bende yatıcam sizede iyi gecelerrrkızlar ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere...iyi geceler hepinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yatıcam sizede iyi gecelerrrkızlar ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere...iyi geceler hepinize
aa canım geçmiş olsunMerhaba kızlar suan hastanede yim vertigom tekrar ladi serum takıldıdaha iyiyim cok şükür yarına bomba gibi geleceğim insallah
kaç kilodan 58 e düştün canım neler yaptın bu sürede biraz bilgi verir misinListeye benide ekler misiniz bu sabah tartildim 58.5 olmusum istediğim kadar verememisim ama
Cok tesekkur ederim ♥aa canım geçmiş olsun
62.9kiloydum 2 şubatta başladım öğlenleri dana yada tavuk köfte yedim 4 tane yanina salata, aksam sebze yemeği salata, ara öğünlerede uydum ama bazen meyveyi atliyorum. Spor yapmadım bu hafta biraz başlamıştım ve Hic kaçamak yapmadım ama bu hafta az vermişim neden olduğunu anlayamadimkaç kilodan 58 e düştün canım neler yaptın bu sürede biraz bilgi verir misin
tavuk köfte derken ? dışardan mı62.9kiloydum 2 şubatta başladım öğlenleri dana yada tavuk köfte yedim 4 tane yanina salata, aksam sebze yemeği salata, ara öğünlerede uydum ama bazen meyveyi atliyorum. Spor yapmadım bu hafta biraz başlamıştım ve Hic kaçamak yapmadım ama bu hafta az vermişim neden olduğunu anlayamadim
Yok evde yaptım tavuk göğüsünün derisiz kısmını alırken kıyma yaptırdım onunla köfte yaptım hem daha kalorisiz oldu hemde her gün dana köfte yememis oldum :) listede dönerde var ama o yağlı olur diye içime sinmedi yemedim.tavuk köfte derken ? dışardan mı
güzel kilo vermişsin canım tebrikler sen bizimle beraber ilk listeden mi başlamicaksın dimi devam ediceksin diyetineYok evde yaptım tavuk göğüsünün derisiz kısmını alırken kıyma yaptırdım onunla köfte yaptım hem daha kalorisiz oldu hemde her gün dana köfte yememis oldum :) listede dönerde var ama o yağlı olur diye içime sinmedi yemedim.
annem yapıyodu güzeldi ya hangisinden aldın acabaBu hazır dönerler iğrenç öğle yiyecek tim midem almadi
Aslında regl dönemin yaklaştı herşeyden midem. Bulaniyorannem yapıyodu güzeldi ya hangisinden aldın acaba
aa çok iyi canım daha yeni başladın ama bak etkisi varBugün tartiya çıktım 78.2 olmuşum:))
Bugün tartiya çıktım 78.2 olmuşum:))
2 gündür bu diyeti yapıyorum ama ondan önce bir gün öncesinde dikkat etmeye baslamistimKac gundur yapiyrsun canim
iyi iyi çok güzel gidiyo hanımlar ben dikkat ediyorum ama kesin olarak yarın başlicam haftasonları geç kalkıyorum da2 gündür bu diyeti yapıyorum ama ondan önce bir gün öncesinde dikkat etmeye baslamistim