sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

Merhaba kızlar suan hastanede yim vertigom tekrar ladi serum takıldıdaha iyiyim cok şükür yarına bomba gibi geleceğim insallah

kaç kilodan 58 e düştün canım neler yaptın bu sürede biraz bilgi verir misin :KK49:
62.9kiloydum 2 şubatta başladım öğlenleri dana yada tavuk köfte yedim 4 tane yanina salata, aksam sebze yemeği salata, ara öğünlerede uydum ama bazen meyveyi atliyorum. Spor yapmadım bu hafta biraz başlamıştım ve Hic kaçamak yapmadım:kk77: ama bu hafta az vermişim neden olduğunu anlayamadim:KK43:

62.9kiloydum 2 şubatta başladım öğlenleri dana yada tavuk köfte yedim 4 tane yanina salata, aksam sebze yemeği salata, ara öğünlerede uydum ama bazen meyveyi atliyorum. Spor yapmadım bu hafta biraz başlamıştım ve Hic kaçamak yapmadım:kk77: ama bu hafta az vermişim neden olduğunu anlayamadim:KK43:
tavuk köfte derken ? dışardan mı

Yok evde yaptım tavuk göğüsünün derisiz kısmını alırken kıyma yaptırdım onunla köfte yaptım hem daha kalorisiz oldu hemde her gün dana köfte yememis oldum :) listede dönerde var ama o yağlı olur diye içime sinmedi yemedim.
güzel kilo vermişsin canım tebrikler sen bizimle beraber ilk listeden mi başlamicaksın dimi devam ediceksin diyetine :KK51:

X