Canim bende bugün ilk defa kacamak yaptim yaaa ama pisman değilim cok cok abartmadim kiiii zaten....
Kahvalti da 10 tane kadar patates Kızartma si
Ve 2 tatli kaşığı kadar sarelle yedimmm... ama aksami az tutarak dengelerim inşallah
Kilo verbildin mi canim yoksa ayni misin arada kilonuda Paylaş merak ediyoruz
Kizlar hergun 800 kalori alsam sizce kac ayda kilolardan kurtulurum hemde diyet yapmiasolurum dimi 800 kalori cok mu?? Aslinda 70.400 dum 3 hafta 600 kalorlik diyet yaptim 64 kusur oldum çok şükür ama diyete ara verdim Kilom 66 küsür oldu boyum 160 kizlar 600 kaloruibeni mahvediyor sizlere sormak istedim 800lede kilo verirmiyim ve 4 ayda 53 olurmu yum sizce bol sporda olucak
INSALLAH kilolardan kurtuluruz cok saol cnm:)800 kaloriyle verirsin ama 1000 kalori altı sağlıklı değil onu belirteyim
BUGÜN Kİ PLANLADIĞIM LİSTEM
1.13.2014 pazartesi
Kahvaltı: Bir haşlanmış yumurta, bir yumurta kadar beyaz peynir, 4 zeytin, şekersiz çay
Öğlen: Marul salatası, bir bardak ayran
Ara: Bir kahve üçü bir arada
Akşam: Marul salatası, tavuk, bir bardak ayran
TOPLAM: 730 KALORİ
SPOR SONUCU: 320 KALORİ EDİYOR SÜPEEERRRRRRR
SPOR: 20 dk eliptik
: lesli 3 mil
: 5 dk karın egzersizi
TOPLAM: 400 KALORİ YAKIYORUM :)
SU: 2 LİTRE
BEŞİ BİR YERDE ÇAY: 2 FİNCAN
Kizlar hergun 800 kalori alsam sizce kac ayda kilolardan kurtulurum hemde diyet yapmiasolurum dimi 800 kalori cok mu?? Aslinda 70.400 dum 3 hafta 600 kalorlik diyet yaptim 64 kusur oldum çok şükür ama diyete ara verdim Kilom 66 küsür oldu boyum 160 kizlar 600 kaloruibeni mahvediyor sizlere sormak istedim 800lede kilo verirmiyim ve 4 ayda 53 olurmu yum sizce bol sporda olucak