sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

ödem attım büyük ihtimal.diyete başlamadan öncede az yemeğe başlamıştım belki de o yüzden olmuştur ama kilo verebilmeme çok sevindim :)kilo hedefim 58 59 temmuza kadar ama bilmiyorum nasıl olacak senin kilo hedefin kaçtı canım?boy olarak aynıyız sanırım.yaza düğünüm olacak o yüzden kilo vermeliyim diye düşünüyorum malum evlendikten sonra kilo almak çok kolay olacak :)
yok öyle düşünme evlendikten sonra da kilonu koru. insanın canı sıkılıyor inan. ben o durumdayım şuan o yüzden diyorum.
ben önce 65 hedefliyorum yani tam 10 kilo daha vermek istiyorum. sonrasında 59 olmak kısmetse bakalım.

yok öyle düşünme evlendikten sonra da kilonu koru. insanın canı sıkılıyor inan. ben o durumdayım şuan o yüzden diyorum.
ben önce 65 hedefliyorum yani tam 10 kilo daha vermek istiyorum. sonrasında 59 olmak kısmetse bakalım.
inşallah valla çok istiyorum.bu isveç diyeti bittikten sonra elma diyeti mi yoksa bu diyeti mi uygulasam bilemedim.ama elma diyetinde de gün boyu neredeyse aç gezeceksin dayanamam ben ondan korkuyorum.bu diyette yapabilirim sanırım yorumlardan da çok güzel sonuç elde edenler var ne güzel :)

herkese günaydın kızlar 4 gün sonra regli olcam ondanmıdır bilmiyorum ama dün acayip yemek isteği vardı bende dikkat etmeye başladığım günden beri ilk defa dün fazla yedim bu hafta 63 leri görmeyi çok istiyordum ama sanırım olmıycak şimdiye kadar yaptığım diyetlerde 64 e kadar hep geldim 63 ü hiç görmedim bu yüzden 63 ü görmek istiyorum geçen hafta 64,5 dü bakalım bu hafta ne olcak

herkese günaydın kızlar 4 gün sonra regli olcam ondanmıdır bilmiyorum ama dün acayip yemek isteği vardı bende dikkat etmeye başladığım günden beri ilk defa dün fazla yedim bu hafta 63 leri görmeyi çok istiyordum ama sanırım olmıycak şimdiye kadar yaptığım diyetlerde 64 e kadar hep geldim 63 ü hiç görmedim bu yüzden 63 ü görmek istiyorum geçen hafta 64,5 dü bakalım bu hafta ne olcak
Bende de tatlı isteği vardı iki küçük kurabiye yedim :KK43: umarım görürsün 63ü bu hafta canım.

Kızlar ben şehir dışına çıkıyorum tartımı da yanımda götüremeyeceğim için :KK61:pazartesi bildirim yapamayacağım malesef. Dönüşte artık. Bu dönemde yani 6 gün boyunca inşallah kilo almam :KK17:

Selam kizlar bende tartilmasam iyi olcak bugun kaçamağın alasini yaptim gelsin simit makarna tatli... allahtan yurudum .... bakalım yarin ne olcak... kesin basliycam ...offff allahim irade vver bize... bir arkadas demiş ya diyet dedim mi cok yiyorum bende aynen.

Kızlar Günaydın. ..tartım bozuldu:KK43: dün arkadaşımda tartıldım 65.8 kaplumbağa hızıyla kilo veriyorum bu hafta oğlum rahatsızdı ve hep onunla ilgilendim demek ki yeterince dikkat etmemişim ama aylar sonra 65 leri görmek ii geldi. Ne olursa olsun moral bozmak yok destek olalım birbirimize olacak bu iş...

Evet olacak arkadaşım hepberaber inşallah. :KK66:
Kızlar Günaydın. ..tartım bozuldu:KK43: dün arkadaşımda tartıldım 65.8 kaplumbağa hızıyla kilo veriyorum bu hafta oğlum rahatsızdı ve hep onunla ilgilendim demek ki yeterince dikkat etmemişim ama aylar sonra 65 leri görmek ii geldi. Ne olursa olsun moral bozmak yok destek olalım birbirimize olacak bu iş...

Kızlar yazamadım bir süre. Aslında utandım yazmaya :110:
Bu hafta kurabiye simit kebap bayağı kaçamak yaptım :KK43: Sabah çıktım tartıya ve 64 olmuşum :KK54::KK54:
700gr nasıl verdim bu hafta hayret ediyorum.
Sizde durumlar nasıl ? Alalım tartı sonuçlarını

Merhaba kızlar bu listeye birebir uyarak ne kadar kilo verdiniz?

Merhaba arkadaslar bende yeni basliyorum :) bugun ilk gunum boyum 1.70 kilom 70.7 yasim 25 sizlerle her adimi paylascam.. hepinizi çok tebrik ediyorum

Yazmayı unuttum düzenli yürüyüş yapmaya çalışıyorum az kilo verdim ama çok ii inceledim pantolonlarımın beli dusuyo:KK9:
Yürüyüş gerçekten işe yarıyor da düzenli ve uzun yürüyüşler şart. Keşke yürüyüş grupları olsa birbirimize destek ve motivasyon için süper olur... Ben tek başıma çok sıkılıyorum :eek:

Mp3 takıyorum kulaklıkları yürüyüş parkuru var 450 m 1 saat yürüyorum başta olmuyordu ama şimdi 10 tura kadar çıkardım hedefim 5- 6 km. Az önce komşum çok zayıfladığımı söyledi :KK76:oysa daha 2.5 kilo verdim demekki spor şart başlayalı 20 gün oldu...

Mp3 takıyorum kulaklıkları yürüyüş parkuru var 450 m 1 saat yürüyorum başta olmuyordu ama şimdi 10 tura kadar çıkardım hedefim 5- 6 km. Az önce komşum çok zayıfladığımı söyledi :KK76:oysa daha 2.5 kilo verdim demekki spor şart başlayalı 20 gün oldu...

Kesinlikle spor şart. Az kilo verseniz bile vücut sıkılaşıp şekil aldığı için daha zayıf görünüyorsunuz. Ben de yürüyüşe başlıycam. Grip salgınından çocuklar doğru düzgün okula gitmiyor bir türlü, yürüyüşe başlayamadım. Ama yediklerimin kalori hesabını yapıyorum 3-4 gündür bir de 15 bardak su içiyorum...

66.5 . Ama mens olmak üzereyim. Ödemdir diye düşünüyorum. Inşallah. Devam ediyorum. Haftaya tekrar yazarım.

kızlar bende bugün başladım boyum 1.62 kilomu tam bilmiyorum ama 66 olamsı gerekiyo yarın tartılıp yazarım mutlaka:KK54:

X