Diyette bezelye tuketilmesin diyorKızlar ben kayısı yiyemiom ya yeşil elma yiyo bide limonlu soda Yeşilçay destekliom birazdan da bezelye yicem bütün gün bi dilim kepek ekmeği yedim cnm hiçbişey istemio
o kadarı sorun olmaz bence canım et yerine tavuk balık da yenilebilir diye düşünüyorum.ben sadece hani tamamen değiştirmeye çalışmak dan bahsediyorum.ben de öğünleri yer değiştiryorum mesela ve bir kaçamağım oldu.bahsetmek istediğim böyle şeyler değil.umarım anlaşılabilmişimdirben genel olarak uyuyorum aslında sadece evde köfte ve döner olmadığı için ton balıkla değiştirdim.
az önce yengem en sevdiğim tatlıdan yapmış ve yollamış annem hepsini yedibende kurtuldum
: 39590305, member: 661en 3 gündür hiç bozmadım tebrik ediyorum kendimiama canım acayip bir şekilde tatlı şeyler çekiyor ne kadar dayanirim bilmiyorum
27 martta bi akrabamın nişanı varr bende orda eskiden içine girebildiğim ama şimdi olmayan eteğimi giymek istiyorummmBugün yağmurlu havaya rağmen çıktım dışarı 1 saat tempolu yürüyüş yaptım..Yağmurmuş karmış vız gelir Tabi bu arada mağazaları dolaşıp kıyafet bakmayı da ihmal etmedim Size de tavsiye ederim arkadaşlar..İnsan beğendiği bir kıyafet olunca daha bir azimli oluyor..Hele ki o beğendiğin kıyafetin içine giremediysen
27 martta bi akrabamın nişanı varr bende orda eskiden içine girebildiğim ama şimdi olmayan eteğimi giymek istiyorummm
Bende diyete uymak istiyorum ama yiyemedigim şeyi nasıl yiyebilirimki onun yerine yeşil elma olur diye düşündüm kendi diyetisyenimde öyle demişti geçen sefer ama bende uymaya calisicagim kayısının dışında herseye uyum şekersiz Yeşilçay bile iyyyy çok kötü tadı var
Kızlar beni de alın aranıza :) Bu diyeti 1 sene önce 2 hafta uygulamıştım 5 kilo vermiştim. Hiç acıkmadan gayet güzel devam ediyordum ama kuzenlerim geldi yurt dışından ve gece yedik falan geri aldım verdiğim kiloyu. Ben bu diyete bugün başladım konuyu okurken buraya geldim. Benim boy: 1,58 kilo: 66 hedef: 55. Bu arada callanetics programının7/21 günündeyim. Benide eklerseniz çok sevinirim kızlar