- 2 Eylül 2014
- 1.299
- 2.001
- 178
- 37
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Teşekkür ederim :) aslında haşlanmış olsa bu kdr çok yiyemem ama omlet iyi oluyo. Cinsiyet maalesef belli değil. Bebişim gösterir belki ama doktor erken diyo bakmıyo bakalım 2 hafta sonra kontrol var belki o zaman söyler :)hos geldin canim iyi ne güzel yumurta yiyebiliyorsun ben bi çok şeyi zorla tuketiyorum maalesef :) cinsiyeti ogrendiniz mi
hadi bakalim hayirlisi haberlerle gelirsin inş :)Teşekkür ederim :) aslında haşlanmış olsa bu kdr çok yiyemem ama omlet iyi oluyo. Cinsiyet maalesef belli değil. Bebişim gösterir belki ama doktor erken diyo bakmıyo bakalım 2 hafta sonra kontrol var belki o zaman söyler :)
hoşgeldin canm aramiza bende aynen senin gibiyim hic birsey yiyememektense modemi bulandirmayan yemekler tercihler etmeye calisiyorum canm ben henüz almaya baslamadim hala veriyorum bakalim hayirlisi cınsıyetınız bellı mı canımçok faydalı bir konu açmışsın efsax bende katılmak isterim.56 yla hamile kaldım 16.haftaya kadar şiddetli mide bulantısından 8 kilo verip 48 kiloya düştüm.iki haftadır mide bulantılarım azaldı ama yine de gece gündüz bulanıyor.son iki haftada sağlıksız olduğunu biliyorum ama yemek sabah öğle akşam hep poğaça yedim bu yüzden biraz kilo aldım.18.haftada 50.7 oldum.
Yok belli canim 10+5 de erkek dedi 14+5 de kesinlesti bize erkek bekliyoruz inş aynen bulantilar biraz daha sakin ama yinede yemeni etkiliyorHerkes bana geçmese bile belirli bir aydan sonra bulantıların şiddeti azalır diyorlardı öyle de oldu.inşallah senin de öyle olur ya...annemin 3 hamileliğinde de 9 ay bulanmış ama hep ortalama 4.aydan sonra haffiflemiş.erkek bekliyorum canım doktor kesin dedi.senin henüz belli değilmiş ama şimdi gitsen belli olur kesin.13.haftada galiba erkek demişti 16.haftada kesin erkek dedi.
oooo ne kadar erken söylemiş öyle :) ben başkasıyla karıştırdım sanırım. bu arada çorba gibi sulu şeylerin mideni bulandırdığını hissetmiyor musun?Birşey diyecem de farketmiyorsan hiç aklını bulandırmayım :)Yok belli canim 10+5 de erkek dedi 14+5 de kesinlesti bize erkek bekliyoruz inş aynen bulantilar biraz daha sakin ama yinede yemeni etkiliyor
evet baya erken söyledi doktorumuz her zaman icemiyorum canm bazen sulubseyler daha kotu bulaniyoroooo ne kadar erken söylemiş öyle :) ben başkasıyla karıştırdım sanırım. bu arada çorba gibi sulu şeylerin mideni bulandırdığını hissetmiyor musun?Birşey diyecem de farketmiyorsan hiç aklını bulandırmayım :)
hoşgeldin canm aramiza cinsiyetiniz bellimi PC te geçtiğinde listeye ekliyorum senideAa süper bende 51 civarı hamile kaldım yani hatırlamıyom 49-50 de olabilir :) 16. Haftaya kadar aynı kilodaydım17. Haftada 52 18. Haftadayım 53.5 civarıyım aç karnına ..
Yok balım açmadievet baya erken söyledi doktorumuz her zaman icemiyorum canm bazen sulubseyler daha kotu bulaniyor
hoşgeldin canm aramiza cinsiyetiniz bellimi PC te geçtiğinde listeye ekliyorum senide
hadi bakalim tatlim hayirlisi haberler ile insYok balım açmadicumartesi tekrar gitcez ozaman öğrenirim inşallah acarsa
evet baya erken söyledi doktorumuz her zaman icemiyorum canm bazen sulubseyler daha kotu bulaniyor
farketmişsin bak sende.ben farkettikten sonra doktorum söyledi sıvı şeyler mide de yer kapladığı iiçin daha çok mide bulandırırmış sulu yemek bile yememeye çalış dedi.suyu da yemekten iki saat sonra içmek gerekiyormuş.internette de bu bilgilere rastlamışsındır araştırdıysan.
