- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
istersen senide ekleyeyim listeye buradan takip et kendini
tamam canm adet tarihinden de belli olur haftan ama geç dollenme olduysa doktorun ki daha kesin olur haftaya hayirlisi haberlerle gelirsin inş cnm belki pit pitlarida duyarsinçok iyi olur da daha benim kaç haftalık hamile olduğum belli değil doktor söylemedi çarşamaba randevum var kese için o zaman eklesen olurmu hem o 2 kiloyu da verrim o zamana kadar:):)
tamam canm adet tarihinden de belli olur haftan ama geç dollenme olduysa doktorun ki daha kesin olur haftaya hayirlisi haberlerle gelirsin inş cnm belki pit pitlarida duyarsin
hadi hayirli haberlerle inşallah cnim :)inşallah cnm sat a göre 6 haftalık ama geç döllenme olduğundan geriye gider çarşamba öğrenecem işte çok heycanlıyım
Hoşgeldin canm tabiki herşeyi tadinda yendiği surece sorun yokMerhaba kızlar ben de 31 haftalık hamileyim. Boyum 1.75. 64 kilo ile hamile kaldım şu an da 74 üm yeme içmem de normal ne çok abartılı ne de az. Etimden,balığımdan,yoğurdumdan,pekmezimden,cevizimden asla ödün vermiyorum. Hamur işleri ve tatlı türü şeyleri abartmadığınız müddetçe herşey yolunda kızlar
hosgeldın canm sende kılo verenlerdensınBende 78 le kaldim suan 77 kiloyu,mmm
Menunde pek guzel kuzumbugunkı menum
KAHVALTI
1 haslanmıs yumurta
bır dılım cıkolatalı yaglı ekmek
yarım dılım ekmek
domates rendesı
1 kupa ıhlamur cayı
ARA
1 mandalına
1 kucuk bahcemızde yetısmıs olan antep hurması
AKŞAM
1,5 tabak yogurtlu makarna
borulce salatası
1 tane maden suyu
ARA
3 kuru kayısı
yıyebıldıgım kadar canm onceden yumurta yıyemıyordum sımdı zorlada olsa yemege basladımMenunde pek guzel kuzum
Aynen cnm bakalim buncan sonra alacakmiyim fazla ekmek yemiyorum ayin24undebelli olur garihosgeldın canm sende kılo verenlerdensın
ınsallah cok kılo almazsın canm benım ekmekgı bende 2-3 gundur cogalttımAynen cnm bakalim buncan sonra alacakmiyim fazla ekmek yemiyorum ayin24undebelli olur gari
Tabi tam senin jsfah acik donemin canimm vucut istio o haftalardaınsallah cok kılo almazsın canm benım ekmekgı bende 2-3 gundur cogalttım
ıstahım o kadar yok canmda 2 ogun yedıgım ıcın sabahları ekmek yıyorumTabi tam senin jsfah acik donemin canimm vucut istio o haftalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?