- Konu Sahibi askrhpozitif
-
canım bunlar bıle cok gelıyor bana suan mıdem tıka basa dolu su bıle ıcecek halım yok dıyebılırım,ılk zamanlarda bunları bıle yıyemıyordum asırı bulantılarım vardı sımdı cok ıyı sukur , uzulme canım bebekler bazen onden gıdıyor bazen arkadan ama o acıgı kapatıyorlar kılo alır annesı sen korkmaSanki az mi yiyorsunuz
Ben 55 kilo ile basladim, 35. haftadayiz 72 kilo oldukseker yuklemesinde gebelik sekeri cikti, sonraki gunluk olcumlerde hep normal olsa da diyet uyguladik. Harfiyen uyamasam da dikkat etmeye calisiyorum.
Son kontrolde ogrendim ki oglumun kilosu on gun geriden geliyormus, korkumdan sinirlerim bozuldu. Hem diyet uygulayip hem bebegime kilo aldirmaya calisiyorum. Doktorum protein agirlikli beslen duzelir dedi. Benzer durumda olanlar varsa tavsiyelerinizi rica ederim.
omlet yap ye canım o zaman koku da olmuyor ama mutlaka ye bebeğin için..tesekkur ederim canim yemeğe calisiyorum çoğu seyide henüz yumurtaya cesaret edemedim canm
hamılelıkte seker ve tansıyon rısklı canm ama dıkkat et kendıne rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsBen daha sekizinci haftamda bes kilo aldim seker tansiyon tavan yapti hic boyle ummamistim . Sagliksiz seyler yemiyorum ama saglikli da olsa herseyin fazlasi zarar iste. Iki gundur diyetteyim besyuz gr verdim. Cok sukur...
Afiyet olsun cnm bir tane zeytin okuyunca kendim den utandım bi saydim onumdeki çekirdekleri tam 15 tane :)bugun ben neler yedım ne yemedım yazsam daha dogru olur sanırım ıstahım acıldı
SABAH
1 tane yesıl zeytın
1 catal peynır
1 dılım ekmek domates suyuna bandım
3-4 tane cerı domates
1 bardak sekerlı cay
ARA
1 mınık nar
1 tane greyfurt
ÖĞLEN
2 tane marul yapragı
6-7 kasık yogurtlu mantı
! maden suyu
AKŞAM
1 tabak nohutlu pılav
3-4 yaprak marul
yarım kırmızı sogan
ARA
1 tane greyfurt
canım hala azalma yok mu mide bulantında.az yiyorsun gerçekten.kan tahlillerin nasıl çıkıyor peki?çocuğun gelişimi filan nasıl?soruyorum ama şu ana kadar çok önemli değil aslında bende 8 kilo verdiğimi söylemiştim ya bebeğimin gelişimi ve kan değerlerim normal çok şükür.üstelik vitamin demir filaan da kullanamıyorum karaciğer kolestazı çıktığı için.Ama sen artık biraz daha çok yemeye çalış.Bu arada benim 19.haftamı 50.7 20. haftadaki kilomu 51.3 olarak günceller misin ben biraz geç söylediğim için karışıklık olmuş cumadan cumaya tartılıyorum ama geç söylüyorum..baslangıc kılo:87,7
gecen hafta: 78,5 kg
bu hafta:78,3 kg
giden :200 gr
toplam giden :9 ,4 kg
bulantilarim geçti çok şükür canim bebek te iyi degerlerimde normal cikti bende kullanmiyorim demir hali falan gerek duymadi tamam canim guncelleyeyimcanım hala azalma yok mu mide bulantında.az yiyorsun gerçekten.kan tahlillerin nasıl çıkıyor peki?çocuğun gelişimi filan nasıl?soruyorum ama şu ana kadar çok önemli değil aslında bende 8 kilo verdiğimi söylemiştim ya bebeğimin gelişimi ve kan değerlerim normal çok şükür.üstelik vitamin demir filaan da kullanamıyorum karaciğer kolestazı çıktığı için.Ama sen artık biraz daha çok yemeye çalış.Bu arada benim 19.haftamı 50.7 20. haftadaki kilomu 51.3 olarak günceller misin ben biraz geç söylediğim için karışıklık olmuş cumadan cumaya tartılıyorum ama geç söylüyorum..
o zaman biraz daha çok yemeye çalış canım ya benim bulantılarım hatta kusmalarım bile devam ettiği halde senden çok yiyorum.bulantilarim geçti çok şükür canim bebek te iyi degerlerimde normal cikti bende kullanmiyorim demir hali falan gerek duymadi tamam canim guncelleyeyim
Cabaliyorum canmda modem kuculmus hemen rahatsız oluyor o zamanda bulanti basliyor o yüzden zorlamaktan korkuyorumo zaman biraz daha çok yemeye çalış canım ya benim bulantılarım hatta kusmalarım bile devam ettiği halde senden çok yiyorum.
Belli olmasi için daha erken cnm ben 24. Haftadayim hamile pantolonu denedim en küçük bedeni bile bana büyük oldu :)İnşallah canim artik hamile olduğum belli olsun istiyorum
Sorma canim ya dümdüz bi karin devam ediyor esimde bi sorun mu var nie cikmiyor karnin diyor :)Belli olmasi için daha erken cnm ben 24. Haftadayim hamile pantolonu denedim en küçük bedeni bile bana büyük oldu :)
Aynen cnm benim esimde sen hamile degil misin diyor ama varya çok kilo alsam en başta da laf edecek olan kendisi :)Sorma canim ya dümdüz bi karin devam ediyor esimde bi sorun mu var nie cikmiyor karnin diyor :)
Ah bu eslerrrAynen cnm benim esimde sen hamile degil misin diyor ama varya çok kilo alsam en başta da laf edecek olan kendisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?