sağlıklı Hamilelik İçin Haftalik Kilo Takibi

Kaç haftaliksiniz ve dogum tarihimiz ne cnm

selamlar buraya bende geldim :)
59,5 kg ile hamile kaldım şimdi 62 kg yum. Bebişim Erkek olcak

kızlar lısteyı duzenledım bı yanlıs varsa soylersenız duzeltırım bıde bu kılo takıbı ıcın ortak bı gun belırleyelım ve o gun lısteye ısleyelım ne dersınız

benim moralim çok bozuk bu kilo konusunda daha yeni hamileyim yaklaşık 5 haftalık hamile kalmadan önce 49-50 kiloydum boyum 173 şimdi 2 ilo fazlayım 1 hafta içinde 2 kilo almışım hamile kalmadan önce nasıl yiyosam aynı şekil devam ediyorum kilo yapacak ne ekmek ne kızartme pasta vs.vs. hiç bişe yemiyorum ama 2 kilo almışım nerden geldi bu kilo anlamıyorum yaa moralim çok bozuk hadi 3 4 aylık olsa anlicam dert etmicem de şimdiden böyle olması psikolojimi bozdu kilo konusunda çok takıntılıyım evlendiğimden beri 1 kilo bile almadım niye böyle oldu fikri olan varmı?????????

sanirim metabolizmadan canm yada hareketlerini azaltiysan insanda olabilir beshaftalikken benim kilim 87 kiloydu bulanti başlayınca vermeye basladim

sanirim metabolizmadan canm yada hareketlerini azaltiysan insanda olabilir beshaftalikken benim kilim 87 kiloydu bulanti başlayınca vermeye basladim

belkide cnm ağrım sancım oluyo nonun için evden dışarı çıkmıyorum önceden sürekli hareket halindeydim şimdi hep kısıtlandı temizlik yaparken bile dinlene dinlene yapıyorum yani artık şu bulantılar başlasa diye dua ediyorum biliyorum çok kötü ama benim şimdiden canım sıkılıyo bu duruma

Konuyla alakasız olacak ama ben sitede yeniyim konu açacam da fakat nerden açacağımı bilmiyorum bir kaç önce başardım da şimdi çözemiyorum

canim deme öyle inan ben kilo almaya raziyim yeterli bulantilarim olmasin o derece kotu oluyor hic bisey yapmaya halin olmuyor en önemli bebek için endiseliniyorsun gelişimi için bak şimdi benim balik sut et tarzi ürünleri devamli yemen lazim ben yiyemiyorum bugün zorla yumurta yemeğe calisiiyorum hamileligin tadini cikar emzirirken çok rahtlikla verirsin kilo

istersen senide ekleyeyim listeye buradan takip et kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…