Sağlıklı beslenme ve spor günlüğüm

24.12.2013 salı 8. gün

Kahvaltı (9:30) : Yağsız patates tava yoğurtlu, 3 zeytin, 2 ceviz, 6 kuru mürdüm eriği, şekersiz çay

Öğlen (13:30) : Bir büyük kase kabak çorbası, iki dilim tost ekmeği, bir kıymalı yumurta

Ara: (16:00) : Bir mandalina, bir yudum süt, 3 küçük lahana sarma

Akşam (20:00) : Bir küçük peynirli poğaça, iki tane çokoprens, şekersiz çay ((((

Su: 1,5 litre

TOPLAM: 1500 kalori maalesef (

yine akşam kaçamak yaptım listemi değiştirmem lazım yanlış bir şey var listede

Son düzenleme:
Canim bende bugün ilk defa kacamak yaptim yaaa ama pisman değilim cok cok abartmadim kiiii zaten....
Kahvalti da 10 tane kadar patates Kızartma si
Ve 2 tatli kaşığı kadar sarelle yedimmm... ama aksami az tutarak dengelerim inşallah

ay canım benim ilk değil maalesef beslenmemde bir hata var sanırım bakalım deneme yanılmayla çözücem:)) senin kaçamak çok değilmiş devamı gelmesin benim ki gibi:)

25.12.2013 çarşamba 9. gün

Kahvaltı (10:00) : Sahanda yumurta, beyaz peynir, 5 zeytin, bir kaşık reçel, 2 dilim ekmek, şekersiz çay

Öğlen: (13:30) : Bir muz, iki kaşık yoğurt, üçü bir arada kahve

Ara: Beşi bir yerde çayı(tarçın+limonlu)

Akşam: (17:00) : 3 kıymalı bulgurlu kuru dolma, iki kaşık tavuk sote, haşlanmış karnabahar, bir büyük bardak ayran

Su: 2 litre su

Spor: 20 dk eliptik bisiklet

TOPLAM: 1300 KALORİ

Bugünü inşallah böyle kapatırım sadece şekersiz çay içerim birde beşi bir yerde çayımı:))

26.12.2013 perşembe 10. gün

Kahvaltı: Bir haşlanmış yumurta, beyaz peynir, 2 zeytin, bir kaşık reçel, yarım sac ekmeği, şekersiz çay

Ara: Bir muz, bir bardak ayran

Öğlen: 3 bulgurlu kuru dolma, bir bardak ayran

Ara: Bir kase cocopops

Akşam: Lahana çorbası, yarım tabak patates yemeği,yarım sac ekmeği

Ara: bir avuç kuru yemiş, 20 gr çikolata

Su: 1,5 litre

TOPLAM: 1500 KALORİ

Yine yedim de yedim ohhhh ne olacak bakalım yine iyiyim kilo verebilmişim:)) 69 oldum:))

Evet günlüğüm yeni bir başlangıç yapıyorum iki hafta kuşhan diyeti yapıcam listeyi ilk sayfaya ekledim umarım başarılı olurum sporumada başladım artık:)

1.2.2014 perşembe kuşhan 1. gün

Kahvaltı: Bir haşlanmış yumurta,peynir, 5 zeytin, bir dilim etimek,şekersiz çay, bir mandalina

Öğlen: Bir simit, haşlanmış karnabahar, bir bardak ayran

Akşam: Bol salata( karnabahar, marul,soğan,maydanoz,domates,salatalık,limon), avuç içi kadar haşlanmış tavuk

Ara: 12 fındık,şekersiz çay

Su: 2 litre

Spor: 20 dk eliptik, toplam 7000 adım attım bugün

TOPLAM: 750 KALORİ, sporla 665 KALORİ

GÜNÜM GÜZEL GEÇTİ UMARIM BUGÜNDE GÜZEL GEÇER:)

1.3.2014 cuma kuşhan 2. gün

Kahvaltı: Bir yumurta, 3 zeytin, peynir, çeyrek domates salatalık, bir dilim tam buğday, şekersiz çay

Öğlen: Tam buğday ekmeğinden yağsız tost, bir bardak ayran

Akşam: Bir kepçe tavuk çorbası, 5 lahana sarma, 5 kaşık yoğurtlu şehriye

Ara: Bir mandalina, kahve

Su: 1 litre az oldu

Spor: yok hastayım soğuk algınlığı

Misafirim vardı şehriye liste dışı oldu

TOPLAM: 1150 KALORİ

Güzel gidiyor diyetim maşallah diyelim:)

1.6.2014 pazartesi

Kahvaltı: Peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, bir dilim tam buğday ekmeği, şekersiz çay

Ara: yarım muz

Öğlen: Yağsız beyaz peynirli tost, çoban salata, iki bardak ayran

Ara: Kahve

Akşam: 3 elmalı kurabiye, bir küçük poğaça, çay maalesef

Spor: 1 saat yürüyüş
Leslie 3 mil 40 dk

Su: 8 bardak

TOPLAM: 1130 KALORİ
SPORLA: 568 KALORİ

Kuşhana ara verdim sonra devam edicem, yine kaçamağım oldu neyse ki spora başladım artık.)

