- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi armanselin
-
- #2.261
günaydın kızlar bende sabah bir zzumba videosu izledim tesadüfen demet akalın türkanda yapmıslar
ben dün 50 dk yürüdüm
diyettede sıfır kaçamaktı
71.4 falan gösteri
Canlarııııııııııııııııııııııım sonunda başardım. Daha doğrusu başardık.Filiz'e yardımları için çok ama çok teşekkür ediyorum.
İsteyenler yazsın özel mesajla anlatacağım.Berişim ilk önce sana anlatacağım merak etme.
günaydın kızlar bende sabah bir zzumba videosu izledim tesadüfen demet akalın türkanda yapmıslar
ben dün 50 dk yürüdüm
diyettede sıfır kaçamaktı
71.4 falan gösteri
banada anlat cnm şu zumbayııııııııııııı
tebriklerrrr...
canım nasıl geçti sınavların?
benım de aynen belki de o yuzden çok verdim (kendıme göre ) çünkü cumartesi ve cuma gunu bilgisayar başında soru çözücem diye 4 er saat ayakta durdum sanırım..
canım az önce sonuçlara baktım, geneli 50 civarı çok şükür. Türk dili iyi geçtiğini düşünmüştüm ama en kötü o galiba 25 gelicek
Neyse bu sene bitecek başka çaresi yok.
günaydın kızçelerrrrrrrr
nasılsınız bakayım
selinim bacım Allah razı olsun indiriyorum bacım bacım
Filizciğim arkadaş ekleme butonun yok.Mesajlarından diğer klasörüne bak mesaj attım sana sen beni ekle.
sonuçalr açıklanmışmı
günaydın tatlımmmYaa ben daha yeni gördüm,selin bacım göndermiş yapılışı.eve gidince indirecem hemen Seloşumuzzz bir numara yaşasınn,alkış seloşa alkışşşş öpücüklerrr
yok berivan cevap anahtarını yayınladılar. Ben sınavda yaptığım cevapları giriş belgesine yazıyorum 3-4 hafta beklemıyorum sonucu öğrenmek için
seninde dostluğun herşeye bedel tatlım.iyiki açmışsın bu sayfayı ve iyiki karşılaşmışıs burdaa,ayy gel bi sarılayım yaa çok duygulandımCanım benim dostluğunuz her şeye bedel.
ayyyyyyy canım benim iyiki varsın tanımışız seni zayıflamamıza vesile oldun dosluğunu sayende doslar tanıdım Allah razı olsun selinim rabbim gönlüne göre versin bacımmmm
burda olmasanda kalbimiz seninle gülkemiiiiiiiiiim
Kızlar lütfen ama biri yardımcı olsun da şu zumba işini halledelim.
Tüh ya.Yılmayacağım inat ettim başaracağım ve herkese ulaştıracağım bu videoyu bana ne.
Canlarııııııııııııııııııııııım sonunda başardım. Daha doğrusu başardık.Filiz'e yardımları için çok ama çok teşekkür ediyorum.
İsteyenler yazsın özel mesajla anlatacağım.Berişim ilk önce sana anlatacağım merak etme.
Dert ortağım benim biricik selinim,söyle senden başka kimim var benimm
ama ama ama bende varım yaaaaaaaaa
yaaaaaaaaaaa kıyammmmmm sende varsın tabiki tatlımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?