2021 |
9 OCAK | 77 |
16 OCAK | 75.5 |
23 OCAK |
30 OCAK |
6 ŞUBAT |
13 ŞUBAT |
20 ŞUBAT |
27 ŞUBAT |
slm
Hayırlı olsun inşallah Senle aslında aynı kaderi paylasiyorum kilolar da aynı sayılır bende 68 im şu an Hamileyken sadece 8 kilo aldım doğumdan sonra annelerin de desteğiyle bu hale geldim tabi bütün suçu onlara atmamak lazım bi de iştahım da yerinde yani özelkle tatlı hamur işi. abur cubur falan ohh tam bana göre yani
Artık canıma tak etti en sonunda diyetisyene gittim bugün bi hafta oluyor Eğer kararlıysan beraber devam ederiz sana destek olurum yani))
canım ben sana doktorun verdiği listeyi yazayim istersen buna göre de devam edebilirsin
kahvalti
bir kk peynir light
iki dilim ekmek
5 zeytin ya da 2 ceviz
şekersiz çay
haftada 3 yada 4 gün haşlanmış yumurta
ara öğün
bir meyve
öğle yemeği
bir köfte kadar et tavuk yada balık
ya da 5 yk baklagil
bir dilim ekmek ya da 3 yemek kaşığı pilav yada makarna
bir kepçe çorba
bir çay bardagi yoğurt
sınırsız yağsız salata
ara öğün
bir meyve
ara öğün
bir bardak light süt
iki galeta
akşam yemeği
4 yemek kaşığı sebze
1 dilim ekmek ya da 3 yk pilav yada makarna
bir kepçe çorba
sınırsız yağsız salata
bir su bardagi ayran
ara öğün
bir meyve
ara öğün
bir bardak ayran
günde 3 bardak yeşil çay
en az iki litre su
Hayirli olsun canim ben de onceden ara ogun bana gore degil ben ne zaman yersem o kadar cok yerim diye dusunuyodum ama oyle degilmis ara ogun up up up
Tabi senin farkli olabilir ben huyumu yanlis biliyomusum. ben daha coluk cocuk sahibi olmadan 74 kiloyum siz en azindan hamilelik sonrasina kadar citi piti gezmissiniz darisi basima diyorum
kolaylar gelsin canim
Dün ki menüme ek olarak akşam bir bardak tarhana çorbası içtim, bir mandalina yedim ve maalesef çikolata yedim 20 gr
TOPLAM: 1250 kalori aldım
İl k Gün: 1000 kalori almıştım
Yediklerimi biraz daha dengelemem lazım abur cubur istediğime göre doymuyorum bugün nasıl geçecek bakalım
diyet günlüğün hayırlı uğurlu olsuntakipteyim yediklerini sporlarını yazdıkça okurum.
ben de 11 kilo vermek istiyorum. diyet listeni beğendim çok ara öğün yok. yapabilirsin bence :) kolaylıklar diliyorum
merhabalar hayırlı olsun günceniz
ben de geçen yıl bu zamanlar girdiğim diyet mecerama yaklaşık 4 aylık bi süreçte 15 kilo kadar vermiştim. karatay çok doğru bir yöntem başarılar diliyorum
Istersen gercekten olur. Seninle hedeflerimiz ayni bende 15 kilo vermek istiyorum ama mayis a kadar ayda 3 kilo işte. ... ayda 2 kiloya bile razıyım yani...
Allah yardimcin olsun bu yolunda
Bende bebek istiyorum ama hamile iken de ilk aylar kendini cok sıkma dan kilo verilebiliyor... insallah istediğin kilo ile hamile kalirsin... su an düşünüyor musun. Yoksa zayifladiktan sonra mi
Ilk cocugun kac yasinda
Geçmiş olsun canim benimde kizim 2.5 yaşında.... ALLAH hayirli ve sağlıklı evlatlar versin inşallah... bende kendime bir gunluk açtım bende pazartesi günü tartiliyorum. Benim kilom cok fazla tabi 83.5 ama 110 dum kizimi emzirirken...