- 17 Aralık 2014
- 2.002
- 891
2 gündür bu diyeti yapıyorum ama ondan önce bir gün öncesinde dikkat etmeye baslamistim
önceki kilonuz kaçtı yani başlamadan önce :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gündür bu diyeti yapıyorum ama ondan önce bir gün öncesinde dikkat etmeye baslamistim
eski msjlarda yazıyodu 79 du galibaönceki kilonuz kaçtı yani başlamadan önce :)
79 ama 3 gün önce umarım böyle devam eder sadece canım çok tatlı şeyler cekiyorönceki kilonuz kaçtı yani başlamadan önce :)
79 ama 3 gün önce umarım böyle devam eder sadece canım çok tatlı şeyler cekiyor
yaş kaç ne okuyosunuz aslında böylede tanışalım iyi olurben hazırladım herşeyimi yarın kahvaltıyı da öğle yemeğini de okulda yiyeceğim.bildiğiniz beslenme çantası hazırladım:)))
süper kızlar iyi bir başlangıç olacak.ben çıkıyorum herkese iyi gecelerSlm kızlar bende hazırladım herseyi
süper kızlar iyi bir başlangıç olacak.ben çıkıyorum herkese iyi geceler
aa ne güzel30 yaşındayım.öğretmenim canım ben.
aynen öyle hadi bakalım bende yatıyorumbencede yarın için iyi başlangıçlar 25 gün sonra inşallah iyi olacak :))
aman yatakta dön dön uyunmuyo kiNe çabuk uyuyorsunuz:))
Ben bnm kızı yeni uyuttum bende tanıtıyim kendimi 25 yaşındayım 4 yıllık evliyim doğma büyüme almanyaliyim izmire tatile geldim eşimi tanıdım ve bi ayda kaçarak evlendik allah bağışlar sa 2 buçuk yaşında prensesimiz var izmirde yaşıyoruz çok şükür çokta mutluyummm bide zayiflarsamm daha iyi olacakaman yatakta dön dön uyunmuyo ki
ahaha inş canım :*Ben bnm kızı yeni uyuttum bende tanıtıyim kendimi 25 yaşındayım 4 yıllık evliyim doğma büyüme almanyaliyim izmire tatile geldim eşimi tanıdım ve bi ayda kaçarak evlendik allah bağışlar sa 2 buçuk yaşında prensesimiz var izmirde yaşıyoruz çok şükür çokta mutluyummm bide zayiflarsamm daha iyi olacak