sağlıklı Hamilelik İçin Haftalik Kilo Takibi

Cnm sen bu kahvalti ile iyi doyuyorsun ben şuan 6. Ayimdayim senin yediklerinin 2 3 katını yiyorum ama şu ana kadar sadece 2 kilo aldim :)

Cnm sen bu kahvalti ile iyi doyuyorsun ben şuan 6. Ayimdayim senin yediklerinin 2 3 katını yiyorum ama şu ana kadar sadece 2 kilo aldim :)
Canim ben bunlari zor yiyorum diyebilrim su son 1-2 haftaya kadar hep bulantim oldugu için midem baya küçüldü sanirim aciktikca agzim hic bos durmuyor aslında ama hayret ediyorum kendime

Gecen hafta 79,3 musum
Bu hafta 78,5 geldi kabiz olmama rağmen bizim oğlan baya somuruyor sanirim beni
Ya bende çekiyorum kabızlık Duphalac diye bir şurup var kesinlikle tavsiye ederim hamilelikte zararı olmayan bir ilaç bir de balkabağı tatlısı bana en fazla faydası dokunanlar oldu.Bu arada benim bu haftaya yine 50.7 yazar mısın canım

yazayım canm benım bende kuru kayısı tuketıyorum ama fayda etmıyor dedıgın ılacı alayım barı canım sımdıde erık pestılı yapmıs babaannem onu yıyorum
Cnm ben sadece yarim gün bulanti çektim o kadar yani 54 ile hamile kaldım şuan 56 kiloyum
benım 7-24 suruyordu canm su sıralar sakınledı bulantılarım cok sukur

bugün ki menum
KAHVALTI ÖNCESİ
2 kuru kayısı
KAHVALTI
2 kucuk haslamalık patates haslaması
2-3 melki köftesi
1 bardak çay
ARA
1 maden suyu
ÖĞLE
1 kucuk haslamalık patates haslaması
2 melki köftesi
1 bardak ayran
AKŞAM
1 kucuk haslamalık patates haslaması
2 melki köftesi
1 bardak ayran
1 tane mandalına
ARA
1 maden suyu
1 parca erik pestili

Bana bu menün çok yetersiz geldi canım.Melki köftesinin ne olduğuna baktım internetten içinde mantar olduğuna göre protein var ama kalsiyum var mı bu melki de? birde gün boyu hiç omega3 almamışsın omega3 çok önemli.semizotu,ıspanak,ceviz balık filan yemeye çalış.Benim doktorum örnek menü vermişti bana onda kahvaltıdan önce ya da 1 saat sonra 1 kaşık pekmez yazıyordu demir için onu da yemeye çalış bence.Tabi ben böyle çok kolaymış gibi yazıyorum ama patates haşlamasından hala mide bulantılarının devam ettiği her öğün aynı şeyleri yemenden yemeğni kendin yaptığın belli oluyo :) hafifleme olmadı mı hiç mide bulantında?

melkı koftesını kabak koftesı yaptıgımız gıbı yaptım canım sadece kabak yerıne melkı kullandım canım, kalsıyumyeterı kadar varmı bılmıyorum ama ıcınde yumurta sut bulunuyor cnm , evet bulantılar hala devam ama eskıye nazaran daha ıyıyım aslında yemek vardı evde ama ben melkı koftesını baya ozlemısım o yuzden baska bısey yemek ıstemedım cnm ayran falanda ıcınde ıyıce doydum zaten sanırım mıdemde kuculdu ıstesemde yıyemıyorum karnım tas gıbı oluyor

000 baya besleyici bişeymiş o zaman.Mide bulantımızın tek iyi yanı midemizin küçülmesi di mi :) Bu sayede çok kilo almayız inşallah.Bu arada et yiyebiliyor musun?Benim en büyük sıkıntım orda şu an.takibimi yapan ebe avakadodaki proteinin emiliminin etten daha fazla olduğunu söyledi.Bunun gibi önerilerin var mı??

tek ıyı yanı o oldu ama bazende canım bıseyler yemek ıstıyor mıdem dolu oldugu ıcın yıyemıyorum buda kotu oluyor canım,
et ,tavuk tarzı seylerı yaglarını ıyıce ayırdıktan sonra sote kavurma tarzı anca yıyebılıyorum onuda cok severek degıl canm
besın olarak degıl canmda demır alımı ıcın doktorum bana yemekten sonra turuncgıl meyve ye demıstı demır emılımını arttırıyormus

bıde et tukettıgın zaman mutlaka sebze yenmelı bunuda kılo vermeye calısırken bı yerde okumustum ettekı proteın ve demırı sebzeyle tuketıldıgınde daha faydalı oluyormus tabı yagda kkızartma olmayacak sebzzeler bı ara bende boyle lısteler vardı eger duruyorsa paylasırım bı ara canım

Etle sebze yenilmesi gerektiğini biliyordum da yemekten sonra meyve konusunda herkes başka birşey söylüyor ama dediğin gibisi bana da mantıklı geliyor bende öyle yapayım.

bugunun menusu
KAHVALTI
1 domates
1 rafadan yumurta
1 dilim kızarmış tereyağlı ekmek
1 bardak çay
ARA
1 avuç soslu
Azicik tuzlu kraker
OGLE

1 Küçük bahcemizin nari
1 mandalina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…