sağlıklı kilo vermek için yeni grubumuz..

Kızlar ben hep giremiyorum ama herseye harfiyen uyuyorum kızım hasta

Kızlar dünkü menüm
7.00 ılık süt
9.00 İki tam bugday ekmegi arası beyaz peynir + yeşil çay
10.30 İki kuru kayısı
12.30 3köfte + salata + 1 tam bugday ekmeği
15.00 Yarım paket form
16.45 2 kuru kayısı + ılık su
18.30 Bir kase kara lahana yemeği + salata + 1 tam bugday ekmeği
21.00 Bir elma

9 kupa bardak su içtim. Telefonumun alarmını kurdum tam vaktinde yediğim için saatleriyle yazmak istedim kızlar.
Bu arada akşam callanetics 8/21 yaptım ama ters bir hareketten dolayı bacağımda lif ağrısı oluştu. O yüzden birkaç gün bacak hareketi yapamayacağım .

Kızlar Herkese günaydın neden bilmiyorum ama ben şimdiden zayıflamış hissediyorum ama hiç tartılmadım daha hafiflemiş gibiyim.
Sabah 7 de ılık su içine elma sirkesi içtim 7,35 yarım yağlı süt 7,45 yolo çıktım 35 dakika hızlı yürüyüş işe geldim 8,45 kahvaltı peynir, maydonaz, yeşillik,iki dilim cavdar ekmeği şekersiz çay peynirin üstüne kekik döktüm şu ana kadar herşey güzel gidiyor regli olmama rahmen şu an canım tatlı istemiyor umarım böyle gider herkese bol kilo vermeler diliyorum İyi Çalışmalar

Az yediğimiz için olsa gerek hafiflemiş hissediyoruz. Ne güzel bir histir bu ya :)

Selam bende bu diyeti yapıyorum 21. günüm bugün, 73.7 gibi başladım şuan 70.9 kiloyum tabi kıyafetsiz tartılıyorum öğlenleri tam olarak uyamıyorum çalıştığım için döner (lavaşla) + çay yemek zorunda kalıyorum akşamları yağsız tuzsuz light yoğurtla haşlanmış sebze yiyorum normalde akşamları ekmek yemem ama diyette akşamları 1 dilim ekmek oldugu için bende eti mek kullanıyorum sadece sebze ekmeksiz olmuyor :) son 4 günde yatmadan önce limonlu biberli yoğurt kürü yiyorum ve dünden beride limonlu elmalı karanfilli bi çay tarifi vardı onu içiyorum. tabi spor yok sonuç böyle

meraba bugün 3. günümüz şuan tavuk haşladım ve salatamla yiyorum yanında yeşil çay sabah sandiviçimi yedim 10,30 ta da kayısılar ve su sabahtan beri 1 litre içmişimdir güzel gidiyo birazdan da spora gidicem görüşürüzzz

merhaba bende 10,30 da iki kayısı ve bir tane ceviz yedim öğlende yağsız tuzsuz salata haşlanmış tavuk cavdar iki dilim cavdar ekmek iki kaçık domates çorbası canım çektiği için tattım.Suyumu da içiyorum 11 de yeşil çay içtim

Hoşgeldin :) Bende çalışıyorum ama büromda tekim o yüzden evden hazırlayıp getiriyorum. Böyle bir imkanın yoksa lavaşta degilde salata + döner olarak yemeni tavsiye ederim. Yada yarım lavaşa dürüm yaptır. Ne kadar az ekmek o kadar iyi :)

Ben bu sabah sütümü içmeyi unuttum. İşe geç kalmıştım. Öğlen sandviçimi yedim açık çayla. Kayısı da yiyemedim büroda değildim. Ama suya devam :)

Ah kızlar keşke bende sizin gibi menulerimi kolayca hazırlayabilsem kızım a ayrı eşime ayrı hazırlıyorum kendimede elimden geldigince hazirliyorum bnm annem yok ben çok küçükken kaybettim annemi de babamİda keşke diyorum birkerde benm için annem hazirlasaydi bana yemekler biliyorum burası diyet sayfası ama içim doldu bi anda yazmak geldi içimden rahatsız ettiysem kusuruma bakmayin

yok canım ne kusuru çok üzüldüm ben anne olduktan sonra çok hassalaştım bu konu da anne ve çocukla ilgili heleki kız çocukları için

Hoşbuldum :) haklısın öle yapmak lazım aslında yarında öle sipariş veririm bakalım :)

Ben bu sabah sütümü içmeyi unuttum. İşe geç kalmıştım. Öğlen sandviçimi yedim açık çayla. Kayısı da yiyemedim büroda değildim. Ama suya devam :)
ben ilk defa sabah uyanınca süt olan diyet listesi bunu gördüm benim wc problemım yok diye düşünüyordum taa ki sabahları süt içmeye başlayana kadar o nasıl bir ağrıdır koşş wc ye :)

Est ama bende çocuklarına ve eşime ayrı menü kendime de ayrı yapıyorum güzel olan hiç birşey kolay değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…