ben öyle çok esnettim her zaman aradığını bulamıyorsun arkadaşım. ama önemli olan porsiyonları küçük tut ve çok az ekmek ye. tabi bol su iç ve akşam geç yemeBugun biraz esnettim diyeti.oglen arkadaslardan birisi pide ismarladi kofte yerine yarim pide yedim.aksam da sebze yemegi yerine sadece ton balikli salata yiyorum bu diyete uymak zaman acisindan cok zor benim icin yaa.ama yapicam insallah.sizin nasil gidiyor kizlar?
valla benim çok uzun zamandır yemediğim ama tadına bayıldığım ballı pastanın tadı hala aklımda, diğer bir sürü tatlınında. hiç bişey unutmuş değilim.internette yapilmis olan arastirmayi canim beyinin tatliyi unutmasiyla ilgili
Iyi dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım haklısın belirtmemgerekiyordu ki su sıcak olacak içine de küçük bir parça limon kesip koyulacak sıkılmayacak...ya sanki limonlu su da mideyi yakmaz mı ki? ben sütten ve sudan başka bişi içemem gibi geliyor sabah sabah. dur bakalım nasıl gidecek. bize haber ver olur mu?
Numara Isim Boy baslangic kilo hedeflenen kilo 6 Nisan 13 Nisan Fark 1 @gamze0606 1.72 69 58 69 2 mavimli 1.73 71.5 64 71.5 3 T tugcercan 1.66 77.8 56 77.8 4 S serdarece 1.60 65.5 58 65.5 5 kardelen2086 1.65 94 80 94 5 kardelen2086 1.60 65.8 - 65.8
tamamdır dur ben deneyim o zamanIyi dileklerin için teşekkür ederim arkadaşım haklısın belirtmemgerekiyordu ki su sıcak olacak içine de küçük bir parça limon kesip koyulacak sıkılmayacak...
basla canim kolay gelsin :)bende yarın sabah öğününden başlayacağım inşlalah
teşşekürler canım bakalım faydasını görecekmiyim kalori hesaplama programı var telefonumda ordan hesaplamadan ben anlamıyorum ne yedim nekdar yedim kaç kolriye ulaştı ancak program sayesinde anlıyorum bakalım bu diyet derdime derman olacakmıbasla canim kolay gelsin :)
bişi olmaz bugün başla hergün yeni bir günBen bu 5 gun boyunca dogru duzgun yapamadim maalesef.bu 25 gune ek 5gun daha yapicam cok gicik oldum kendime.