Son düzenleme:
Kilo verbildin mi canim yoksa ayni misin arada kilonuda Paylaş merak ediyoruz

Kizlar hergun 800 kalori alsam sizce kac ayda kilolardan kurtulurum hemde diyet yapmiasolurum dimi 800 kalori cok mu?? Aslinda 70.400 dum 3 hafta 600 kalorlik diyet yaptim 64 kusur oldum çok şükür ama diyete ara verdim Kilom 66 küsür oldu boyum 160 kizlar 600 kaloruibeni mahvediyor sizlere sormak istedim 800lede kilo verirmiyim ve 4 ayda 53 olurmu yum sizce bol sporda olucak

Kilo verbildin mi canim yoksa ayni misin arada kilonuda Paylaş merak ediyoruz

Canım sadece 1 kilo düzenli yapamıyorum ki bu aralar sıkıntım çok akşama kadar yapıyorum akşam patlıyorum ıskı bir şekilde devam etmem lazım spora başladım o güzel oldu diyettede kaçamak yapmazsam süper olur.

800 kaloriyle verirsin ama 1000 kalori altı sağlıklı değil onu belirteyim

Günlüğüm seni ihmal ettim diyeti bozdum da azcık:)) ama sebebi var hemen kızmak yok:) sağlıksal nedenler diyelim bir dönem var onu atlatayım daha güzel olacak diyetim, spora yapıyorum en azından her gün az da olsa adım sayıyorum eliptik çeviriyorum,lesliyle yürüyorum hangisi hoşuma giderse o gün, pazartesi yine yeni yeniden ben başlıyorum hafta sonu başlayamam eşim evde:))

Güüüüünaydın günlüğüm ben geldim bomba gibi bugün çok daha iyiyim sağlıksal sıkıntılar devam etse de artık bahane yok diyet+spor var bugün protein günü yapıyorum tabi ki sporumu da yapıcam yaptığım kaçamakların bedelini ödeme günü tartıda aynıyım bu güzel haber bu durumu avantaja çevirmem lazım hızlı kilo alan biri değilim o yüzden kıymetini bilmeliyim ve fazlaklarımdan kurtulmalıyım artık

Hayatım boyunca kilo problemim olmamıştı çok zormuş eski halimi çok özledim

1.13.2014 pazartesi

Kahvaltı: Bir haşlanmış yumurta, bir yumurta kadar beyaz peynir,4 zeytin, şekersiz çay

BUGÜN Kİ PLANLADIĞIM LİSTEM

1.13.2014 pazartesi

Kahvaltı: Bir haşlanmış yumurta, bir yumurta kadar beyaz peynir, 4 zeytin, şekersiz çay

Öğlen: Marul salatası, bir bardak ayran

Ara: Bir kahve üçü bir arada

Akşam: Marul salatası, tavuk, bir bardak ayran

TOPLAM: 730 KALORİ

SPOR SONUCU: 320 KALORİ EDİYOR SÜPEEERRRRRRR

SPOR: 20 dk eliptik

: lesli 3 mil

: 5 dk karın egzersizi

TOPLAM: 400 KALORİ YAKIYORUM :)

SU: 2 LİTRE

BEŞİ BİR YERDE ÇAY: 2 FİNCAN

Son düzenleme:
20 dk eliptik yaptım akşama lesli yapıcam inşallah tabi göbek egzersizi

Planladığım liste buydu bazı değişiklikler oldu ama kaçamak değil:) buyrun yeni hali

1.13.2014 pazartesi

Kahvaltı: Bir haşlanmış yumurta, bir yumurta kadar beyaz peynir, 4 zeytin, şekersiz çay

Öğlen: Marul salatası, bir bardak ayran

Ara: Bir kahve üçü bir arada

Akşam: Karnabahar çorbası, tavuk baget

Ara: Bir portakal

TOPLAM: 700 KALORİ

SPOR SONUCU: 396 KALORİ EDİYOR SÜPEEERRRRRRR

SPOR: 20 dk eliptik

: lesli 40 dk

: sporda 8000 adım attım:)

TOPLAM: 300 KALORİ YAKIYORUM :)

SU: 2 LİTRE

merhaba seval23 :) günde 800 kalori alırsan sanırım ayda 4-5 kilo kaybedersin ama bir uyarım var o da 800 kalori aldığın diyet protein karbonhidrat yağ bakımından dengeli olmalı. yoksa kaslarından da gider. bu bakımdan dikkatli olursan 800 kalori aldığın bir diyet sanırım istediğin sonucu verir. ama günde 800 kalori alıp spor yapamazsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…