- 25 Temmuz 2012
- 1.122
- 165
- 73
- Konu Sahibi armanselin
-
- #2.281
günaydın kızlar bende sabah bir zzumba videosu izledim tesadüfen demet akalın türkanda yapmıslar
ben dün 50 dk yürüdüm
diyettede sıfır kaçamaktı
71.4 falan gösteri
Ne boğuşmuşsunuz arkadaş!
Hadi gözünüz aydın.
Maşaallah
Sabah sabah ne mutlu olmuşuz öyle, tebrikler.
bir tane halley yedimmmöğrencilerime almıstım dağıttım aksi şey tam 1 tane arttı yemiycem diye baya uğrastım ama başaramadım
5 i bir yerde çayımla yedim bide Allahımm çayın basına bu da mı geleceeedi
Rica ederim canım ne demek. Astım hastasıysan biraz hareketli bir spor eğer ağır gelirse sakın zorlama kendini.günaydın kızlarr bende meşurzumbayı izledim bugün yapmayı denicem armancım tşk ama ben astım hastasıyım işallah zorlanmam
günaydın kızçelerrrrrrrr
nasılsınız bakayım
selinim bacım Allah razı olsun indiriyorum bacım bacım
günaydın tatlımmmyaa ben daha yeni gördüm,selin bacım göndermiş yapılışı.eve gidince indirecem hemen seloşumuzzz bir numara yaşasınn,alkış seloşa alkışşşş öpücüklerrr
seninde dostluğun herşeye bedel tatlım.iyiki açmışsın bu sayfayı ve iyiki karşılaşmışıs burdaa,ayy gel bi sarılayım yaa çok duygulandım
kesinlikle tatlım,hem selinimle hem sizinle tanışmış olduk çok şükür,Allah razı olsun seloşumuzdan
sağoll bacımmmm
ya sen nasıl uğraştın böle bizim için ya,gönlü güzel arkadaşım benim,Allah hiç bi yardımını karşılıksız bırakmaz inşallah. seni çok sevdim ben yaa
ah canım benim,kendinde olmasına rağmen sırf bizde yapalım die nasıl çaba gösterdi ya,emeğine sağlıkk
ellerine sağlık bitanemmm. filiz arkadaşımızada çok teşekürler. kız yerim ben seni yaa
Dert ortağım benim biricik selinim,söyle senden başka kimim var benimm
küstüm bikerem
Halley kaçamağı ha.Hiç hoş olmamış. Bence akşam sadece salata yiyerek dengele.
cok güzel bır dıyet bende bugun uygulamaya başladım bakalım ıns. faydalı olur. 3-5 kıo fazlam var ama bır turlu veremedim.
kızlar ben pek giremiyorum bu aralar foruma dün çok rahatsızdım akşam üzeri baygınlık geçirdim nedendir bilinmez sonra toparladım kendimi okul çok zorluyor 3 tezim var onları hazırlıyorum yarın sunumum var haftaya sınavlarım var söylerken sıkıntı geldiama diyete devam ediyorum şu 2 günü bir atlatayım buraya geleceğimmm tekrardan hepinizi öpüyorum sağlıkla kalın
arkadaşlar bugün 3.günüm kaçamaksız süper devam ediyor
bugün listemi biraz modifiye etmek zorundayım çünkü akşam menüde balık ızgara var..
yediklerim:
sabah: 2 dilim buğday ekmeği arası peynir-maydonoz,1 yumurtanın beyazı, şekersiz çay (süt içmedim yumurta yediğim için)
ara:2 kuru kayısı
öğle: 6 kaşık kabak yemeği, 1 dilim ekmek, salata, ayran
planladıklarım; aralar yine aynı mavi-yeşil ve kuru kayısı olacak sabah yiyemediğim 1 cevizimi de yiyeceğim...
akşama balık ızgara,1 dilim ekmek ve bol salata var
balığın üstüne hep tatlı istenir ya ben de meyve hakkımı 8-10 adet kuru üzüm yiyerek yapacağım. kuru üzüm veya yaban mersini benim tatlı ihtiyacımı inanılmaz geçiriyor..
dün spor yapamadım ama iş çıkışı 17.00-20.00 arası kızımı parka götürdüm deli danalar gibi koşturduk yorgunluktan bittim..
bugün sporumu sabahtan yaptım eliptik bisikletimi yaptım çok zamanım yoktu 20 dakika yapabildim olsun kar kardır..
akşam yine parka çıkacağız..
Ama ama küsme Berişim sen bizim bir tanemizsin.Sen bizim idolümüzsün. Sen çok özelsin. Hepiniz çok özelsiniz. Ama Beriş idolümüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?