sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

ben öyle çok esnettim her zaman aradığını bulamıyorsun arkadaşım. ama önemli olan porsiyonları küçük tut ve çok az ekmek ye. tabi bol su iç ve akşam geç yeme

internette yapilmis olan arastirmayi canim beyinin tatliyi unutmasiyla ilgili
valla benim çok uzun zamandır yemediğim ama tadına bayıldığım ballı pastanın tadı hala aklımda, diğer bir sürü tatlınında. hiç bişey unutmuş değilim. sadece yemiyorum.

ya sanki limonlu su da mideyi yakmaz mı ki? ben sütten ve sudan başka bişi içemem gibi geliyor sabah sabah. dur bakalım nasıl gidecek. bize haber ver olur mu?
Iyi dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım haklısın belirtmemgerekiyordu ki su sıcak olacak içine de küçük bir parça limon kesip koyulacak sıkılmayacak...

ya bende dunden beri felakaet bir odem var vucudumda napicagimi bilemedim cay fln yaptim ama hic gecmiyor delircem

merhabalar bu haftadan hiç umutlu değilim bugün hastanede işlerim vardı pek birşey yemedim yarın da öyle olcak birde bakalım sonuçlar ne olcak kansızlık sanırım neyse sonuç bu hafta kilo veremedim galiba artık önümüzdeki haftalara bakıcaz.

Ben bu 5 gun boyunca dogru duzgun yapamadim maalesef.bu 25 gune ek 5gun daha yapicam cok gicik oldum kendime.

basla canim kolay gelsin :)
teşşekürler canım bakalım faydasını görecekmiyim kalori hesaplama programı var telefonumda ordan hesaplamadan ben anlamıyorum ne yedim nekdar yedim kaç kolriye ulaştı ancak program sayesinde anlıyorum bakalım bu diyet derdime derman olacakmı

evet korktuğum gibi de oldu 71 kiloyum. ne güzel 70i görmüştüm neyse bu hafta azimle 70e geri ineceğim inşallah.

günaydın kızlar bu sabah giyindikten sonra tartılmak aklıma geldi bu haftadan hiç umutlu değildim ama 65,2 çıktım-300 gr 200 gr kıyafetler olsa -500 aslında almışımdır diye bekliyordum ama o kadar yemeğe karşı -500 çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…