sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

Kızlar Günaydın suan msji bile cok zor yazıyorum vertigo ataklarim geçmedi cok kötüyüm elimden geldiğince uymaya çalışacağım listeye ama benden tam performans beklemeyin ne olur zaten hicbirsey yiyemiyorum dua edin cabuk iyileseyim

Kızlar Günaydın suan msji bile cok zor yazıyorum vertigo ataklarim geçmedi cok kötüyüm elimden geldiğince uymaya çalışacağım listeye ama benden tam performans beklemeyin ne olur zaten hicbirsey yiyemiyorum dua edin cabuk iyileseyim

çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin .

Gec
Gecmis olsun canım.yapabildigin kadar yaparsın sen de.çok zorlama kendini

Kızlar ne alemdesiniz? 7.20 gibi sütümu içtim.8.30 da iiki dilim ekmekle peynirli maydonozlu sandvic sekersiz çay.şimdi de 2 kuru kayısı ve 3 tane badem yedim ceviz yerine:))

Geçmiş olsun:cry::cry:

Ben 2. listede olduğumdan sizden biraz farklı hareket edeceğim:KK66:

Sabah ilk olarak limonlu ılık su içtim..Ondan sonra da kahvaltımı yaptım..ELimden geldiğince kaçamak yapmayaya çalışacağım..Tabi ne kadar dayanabilirsem:KK54::KK54:

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız 10,30 da iki kayısı bir tane ceviz yedim şu anda da yeşil çay içiyorum.öğle yemeği işyerinin menüsünde bana uyan ciğer yahni var ama bilmiyorum yiyebilirmiyim güzel olduysa bir kaç tane ciğer yerim salata bi dilim de kepek ekmek ciğer güzel değilse ezo gelin çorba var olmazsa ondan bir kaç kaşık yerim.ben öğle ile akşam menüsünü değişik yiycem işyerinde öğle yemeğinde ne varsa ona göre yapcam daha öncede kasım ayında bu diyeti yapmıştım öğle ile akşamı bu şekil yapmıştım yine yinede 4,30 kilo vermiştim çok kaçamaklı geçtiği halde 1,30 ayda verdim.ama işi bırakınca saldım ve geri aldım

slmm.. bende başladım bugün ama sabah sütü içmedim onu öğleden sonra acıktığımda ara öğün olarak içmeyi düşünüyorum. birde ben kahvaltıyı öyle sandiviçle geçiremiorum malesef peynir, biraz biber, 3 zeytin ekledim.

öğlenide ton balıklı yada tavuklu salata düşünüyorum. köfte yada döner yerine olur heralde.

slmm.. bende başladım bugün ama sabah sütü içmedim onu öğleden sonra acıktığımda ara öğün olarak içmeyi düşünüyorum. birde ben kahvaltıyı öyle sandiviçle geçiremiorum malesef peynir, biraz biber, 3 zeytin ekledim.

öğlenide ton balıklı yada tavuklu salata düşünüyorum. köfte yada döner yerine olur heralde.

olur olur ton balığını yağsız kullan normali çok yağlı oluyor

Sabah aynen uydum menüye ara öğünde 3 kayısı şimdiye kadar 1 buçuk lt su 45 dk tempolu yürüyüş öğle yemeğinde tavuk haşlama derisiz ızgara sebze yedim şimdilik iyi gidiyor

bende öğle yemeğimi yiyip spora gittim geldim tam 500 gr yaktım sporda akşam bişe yemeyi dşnmyrm yeşil çay bide meyve belki :KK51:

Kızlar ben kayısı yiyemiom ya yeşil elma yiyo bide limonlu soda Yeşilçay destekliom birazdan da bezelye yicem bütün gün bi dilim kepek ekmeği yedim cnm hiçbişey istemio

X