sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

kızlar burda toplanma amacımız diyete tamamen uyup birbirimizi motive etmek.ama genel olarak diyete uymayan çok gibi geldi bana.ufak kaçamak falan anlarım da öğün atlamak yenmemesi gereken sebzeyi yemek bizi bir arada tutan şey olmayacak bence.çünkü amacımız aynı diyeti uygulayıp sonucunda kim ne kadar verdi onu görmek ve az verenlerin kendini sorgulaması.umarım yanlış anlaşılmam mesajımla

ben bugün diyete uydum tamamen sadece saatlerde oynamalar oldu okul ders spor uygun olmuyodu haklısınız bu arada özür dilerim haftaya sporda tartı günümüz olduğu için biraz sıkmak istedim aslında ama vazgeçtim bide küçük bi öneri salatanıza elma sirkesi koyabilirsiniz faydalı olucaktır :110::KK67::KK5:

ben genel olarak uyuyorum aslında sadece evde köfte ve döner olmadığı için ton balıkla değiştirdim.
o kadarı sorun olmaz bence canım et yerine tavuk balık da yenilebilir diye düşünüyorum.ben sadece hani tamamen değiştirmeye çalışmak dan bahsediyorum.ben de öğünleri yer değiştiryorum mesela ve bir kaçamağım oldu.bahsetmek istediğim böyle şeyler değil.umarım anlaşılabilmişimdir

Bugün yağmurlu havaya rağmen çıktım dışarı 1 saat tempolu yürüyüş yaptım..:KK54::KK71: Yağmurmuş karmış vız gelir:KK71: Tabi bu arada mağazaları dolaşıp kıyafet bakmayı da ihmal etmedim:KK48: Size de tavsiye ederim arkadaşlar..İnsan beğendiği bir kıyafet olunca daha bir azimli oluyor..Hele ki o beğendiğin kıyafetin içine giremediysen:KK48::KK48:

: 39590305, member: 661en 3 gündür hiç bozmadım tebrik ediyorum kendimi :KK43: ama canım acayip bir şekilde tatlı şeyler çekiyor ne kadar dayanirim bilmiyorum[/QUOTE]

canin tatli cektiginde kayisi ye yada sute tarcin kat kan sekerini duzenler tarcin

: 39590305, member: 661en 3 gündür hiç bozmadım tebrik ediyorum kendimi :KK43: ama canım acayip bir şekilde tatlı şeyler çekiyor ne kadar dayanirim bilmiyorum

canin tatli cektiginde kayisi ye yada sute tarcin kat kan sekerini duzenler tarcin[/QUOTE]
aynen süte tarçın kat iyi olur

Bugün yağmurlu havaya rağmen çıktım dışarı 1 saat tempolu yürüyüş yaptım..:KK54::KK71: Yağmurmuş karmış vız gelir:KK71: Tabi bu arada mağazaları dolaşıp kıyafet bakmayı da ihmal etmedim:KK48: Size de tavsiye ederim arkadaşlar..İnsan beğendiği bir kıyafet olunca daha bir azimli oluyor..Hele ki o beğendiğin kıyafetin içine giremediysen:KK48::KK48:
27 martta bi akrabamın nişanı varr bende orda eskiden içine girebildiğim ama şimdi olmayan eteğimi giymek istiyorummm :KK28:

27 martta bi akrabamın nişanı varr bende orda eskiden içine girebildiğim ama şimdi olmayan eteğimi giymek istiyorummm :KK28:

Bende evde içine giremediğim kıyafetler yerine yenilerine göz dikiyorum nedense:KK70::KK70::KK70:

Kaçamak yaptıysanız vicdanınızı rahatlatmak için çok daha fazla hareket edin arkadaşlar:KK72: Hoplayın zıplayın bir şeyler yapın yani..Aldığımız ekstra kalorinin 50 kalorisi bile gitse kar kar :KK56:

Bende diyete uymak istiyorum ama yiyemedigim şeyi nasıl yiyebilirimki onun yerine yeşil elma olur diye düşündüm kendi diyetisyenimde öyle demişti geçen sefer ama bende uymaya calisicagim kayısının dışında herseye uyum şekersiz Yeşilçay bile iyyyy çok kötü tadı var

Bende diyete uymak istiyorum ama yiyemedigim şeyi nasıl yiyebilirimki onun yerine yeşil elma olur diye düşündüm kendi diyetisyenimde öyle demişti geçen sefer ama bende uymaya calisicagim kayısının dışında herseye uyum şekersiz Yeşilçay bile iyyyy çok kötü tadı var

Daha öncede yazdığım gibi ben diyete harfiyen uyamıyorum..Çünkü yarı vejeteryanım:KK17: Bu yüzden et grubu yerine netten araştırdım onun yerini tutan diğer besinleri yiyorum:KK43:

Şu an ikinci diyetteyim..Mesela ilk diyeti uygularken süt içemediğim için Yani zorlasam içerim ama benim süt içmem de zahmetli..Ben sütü soğuk içerim e kıs günü de soğuk içemeyeceğime göre ısıt diyebilirsiniz..O zaman da kaymağından içemiyorum..Kısacası süt yerine limonlu su içtim

Çayı şekersiz içeceğime ben de hiç içmem dedim ve içmiyorum ( Davetler hariç ) Onun yerine de kahvaltıda taze sıkılmış portakal suyu içiyorum.Onun da kalorisini kontrol ettikten sonra tabi:KK68:

Uzun lafın kısası esas önemli olan şekerli besinlerden uzak durmak..Gerisini netten araştırıp birbirinin yerini tutan diğer besinlerle değiştirebilirsiniz.Her şey bize kalmış yani:KK66: Tabi ne kadar az değiştirirsek o kadar iyi:stop:

Kızlar beni de alın aranıza :) Bu diyeti 1 sene önce 2 hafta uygulamıştım 5 kilo vermiştim. Hiç acıkmadan gayet güzel devam ediyordum ama kuzenlerim geldi yurt dışından ve gece yedik falan geri aldım verdiğim kiloyu. Ben bu diyete bugün başladım konuyu okurken buraya geldim. Benim boy: 1,58 kilo: 66 hedef: 55. Bu arada callanetics programının7/21 günündeyim. Benide eklerseniz çok sevinirim kızlar

Kızlar beni de alın aranıza :) Bu diyeti 1 sene önce 2 hafta uygulamıştım 5 kilo vermiştim. Hiç acıkmadan gayet güzel devam ediyordum ama kuzenlerim geldi yurt dışından ve gece yedik falan geri aldım verdiğim kiloyu. Ben bu diyete bugün başladım konuyu okurken buraya geldim. Benim boy: 1,58 kilo: 66 hedef: 55. Bu arada callanetics programının7/21 günündeyim. Benide eklerseniz çok sevinirim kızlar

tabiki katılabilirsin bizde dün başladık hayırlısıyla

X