sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

tabiki katılabilirsin bizde dün başladık hayırlısıyla
Teşekkür ederim :) Hayırlı olsun inşallah topiğimiz.
İlk sayfada yapılacakları göremedim. Hangi günler kilo bildirimi yapıyoruz? Günlük yediklerimizi ertesi gün mü yazıyoruz? Kusura bakmayın fazla sordum ama göremedim ondan.

Kızlar günaydın herkese yine sabah elma sirkeli ılık su içtim saat 7 de,7,35 te yarım yağlı süt,7,45 te evden çıktım 40 dakika hızlı hızlı işe yürüdüm acayip ter atıyorum atletimi değiştiriyorum işe geldiğimde resmen sırılsıklam.9 da kahvaltı peynir,maydonoz,yeşillik üç tane zeytin yedim şekersiz çay birde kızlar regli oldum bunu söylemeliyim kiloda farklılık çıkabilir neyse tatlı isteğim oldu bu sabah bende iki çay kaçığı reçel yedim öyle geçiştirdim onu da yemiyçektim ama regli olduğum için yemeseydim ilerleyen saatte daha fazla istek duycaktım ve daha fazla kaçamak yapabilirdim ama böyle bastırtım şu an iyi gidiyo herkese iyi çalışmalar.

Pazartesi kilo bildirimi yediklerimizi bildirimi konuşmadık ama herkesin fırsatı olmuyor ben fırsat buldukça yazıyorum gün içinde

Kızlar kilo bildirimi pazartesi günü ama ben bir hafta bekleyemiyorum:) iki gün önce 78.2 kilom bugün tartıldım 77.8 :)bu sefer başaracağım galiba sizinle paylaşmak istedim

Aslında normalde bende sürekli tartılırdım ama şimdi tartılmıyorum nedense kendime süpriz yapmak istiyorum bu arada 400 gr iyi hadi bakalım durmak yok

hepiniz süpersiniz kızlar bende okuldan geldim gitmeden önce sütümü içtim 9,00 da tam buğday ekmeği arssnda peynir ve maydanoz yedim köfte yerine tavuk haşlicam yanında da salata yeşil çay okulda içemediğim için öğlen içiyorum he bide 10,30 ta yanımda götürdüğüm kayısıları yedim güzel gidiyo bakalım nasıl olucak dolapta tatlı var sadece bakışıyoruz

kızlar bende 10,30 da kayısımı ve cevizi yedim 11,00 da yeşilçay içtim öğle yemeğini hiç sormayın bana uygun yemek yoktu bu gün menüde bol yağsız tuzsuz salata yedim sebze yemeği vardı ama biraz yağlıydı bu yüzden iki kaçık aldım aç kalmamak içinde iki kaçık bulgur pilavı bide tavuksuyu çorba vardı ama şehriyeli olduğu için ondanda iki kaçık yedim böyle bu gün 5 te ılık suyumu içemiycem çünkü kızımın okul toplantısında olucam sadece kayısıları yicem bu gün öğle yemeği karmaşaydı benim ama akşam tavuk düşünüyorum görüşürüz kızlar.

Bende gerekenleri yaptım inş iyi sonuçlar alırız yeşil çayla kayısı beraber yedim güzel oldu tatlandirdi ağzımi:)

merhaba kızlar..

burdan size bir iyi bir kötü haberim var :)

iyi haber.. ben bu diyeti yaptım 2013 nisan ayı idi sanırım 1 nısanda başladığımı hiç unutmam.. Ve gerçekten ilk defa ben bu listelerle zayıfladım üstelik sürekli ilk listeyi yaptım ,13 kilo verdim 6 ayda ve çok şekilli zayıfladım hiç gitmez dediğim basenlerim bile zayıflamıştı

kötü haber.. tabi ki zayıflamakla iş bitmiyor, kiloyu korumak için dikkat etmek gerekiyor, bu zaman zarfında ameliyat oldum kortizon aldım ilaç kullandım, iştahım inanılmaz arttı ve kilo aldım ama hepsini değil..

ben bu diyetle 78 den 65 e düşmüştüm ama şimdi 72-73 arasındayım fakat daha kilolu duruyorum

neyse çok uzattım ama motive olun istedim..

ben de yeniden başlamak için ön ısınma turlarına çıkmıştım bu listeleri yenıden bulduğuma çokkkk sevindim :)

neden sadece 1. liste sıkılmadınız mı yaparken

ge
geçmiş olsun bu arada

merhaba kızlar..ben bu diyeti çok sevdim aç kalmıyorum halsizlik hissetmiyorum ve gayet iyi gidiyor umarım sonuç da başarılı olur:))

benimde iyi gidiyor bu akşam yemeği geç yemek zorunda kaldım toplanti geç bitti 8gibi yemek yedim 5adet kanat izgara bir bardak ayran iki dilim tam bugday ekmek geç yediğim için ara menüyu yemedim.ya 10 kişi degilmiydik kimse yazmıyor birkac kişi dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…