberce güleriz bol bol
gecenın bu saatı üşenmedım zumba mı yaptım :)karnım açlıktan gurulduyor.. ama olsunn dunku çikolataların cezası olsun bana
armanselin, canım video ınıyor boyutu baya buyuk..40 dk dıyor bana :)
yanlız özelden yazamıyorum, zumba e02 mı bu????????????????? çünkü bende e01 zaten var ınşallah 2 dir :)
süper tam bizlik
kızlar ben pek giremiyorum bu aralar foruma dün çok rahatsızdım akşam üzeri baygınlık geçirdim nedendir bilinmez sonra toparladım kendimi okul çok zorluyor 3 tezim var onları hazırlıyorum yarın sunumum var haftaya sınavlarım var söylerken sıkıntı geldi ama diyete devam ediyorum şu 2 günü bir atlatayım buraya geleceğimmm tekrardan hepinizi öpüyorum sağlıkla kalın
Canım ben de hep gece yapıyorum. Siyah üstlü olan tatlım.
ben geldiiiiiiiiim
öyle yoğunum ki epilasyon sorularını ucu ucuna yetiştiriyorum ve buraya uğrayamıyorum bi de eniştenizle hergün dışardayız geçen cuma eniştenize gittiğimde beni tarttı 59.4 kg idim. ne olduysa o zamandan beridir iştahım yok, dün tarttı beni yine onlardaydım. 58.1 kg olmuşum diyet yapmıyorum fakat çok su içiyorum. ben ne zaman suyu çok içsem hemen kilo veririm
Kaç kilosun? :44:
70,3 tüm bir hafta doldu 67,9 çıktım şimdi..
Aslında bir noktada haklısın herkes sevdiceğine daha güzel görünmek ister.
Güleriz tabii. Allah neşemizi bozmasın.
Abartma yahu 1 kilocuk alt tarafı. Aç kalmakla olmaz bu iş.
Ben geldimmmmmmmm günaydınnnnnnnnnnn çıtırlarrrrrrr
Gülkemim canımmmmmmmmm özledim kız gel sohbet edelim bacı bacııı
Selinim kısır yersem inşallah yapmıyo annem üşeniyo akşam yemeği niyetine bir tabak yerim bacım
Karanfilcim kızzz 55 kilo musun amacım nerende kemer olacak kız sevgilin cidden takıntılı ilerde çocuk olursa kilo alırsan ne olarak şekerim
Selin kızzz o nasıl bisküvi kız yerim ben onu yerimmmm
55 56 arası gidip gidip geliyorum canım boy 163 kemerim var yok değil de işte böyle sıkıntı olcak kadar değil ama işte 2 3 kilo için sevdiceğimi kırmayayım dedim bende ama verilmesi gereken kilo ne kadar az olursa o kadar zor gidiyo o yüzden spor şart
Ayy sagolsun neymiş tabi ki o zaman alınırmış 20 kiloya kadar o zaman bişey olmaz dedi bende bak boşarım seni sevgililikten dedim söz verdi bida kiloma bişey demiyo
dün bana tulumba tatlımmm dedi Bende " ben tulumba tatlısına bayılırımm " dedim. O da " senin bayılman önemli değil, ben vezir parmağını çok severim onun gibi ince ol seni gör baka nasıl sevecem " dedi :26: Ben de " iyi git kendine vezir parmağı gibi birini bul " dedim. O da " şaka dedim ama zayıflamak istersen zayıflayabilirsin Hem ben yarimi buldum, tesadüf eseri çıktı karşıma ve beni benden aldı " dedi Hissediyorum bu aralar dolunayın etkisiyle iştahım gitti tümden, bi de nişanlandım ya herşey çok hızlı gelişti onun getirdiği duygular vs. Ile epey bi zayıfladım gibi :44: Adetim yeni bitti, adetli olduğumda canım tatlı çekerdi, bu sefer sadece su çekti. Bende bol bol su içtim