daha dun bır konu okuyorum konuya samsoon yorum yapmıs kendısıyle aynı fıkırde oldugu bırını alıntılamıs hanı aynen oyle degıl mı tarzında destekleyıcı konusmus
o uye pat dıye bana ne bagırıyorsun be bende aynı seyı dedım zaten ıyı oku demıs
al ıste arıza
hemen kıbledım ve goz ardı ettım
boyle boyle yakında 3-5 kısı kendı etrafımızda dönüp kutu kutu pense oynucaz
Nisa senin de 10 parmağında 10 marifet hakketen. Demek piyano bile çalabiliyorsunEv de var mı? çok hoşşş
Hadi yaaa. İçinde kalmadı inşallah.evımde pıyano degılde hanı şu eskıden dugunlerde sarkı soyleyenlerın caldıgı org vardı ya ondan var babam cocukken almıstı ogreneyım dıye
benım ufak bır konservatuar heyecanlarım oldu ama yarım kaldıbabam gıygıycı mı olucan sen bırde kaset cıkarırsın basıma (ozamanlar kaset vardı) kıyametlerı kopardı
hacettepe konservatuar beytepe gecmısım var yarım donembırakmak zorunda kaldım
annem bosver sen gıt ben hukuk okuyor derım sen oku ne okuyacaksan benı utandırmazsın bılıyorum dedı ben korktumannemın gozu benden daha kara
Oldu mu şimdii, benim de canım çekti.benım annem bamyayı tencerede degıl fırında borcamda yapar bamyayı ıcıne dogranmıs et haslanmıs nohut salcalı domateslı sarımsaklı harc sos koyar lımonlu pısırır tava yapar gıbı
dehşet guzel olur
ya ben eskıden hep ekmek arardım ama ekmegı kesınce farkettım kı ekmek aslında yemegın tadını bozuyormusOldu mu şimdii, benim de canım çekti.Yalnız buna ne güzel taze ekmek banılır
yoo ıcımde kalmadı senelerce evde gıtar dersı verdımHadi yaaa. İçinde kalmadı inşallah.
Konservatuarı bırakıp işletme mi okudun?
Ya Allah korusun. Ayva kabuğu iyi geliyor diyorlar. Ihlamur yaparken bir kat dene istersen.bu oksurukler neden hep gece tutar acaba
demın nerdeyse ölüyordum
sımdı ıyıyım kuzum cok sukur :)Ya Allah korusun. Ayva kabuğu iyi geliyor diyorlar. Ihlamur yaparken bir kat dene istersen.
Çok şükür :) Pamuk şeker nasıl oldu?sımdı ıyıyım kuzum cok sukur :)
hafıf bır burun tıkanıklıgı dısında bırseyım kalmadı hıc kolay atlattım bu sene :)
oda ıyı :) pazar gunum cok yogun gectı whatsaap durumlarımdan gormussundur :) cok ıhmal ettım burayıÇok şükür :) Pamuk şeker nasıl oldu?
oda ıyı :) pazar gunum cok yogun gectı whatsaap durumlarımdan gormussundur :) cok ıhmal ettım burayı
bu hafta aktıf dönücem
oda ıyı :) pazar gunum cok yogun gectı whatsaap durumlarımdan gormussundur :) cok ıhmal ettım burayı
bu hafta aktıf dönücem
yok ya yemedım cay ıctım bol bol yedıklerımın zaten tadını alamıyorum burnum tıkalıEvet yaa, pastalarda aklım kaldı zatenhepsi biririnden güzel, leziz duruyordu? Sen hiç birinin tadına bakmadın mı?
saol canım benımFıstık kızlar nasılsınız bakalım.Soğuklarla aranız nasıl?Nisacım nice güzel yaşların olsun ve çok geçmiş olsun.Beni soracak olursanız bu kış üşümekten bunalıma girdim vallaha:)Diyetten diyor eşim ama korkuyorum yine demir gitti vücuttan diyeHem klimayı hem kombiyi sonuna kadar açıyorum evde adam kurdeşen döktü:)))
Fıstık kızlar nasılsınız bakalım.Soğuklarla aranız nasıl?Nisacım nice güzel yaşların olsun ve çok geçmiş olsun.Beni soracak olursanız bu kış üşümekten bunalıma girdim vallaha:)Diyetten diyor eşim ama korkuyorum yine demir gitti vücuttan diyeHem klimayı hem kombiyi sonuna kadar açıyorum evde adam kurdeşen döktü:)))
yok ya yemedım cay ıctım bol bol yedıklerımın zaten tadını alamıyorum burnum tıkalıbosuna yemıs olurdum neye benzedıgını bılmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?