• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sağlıklı Hamilelik İçin Haftalik Kilo Takibi

bugunun menusu
KAHVALTI
1 domates
1 rafadan yumurta
1 dilim kızarmış tereyağlı ekmek
1 bardak çay
ARA
1 avuç soslu
Azicik tuzlu kraker
OGLE

1 Küçük bahcemizin nari
1 mandalina

AKSAM
1 kase tarhana corbasi
2 çatal patlican yemeği(kasarli )
1 tane melki köftesi( dünden kalmisti atilmasin diye yedim)
9-10 parca kavun
ARA
1 maden suyu

sanki azcik yiyorsunuz, nasil doyuyorsunuz ki :stop:
Ben 55 kilo ile basladim, 35. haftadayiz 72 kilo olduk :KK43: seker yuklemesinde gebelik sekeri cikti, sonraki gunluk olcumlerde hep normal olsa da diyet uyguladik. Harfiyen uyamasam da dikkat etmeye calisiyorum.
Son kontrolde ogrendim ki oglumun kilosu on gun geriden geliyormus, korkumdan sinirlerim bozuldu. Hem diyet uygulayip hem bebegime kilo aldirmaya calisiyorum. Doktorum protein agirlikli beslen duzelir dedi. Benzer durumda olanlar varsa tavsiyelerinizi rica ederim.

Sanki az mi yiyorsunuz :stop:
Ben 55 kilo ile basladim, 35. haftadayiz 72 kilo olduk :KK43: seker yuklemesinde gebelik sekeri cikti, sonraki gunluk olcumlerde hep normal olsa da diyet uyguladik. Harfiyen uyamasam da dikkat etmeye calisiyorum.
Son kontrolde ogrendim ki oglumun kilosu on gun geriden geliyormus, korkumdan sinirlerim bozuldu. Hem diyet uygulayip hem bebegime kilo aldirmaya calisiyorum. Doktorum protein agirlikli beslen duzelir dedi. Benzer durumda olanlar varsa tavsiyelerinizi rica ederim.
canım bunlar bıle cok gelıyor bana suan mıdem tıka basa dolu su bıle ıcecek halım yok dıyebılırım,ılk zamanlarda bunları bıle yıyemıyordum asırı bulantılarım vardı sımdı cok ıyı sukur , uzulme canım bebekler bazen onden gıdıyor bazen arkadan ama o acıgı kapatıyorlar kılo alır annesı sen korkma

Ben daha sekizinci haftamda bes kilo aldim seker tansiyon tavan yapti hic boyle ummamistim . Sagliksiz seyler yemiyorum ama saglikli da olsa herseyin fazlasi zarar iste. Iki gundur diyetteyim besyuz gr verdim. Cok sukur...

Ben daha sekizinci haftamda bes kilo aldim seker tansiyon tavan yapti hic boyle ummamistim . Sagliksiz seyler yemiyorum ama saglikli da olsa herseyin fazlasi zarar iste. Iki gundur diyetteyim besyuz gr verdim. Cok sukur...
hamılelıkte seker ve tansıyon rısklı canm ama dıkkat et kendıne rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ıns

bugun ben neler yedım ne yemedım yazsam daha dogru olur sanırım ıstahım acıldı :KK70:
SABAH
1 tane yesıl zeytın
1 catal peynır
1 dılım ekmek domates suyuna bandım
3-4 tane cerı domates
1 bardak sekerlı cay
ARA
1 mınık nar
1 tane greyfurt
ÖĞLEN
2 tane marul yapragı
6-7 kasık yogurtlu mantı
! maden suyu
AKŞAM
1 tabak nohutlu pılav
3-4 yaprak marul
yarım kırmızı sogan
ARA
1 tane greyfurt

bugun ben neler yedım ne yemedım yazsam daha dogru olur sanırım ıstahım acıldı :KK70:
SABAH
1 tane yesıl zeytın
1 catal peynır
1 dılım ekmek domates suyuna bandım
3-4 tane cerı domates
1 bardak sekerlı cay
ARA
1 mınık nar
1 tane greyfurt
ÖĞLEN
2 tane marul yapragı
6-7 kasık yogurtlu mantı
! maden suyu
AKŞAM
1 tabak nohutlu pılav
3-4 yaprak marul
yarım kırmızı sogan
ARA
1 tane greyfurt
Afiyet olsun cnm bir tane zeytin okuyunca kendim den utandım bi saydim onumdeki çekirdekleri tam 15 tane :)

baslangıc kılo:87,7
gecen hafta: 78,5 kg
bu hafta:78,3 kg
giden :200 gr
toplam giden :9 ,4 kg
canım hala azalma yok mu mide bulantında.az yiyorsun gerçekten.kan tahlillerin nasıl çıkıyor peki?çocuğun gelişimi filan nasıl?soruyorum ama şu ana kadar çok önemli değil aslında bende 8 kilo verdiğimi söylemiştim ya bebeğimin gelişimi ve kan değerlerim normal çok şükür.üstelik vitamin demir filaan da kullanamıyorum karaciğer kolestazı çıktığı için.Ama sen artık biraz daha çok yemeye çalış.Bu arada benim 19.haftamı 50.7 20. haftadaki kilomu 51.3 olarak günceller misin ben biraz geç söylediğim için karışıklık olmuş cumadan cumaya tartılıyorum ama geç söylüyorum..

canım hala azalma yok mu mide bulantında.az yiyorsun gerçekten.kan tahlillerin nasıl çıkıyor peki?çocuğun gelişimi filan nasıl?soruyorum ama şu ana kadar çok önemli değil aslında bende 8 kilo verdiğimi söylemiştim ya bebeğimin gelişimi ve kan değerlerim normal çok şükür.üstelik vitamin demir filaan da kullanamıyorum karaciğer kolestazı çıktığı için.Ama sen artık biraz daha çok yemeye çalış.Bu arada benim 19.haftamı 50.7 20. haftadaki kilomu 51.3 olarak günceller misin ben biraz geç söylediğim için karışıklık olmuş cumadan cumaya tartılıyorum ama geç söylüyorum..
bulantilarim geçti çok şükür canim bebek te iyi degerlerimde normal cikti bende kullanmiyorim demir hali falan gerek duymadi tamam canim guncelleyeyim

bulantilarim geçti çok şükür canim bebek te iyi degerlerimde normal cikti bende kullanmiyorim demir hali falan gerek duymadi tamam canim guncelleyeyim
o zaman biraz daha çok yemeye çalış canım ya benim bulantılarım hatta kusmalarım bile devam ettiği halde senden çok yiyorum.

selam arkadaşlar benimde yaşım 28 ,hamileliğime 68 kilo ile başladım.şuan 20. haftamdayım ve 72 kg olmuşum.

Back