Merhaba kizlar:)
Hamilelik boyunca ve sonrasinda devamlı sen hamilesin ye sütün artsin ye gibi bi çok cümle duyuyoruz ve duymaya da devam edicez tabi yanlis beslenmenin sonrasında kilolarla basi dertte olan biz anneler oluyoruz o yüzden kendimizi boyle bi topikte kontrol edelim istedim tabiki sizlerinde bana arkadaş olmasini istiyorum ,birbirimizin yanlislarini dogrularini söylersek daha saglikli bi gebelik geçirmiş oluruz :)bu arada ben cumadan cumaya tartılmayı dusunuyorum kızlar
HAMİŞ KİLO TAKİBİ
[TABLE='' class[I][B]: [/B][/I]grid, width: 500'']
[TR]
[TD] İSİM [/TD]
[TD] DOĞUM TARİHİ [/TD]
[TD] CİNSİYET[/TD]
[TD] BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD] 14.hafta[/TD]
[TD] 15.hafta[/TD]
[TD] 16.hafta [/TD]
[TD] 17.hafta [/TD]
[TD] 18.hafta [/TD]
[TD] 19.hafta [/TD]
[TD] 20.hafta [/TD]
[TD] 21.hafta [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Efsax[/TD]
[TD]14.04.2015 [/TD]
[TD]Erkek [/TD]
[TD]87,7 kg[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]79,7 kg [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurerdem[/TD]
[TD]22.04.2015[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] 79 kg[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]79 kg[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mnrsl[/TD]
[TD]15.04.2015 [/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] 60 kg[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]63 kg [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Flybutterfly[/TD]
[TD]28.04.2015[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] 74 kg[/TD]
[TD]77 kg [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] denizsv[/TD]
[TD]02.04.2015 [/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]56 kg[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]48 kg [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]50,7 kg[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] İSİM [/TD]
[TD] 22.hafta [/TD]
[TD] 23.hafta [/TD]
[TD] 24.hafta [/TD]
[TD] 25.hafta [/TD]
[TD] 26.hafta [/TD]
[TD] 27.hafta [/TD]
[TD] 28.hafta [/TD]
[TD] 29.hafta [/TD]
[TD] 30.hafta [/TD]
[TD] 31.hafta [/TD]
[TD] 32.hafta [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Efsax[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurerdem[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mnrsl[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flybutterfly[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] denizsv[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] İSİM [/TD]
[TD] 33.hafta [/TD]
[TD] 34.hafta [/TD]
[TD] 35.hafta [/TD]
[TD] 36.hafta [/TD]
[TD] 37.hafta [/TD]
[TD] 38.hafta [/TD]
[TD] 39.hafta [/TD]
[TD] 40.hafta [/TD]
[TD]+,- Kilo [/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Efsax[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]- 8 kg [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurerdem[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]0 kg [/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mnsl[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]+ 3 kg [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]flybutterfly[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] + 3 kg[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] denizsv[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD] - 5,3 kg [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD] -[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
tamam canım senıde ekledım lısteyeslm canım benide yazarmısın tahmini dogum tarihi 10.04.2015
hamile kaldıgım kilom 70
suanki kilom 67
17. haftamdayım
cinsiyet daha belli degil canım kesinlesince söylerim
canim 66 yim sabah tartildim:-( 66 yazarmisin.tesekkurler canimaynen canm cogunluk ıcemıyorum zaten en cok sabah kahvaltılarında zorlanıyorum
tamam canım senıde ekledım lısteye
tamam tatlim hemen duzeltiyorumcanim 66 yim sabah tartildim:-( 66 yazarmisin.tesekkurler canim
Hoşgeldin cnm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin daha benimde karnim belli olmuyorbende 56kilo ile kaldim boyum168 suan 58 cikiyorum ama hic ekmek yemiyordum ekmege basladim cunku mide bulantimi ekmek aliyordu ucuncu gebeligim.ilki onbir haftalik dusuk digeri uc bucuk yasinda.son aylarda da adim adim gittim ben sadece besten altiya gecerken uc kilo almistim sadece.toplamda ondortle gittim normal dogum yaptim.yedisi hemen gitti.sonra cocuk ondort aylikti 53kiloya inmistim.yani kilolar gidiyor kizlar abartmazsaniz.hala 38bedene hatta 36ya giriyorum.velilerim bilmiyor henuz su anda belli degil hala.kizimda inanmamislardi izne ayrildigimda.karin yapimdan dolayi sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?