Bnm anlatmak istediğim o değil cnm ya annemin eksikliğinden yakındım benEst ama bende çocuklarına ve eşime ayrı menü kendime de ayrı yapıyorum güzel olan hiç birşey kolay değil :)
Pardon cnm yanlış anladimBnm anlatmak istediğim o değil cnm ya annemin eksikliğinden yakındım ben
Ah kızlar keşke bende sizin gibi menulerimi kolayca hazırlayabilsem kızım a ayrı eşime ayrı hazırlıyorum kendimede elimden geldigince hazirliyorum bnm annem yok ben çok küçükken kaybettim annemi de babamİda keşke diyorum birkerde benm için annem hazirlasaydi bana yemekler biliyorum burası diyet sayfası ama içim doldu bi anda yazmak geldi içimden rahatsız ettiysem kusuruma bakmayin
Ben de varım...oğlum neredeyse 3 yaşında ve ben doğum kilolarını veremedim boy 160 ve kilo 67 hedefim 57 ... Bu arada kahve içilebilir mi? Spor bu aralar yapamıyorum sizce yine de kilo verebilirim?
zaten diğer listelerde ekleme vardı gerek görmedim üçbeş kaçamak da yapmıştım..neden sadece 1. liste sıkılmadınız mı yaparken
Sağol cnm çok teşekkürlerNe rahatsızlığı canım. Mekanları cennet olsun inşallah. Sen kızınla eşinle mutlu olacaksın. Evet çok özler insan ama kader böyleymiş. İnşallah senin çocukların annesiz babasız büyümez. Kendini üzüp onları ihmal etme canım
ben hiç giremiyorum bu aralar çok çalışmam lazım 1. olmayı hedefliyorum okulda bu yüzden onun stresinin yanında diyete uyuyorum zaten kaçamak yapmaya vaktim olmuyo her sabah sütümü içiyorum 9,00 da sandiviç 10,30 kayısı 13,00 haşlanmış tavuk ve salata yeşil çay ... 16,30 gibi kayısı akşam bazen sadece salata yiyorum ve ya yanında biraz sebze günde 2 -3 litre su akşam yemeğinden sonrada yeşil çay içiyorum... haftada 3 gün spora gidiyorum gitmediğim günler 1000 kez ip atlıyorum babamda sporcu olduğu için mekik şınav vs. alıştım sürekli yapabiliyorum haftasonlarıda yürüyüş imkanım oldukça ben salatama elma sirkesi koyuyorum daha iyi oluyo bu şekilde bakalım çok güzel gidiyo inş kilo veririz
katılıyorum nasıl güzel bi liste :)Aslında alarmım da var çalıyor ama sabahki kayısıyı hep atlıyorum
Off bu nasıl bir listedir :) hırslandım kıskandım bende yapıcamm
cidden hiç aç kalmadım sadece canın bazen farklı şeyler çekebiliyo evde ailen tatlılar börekler yerken senin yememen biraz kötü ama ilerde zayıfladığında güzelce yiyebiliceğini biliyosun tabi aşırıya kaçmadanAslında alarmım da var çalıyor ama sabahki kayısıyı hep atlıyorum
Off bu nasıl bir listedir :) hırslandım kıskandım bende yapıcamm
Hırslandım bende ip atlayacam hemen ip almaya gidiyorum:))1000 kere ip atladım yinee süperrr