sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

verdiğiniz bilgiler gerçekten hoşuma gitti tewşekkür ediyorum:)

bende yarın başlıyorum sabah okula giderken kahvaltımı yapıcam buda baya erken oluyo saat 6 gibi öğlen gelince 12,30 ta öğle yemeğim ara öğünlerde de kayısılar ... saat 2 de spora gidicem dönücem vs. akşam yemeği bunların yanında 3-4 lt su ben çok içerim de bide tabiki yeşil çay günde 3 bardak bakalım nasıl olucak öptüm hepinizi çok güzel oldu bu grup

aman yatakta dön dön uyunmuyo ki
Ben bnm kızı yeni uyuttum bende tanıtıyim kendimi 25 yaşındayım 4 yıllık evliyim doğma büyüme almanyaliyim izmire tatile geldim eşimi tanıdım ve bi ayda kaçarak evlendik allah bağışlar sa 2 buçuk yaşında prensesimiz var izmirde yaşıyoruz çok şükür çokta mutluyummm bide zayiflarsamm daha iyi olacak

ahaha inş canım :*

merhaba kızlar hafta sonu çok yoğundum bu yüzden hiç yazamadım ama yazdıklarınızı okudum fırsat buldukca.İşte yazmak için daha müsait oluyorum.Bu sabah kalkar kalkmaz ılık su içine elma sirkesi ve çok az da bal kattım içtim içine kokusunu alsın diye karanfil katanlar da var ama ben katmadım saat 7 gibi içtim sonra 7.35 gibi yarım yağlı süt içtim bi bardak 7.40 gibi evden çıktım işe 35 dakika hızlı hızlı yürüdüm 4 kat merdiven çıktım saat 8.45 te bol akdeniz yeşilliği maydonoz içine limon sıktım,az peynir içine kekik kattım 3 dilim salam bir bardakta şekersiz çay içtim ve iki küçük dilim cavdar ekmek yedim. bakalım inşallah iyi gider. Şimdi size kendimi tanıtayım 29 yaşındayım altı buçuk yıllık evliyim 5 yaşında kızım var bir şirkette sekreterim.30 marta kızımın doğum günü o zamana katar istediğim hedefe ulaşamam ama en azından 3,4 kilo versem iyi olur.bekarken 55 li 57 kilolardaydım doğumdan sonra da çok kilom kalmamıştı daha sonra aldım ve 72,73 leri gördüm ara sıra dikat ettikce bazen 64 kilolara indim ama hep sonunu getiremiyorum bırakıyorum ve tekrar geri alıyorum ama şu ara hiç 70 e çıkmadım 68 de duruyorum ve şimdi inşallah sizinle birlikte istediğim hedefi görürüm.herkeze iyi çalışmalar.zaman buldukca yazarım yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…