sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

Günaydın güzel ve azimli bayanlar :)
Dünkü menümü vereyim hemen
07.00 sütümü içemedim aceleden
09.00 sandvicimi yedim + açık çay
10.30 kayısı yiyemedim
12.30 4 köfte + salata + 1 tam bugday ekmeği
15.00 yarım form
16.45 2 kayısı + ılık su
18.30 1 kase kara lahana yemeği + salata + 1 tam buğday ekmeği
20.30 kardeşimin doğum günüydü 1 ince dilim yap pasta yedim

2,5 lt su içtim. Ama pastadan hala pişmanlık duyuyorum

Ne rahatsızlığı canım. Mekanları cennet olsun inşallah. Sen kızınla eşinle mutlu olacaksın. Evet çok özler insan ama kader böyleymiş. İnşallah senin çocukların annesiz babasız büyümez. Kendini üzüp onları ihmal etme canım

Ben de varım...oğlum neredeyse 3 yaşında ve ben doğum kilolarını veremedim boy 160 ve kilo 67 hedefim 57 ... Bu arada kahve içilebilir mi? Spor bu aralar yapamıyorum sizce yine de kilo verebilirim?

Ben de varım diye atladım hemen gerçi siz başlayalı olmuş biraz ee tabi kabul edilirsem... artık tombik görüntüden kurtulmak istiyorum

Günaydınlar :) ben sandviçimi yedim suya devam arada ada çayı ve yeşil çay da götürüyorum regl olduğum için balon gibiyim ama buda geçer :)

neden sadece 1. liste sıkılmadınız mı yaparken
zaten diğer listelerde ekleme vardı gerek görmedim üçbeş kaçamak da yapmıştım..

yıne başlayacağım ama karar vermem lazım kesin bi karar..

ayrıca ilaç içiyorum yıne ağrılarım var onlar da iştahımı çok açıyor..

sizi izleyeceğim bir süre sayfada ne olup bitiyor kım ne kadar verıyoo :)

Günaydın kızlar ben de bu sabah 7,10 da elma sirkeli ılık suyumu içtim 7,30 da yarım yağlı sütümü içtim bu sabah yürüyemedim çünkü kızımı aşıya götürdüm kahvaltımı da 10,15 te yapabildim peynir üstüne kekik maydonoz yeşillik şekersiz çay tam buğday ekmek iki küçük dilim ara öğünü yok bu gün işe daha fazla geç kalmamak için de minibüse bindim yürüyüş yok bu gün

ben hiç giremiyorum bu aralar çok çalışmam lazım 1. olmayı hedefliyorum okulda bu yüzden onun stresinin yanında diyete uyuyorum zaten kaçamak yapmaya vaktim olmuyo her sabah sütümü içiyorum 9,00 da sandiviç 10,30 kayısı 13,00 haşlanmış tavuk ve salata yeşil çay ... 16,30 gibi kayısı akşam bazen sadece salata yiyorum ve ya yanında biraz sebze günde 2 -3 litre su akşam yemeğinden sonrada yeşil çay içiyorum... haftada 3 gün spora gidiyorum gitmediğim günler 1000 kez ip atlıyorum babamda sporcu olduğu için mekik şınav vs. alıştım sürekli yapabiliyorum haftasonlarıda yürüyüş imkanım oldukça ben salatama elma sirkesi koyuyorum daha iyi oluyo bu şekilde bakalım çok güzel gidiyo inş kilo veririz

Sağol cnm çok teşekkürler

Aslında alarmım da var çalıyor ama sabahki kayısıyı hep atlıyorum

Off bu nasıl bir listedir :) hırslandım kıskandım bende yapıcamm

Aslında alarmım da var çalıyor ama sabahki kayısıyı hep atlıyorum

Off bu nasıl bir listedir :) hırslandım kıskandım bende yapıcamm
cidden hiç aç kalmadım sadece canın bazen farklı şeyler çekebiliyo evde ailen tatlılar börekler yerken senin yememen biraz kötü ama ilerde zayıfladığında güzelce yiyebiliceğini biliyosun tabi aşırıya kaçmadan

öğle yemeği çok az kuru fasulye iki üç kaşık cacık yağsız tuzsuz salata tam buğday ekmek bir dilim bu kadar

H hohorek yarım lavaşa ızgara et yedim urfa işte ondan önce karanfilli limonlu çayımdan içtim :) simdide normal çay içiyorum öpüyorum sizleri sewgilerrrr

spor hocama sorucam bakalım ben ip atlayabilirmiyim bende bel fıtığı var her hareketi yapamıyorum kısıtlı hareketler bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…