Kızlar Günaydın suan msji bile cok zor yazıyorum vertigo ataklarim geçmedi cok kötüyüm elimden geldiğince uymaya çalışacağım listeye ama benden tam performans beklemeyin ne olur zaten hicbirsey yiyemiyorum dua edin cabuk iyileseyim
Gecmis olsun canım.yapabildigin kadar yaparsın sen de.çok zorlama kendiniKızlar Günaydın suan msji bile cok zor yazıyorum vertigo ataklarim geçmedi cok kötüyüm elimden geldiğince uymaya çalışacağım listeye ama benden tam performans beklemeyin ne olur zaten hicbirsey yiyemiyorum dua edin cabuk iyileseyim
Kızlar Günaydın suan msji bile cok zor yazıyorum vertigo ataklarim geçmedi cok kötüyüm elimden geldiğince uymaya çalışacağım listeye ama benden tam performans beklemeyin ne olur zaten hicbirsey yiyemiyorum dua edin cabuk iyileseyim
slmm.. bende başladım bugün ama sabah sütü içmedim onu öğleden sonra acıktığımda ara öğün olarak içmeyi düşünüyorum. birde ben kahvaltıyı öyle sandiviçle geçiremiorum malesef peynir, biraz biber, 3 zeytin ekledim.
öğlenide ton balıklı yada tavuklu salata düşünüyorum. köfte yada döner yerine olur heralde.
Hiç iyi yapmamışsin 30 dk yürüyüş yap:)) cezanBenim bir yaprak cikolata kacamagım oldu
bende öğle yemeğimi yiyip spora gittim geldim tam 500 gr yaktım sporda akşam bişe yemeyi dşnmyrm yeşil çay bide meyve belki
Öğün atlama bence akşam dayanırsın ama sabah fazla acikirsinbende öğle yemeğimi yiyip spora gittim geldim tam 500 gr yaktım sporda akşam bişe yemeyi dşnmyrm yeşil çay bide meyve belki
Diyeti uygula bence.kendi kafana göre degiştirmebende öğle yemeğimi yiyip spora gittim geldim tam 500 gr yaktım sporda akşam bişe yemeyi dşnmyrm yeşil çay bide meyve belki