- Konu Sahibi armanselin
- #2.301
zumba 2 yı bulan oldu mu kızlar???
bizim burda video sıtelerı açılmıyor o yuzden zumba isteyenler için bakamadım ben
bizim burda video sıtelerı açılmıyor o yuzden zumba isteyenler için bakamadım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim burda video sıtelerı açılmıyor o yuzden zumba isteyenler için bakamadım ben
canım arkadaşım bitanem çok seviyorum sizi çokkkkkkhep burada olacağız burası bizim cafe miz kilo versek bile korumak için burada olacağız ayrılmak asla yok tamam mı kızlar ben hepinizi çok sevdim kilolarımız bir kez işe yaradı bizi tanıştırdı canım ayyyy öyle deme kız idolünüz olacak ne yaptım sen de bir idolsün benim idolüm bitanem
ayyyy indi ama açmadım yarın cihaza atacağım tatlımmm
merhaba kızlar..
dun içime canavar girdiiiiii
eve sarelle alan eşim , işyerine veda çikolatsı getiren arkadaşım, akşam yemeğinde taze yaptığım tereyağlı pilav
dün hepsine yenıldım pazartesi gunu kilom az çıktı ya kendımı nazar ettim valla
sabah hemen yarım kilo farketti
ben kilo olarak kritik noktama geldim, gecen yaz spora giderken de bu kiloda kalmıştım spor bitmişti .
bu gunlerde her zamankinden fazla savaşıyorum kendımle..
ama dun akşam fazladan yurudum ve yıne zumbamı yaptım ..
merhaba canım afiyet olsun ama fazla olmuş canım aman dikkat et canım
zumba işini çözdük canım selinciğim indirmiş önceden sağolsun çok ugraştı ve bizlere ulaştırsın gelince sana da mail atar canım ordan indir sin
Bayağı kaçırmışsın canım. :26: Ama olsun yılmak yok! Tam gaz devam diyete. Öyle değil mi?
Özel mesajla attım nasıl indirebileceğini.
armanselin , canım zumba 2 için mi bu ?
baya bi işlemi varmış :)
sen indirdiysen, winrar ile sıkıştıpı mail atar mısın videoyu daha kısa olur..
Selin bacı sen neler yapıyor şu an bakem
bugün diyette 2. günüm iki günde birşey değişmemiştir diye etabi birde korkumdan tartıya ayaklarım gitmiyor sebze yemeği hergün ne yapıyorsunuz aklıma hiçbirsey gelmiyor artık semizotu , ıspanak karnıbahar başka üstelik birde ben eşimle yapıyorum yardım kızlar sebze yemeklerinizi paylaşın benimle durum kritik
indirimlere bakıyorum ve meyve saatimin gelmesini bekliyorum canım. Sen çalışıyor musun?
Canım pazartesi tartıl sürpriz olur. Sonuç alacaksın görürsün bak. Patlıcan yemeği yap,mantar yap,taze fasulye yap. En iyi mantar gidiyor yalnız. Bu arada eşinin porsiyonlarını büyütmeyi,ekmeğini çoğaltmayı unutma. :3
evet bacı müşterilere ödeme bilgilerini mail atıyorum
yaww selin benim miğdem mi küçüldü almıyo artık canım hiç birşey istemiyo tüm gün yemek yemesem aklıma gelmez oldu :26:
patlıcan benimde aklıma geliyor ama önce kızartmak gerekiyorya onu sulu yemeğini yaparken olabilirmi birde eşimin porsiyonlarını ekmek 3 yemek 6-7 kayısılarını 3 falan koyuyırum
muhtemelen öyle olmuş berişim. Ne güzel ne güzel.
Ay güldürdün beni gece gece.
aynen hayatım ama canım bi kısır istiyo yiyemedim gitti yawwww