sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

arkadaslar suan tabloyu ekledim herhangi bir degisiklik icin ve ya yeni yazan biri olursa degistiricem yada sizlerin begenmedigi birsey varsa solerseniz degistirebilirim:)

Ben yürüyüş yaptım..Öyle spora gider gibi değil ama.:KK43: Elimden geldiği kadar her gün yürümeye çalıştım..Dediğim gibi öyle spora gider gibi eşofmanlarımı giyip de değil..dışarı gezmeye gider gibi..Ama tempolu yürüdüm..:stop: Çünkü yavaş yavaş sallanana sallana yürümenin bir faydası olmuyor:KK20::KK20:
Bende tempolu yuruyorum ama bilmiyorum cayi kahveyi ekmegi kestim ama arada canim cok sekerli seyler çekiyor maalesef

kızlar selam ya ben bir türlü adapte olamıyorum diyete neden acaba sinir oluyorum dün sabah güzel başlamıştı akşama doğru saat 5 gibi tatlı vardı iş yerinde tutamadım kendimi yedim bugün de sabah güzel geçti öğlede fena geçmedi ama
az önce yine canım tatlı çekti biraz bal yedim napıyımmmm.

canim yapilan arastirmalara gore insan beyni seker ve tuzu 10 gunde unutuyormus bende karsi koyamiyorum ama arada kacamak oluyor bide belki kendini sartlandirdigin icin yasaklar sonucta her zaman cekicidir. ama illa canim tatli cekiyor diyorsan hurmayi oneririm bence en iyi seker kaynaklarindan biri ve bide susuz kalmakta sekeri dusuruyor.

[QUOTEduymuştum an, post: 40363706, member: 649882"]canim yapilan arastirmalara gore insan beyni seker ve tuzu 10 gunde unutuyormus bende karsi koyamiyorum ama arada kacamak oluyor bide belki kendini sartlandirdigin icin yasaklar sonucta her zaman cekicidir. ama illa canim tatli cekiyor diyorsan hurmayi oneririm bence en iyi seker kaynaklarindan biri ve bide susuz kalmakta sekeri dusuruyor.[/QUOTE]

canım sağol söylediklerin için aslında sanırım sadece tatlı değil yemek isteği fazla var bu ara geçer herhalde ben listeye uyarak değil dikkat ederek verebiliyorum tabi yememem gerekenleride yemiyorum düzelticem inşallah birde ben diyet uygulamasamda normaldede çok fazla su içiyorum onda sorun yok günde iki üç bardakta yeşil çay içiyorum.

[QUOTEduymuştum an, post: 40363706, member: 649882"]canim yapilan arastirmalara gore insan beyni seker ve tuzu 10 gunde unutuyormus bende karsi koyamiyorum ama arada kacamak oluyor bide belki kendini sartlandirdigin icin yasaklar sonucta her zaman cekicidir. ama illa canim tatli cekiyor diyorsan hurmayi oneririm bence en iyi seker kaynaklarindan biri ve bide susuz kalmakta sekeri dusuruyor.

canım sağol söylediklerin için aslında sanırım sadece tatlı değil yemek isteği fazla var bu ara geçer herhalde ben listeye uyarak değil dikkat ederek verebiliyorum tabi yememem gerekenleride yemiyorum düzelticem inşallah birde ben diyet uygulamasamda normaldede çok fazla su içiyorum onda sorun yok günde iki üç bardakta yeşil çay içiyorum.
[/QUOTE]
donemseldir ozman canim ins cabucak gecer bu donem:)

canim yapilan arastirmalara gore insan beyni seker ve tuzu 10 gunde unutuyormus bende karsi koyamiyorum ama arada kacamak oluyor bide belki kendini sartlandirdigin icin yasaklar sonucta her zaman cekicidir. ama illa canim tatli cekiyor diyorsan hurmayi oneririm bence en iyi seker kaynaklarindan biri ve bide susuz kalmakta sekeri dusuruyor.
vay be hiç bilmiyordum ama gerçekten sanki tatlı isteğim azaldı benim. halbuki inanılmaz tatlı düşkünüyümdür.

kızlar selam ya ben bir türlü adapte olamıyorum diyete neden acaba sinir oluyorum dün sabah güzel başlamıştı akşama doğru saat 5 gibi tatlı vardı iş yerinde tutamadım kendimi yedim bugün de sabah güzel geçti öğlede fena geçmedi ama
az önce yine canım tatlı çekti biraz bal yedim napıyımmmm.
kuru kayısı da yiyebilirsin arkadaşım yanında bulundur tatlı isterse canın bir iki tane ye geçer.

ben deli gibi seker yiyordum ama artik kestim surekli bahane uretiyordum esim bulmus internetten oku istersen

Kizlar ben dun basladim ama ne dun ne de bugum dogrudizgun yapabildim diyeti.sabah gec kalktim temizlik de yaptigimdan kaptirdim temizlige kendimi ogunleri atladim.ama yarin insallah uyucam kilolar gidecek ama motivasyonum dustu 2 gunde boyle gecince sinir oldum

Kızlar ben de grip oldum bir de regl donemi berbat durumdayım dün yazamadım elim varmadı beni de ekler misiniz boy 160 kilom sabah itibariyle 65.8

Ayrıca yazılanları okudum birbirimizi motive etmemiz de super... diyetisyen bir yakınım sabah aç karnına limon şu içmenin göbek yağlarını erittigini söyledi başladım ii gidiyor gibi bu arada ben sirke icemedim midem yandı alternatif olabilir bu da

Bugun biraz esnettim diyeti.oglen arkadaslardan birisi pide ismarladi kofte yerine yarim pide yedim.aksam da sebze yemegi yerine sadece ton balikli salata yiyorum bu diyete uymak zaman acisindan cok zor benim icin yaa.ama yapicam insallah.sizin nasil gidiyor kizlar?

Bugun biraz esnettim diyeti.oglen arkadaslardan birisi pide ismarladi kofte yerine yarim pide yedim.aksam da sebze yemegi yerine sadece ton balikli salata yiyorum bu diyete uymak zaman acisindan cok zor benim icin yaa.ama yapicam insallah.sizin nasil gidiyor kizlar?
fena değil canım aynen devam :KK69:

Ayrıca yazılanları okudum birbirimizi motive etmemiz de super... diyetisyen bir yakınım sabah aç karnına limon şu içmenin göbek yağlarını erittigini söyledi başladım ii gidiyor gibi bu arada ben sirke icemedim midem yandı alternatif olabilir bu da
ya sanki limonlu su da mideyi yakmaz mı ki? ben sütten ve sudan başka bişi içemem gibi geliyor sabah sabah. dur bakalım nasıl gidecek. bize haber ver olur mu?

X