Sağlıklı beslenirken;

hadi canım o derece ayrı gayrımısınız
aynen oyle
benım yerımde baskası olsa bırdaha donup yuzune bıle bakmaz hıc bırsekılde gorusmez
ben ölümlü dunya sırf kızımın babanesı oldugu ıcın arada bır gorusuyorum oda sadece esımle veya yanımızda baska mısafırler de varsa ...
ben 2 sene hıc gorusmedım evıne de gıtmedım evıme de gelmesını ıstemedım ama kızım buyuyupde dedem yok mu ? amcam yok mu gıbı seyler sorunca akraba ısımlerını ogretırken . sırf onun hatırına ben affetmesem de kızım ıcın katlanıyorum dıyeyım :)

hım baya yormuş anladığım kadarıyla seni.evet zaten bazı şeylere çocuklar için katlanıyorsun.kendi kaybetmiş bence senin gibi düzenli titiz evine çocuğuna eşine düşkün bir gelini.

hım baya yormuş anladığım kadarıyla seni.evet zaten bazı şeylere çocuklar için katlanıyorsun.kendi kaybetmiş bence senin gibi düzenli titiz evine çocuğuna eşine düşkün bir gelini.
canım sagolasın

bugun hıc bırsey yıyemedım yarım saat sonra hastaneye gıdıcem orda bır serum vurulayım ıyı gelır bana
bugun pasta borek yıcem valla hastayım ben

kucukken ne zaman hasta olsam annem hep buyuk boy cıkolata alırdı tavuk suyu corbanın yanında tepsıye koyar getırırdı aklıma o geldı
hastayken hersey mubah

ye canım ye hastasın

Bilemedim. Saat ya da cicili bicili kırtasiye de olabilir. Ya da hesaplı bir gitar belki?

birileri seneler öncesine inmiş.ban saysıcı artınca günde artıyor galiba dün açılacaktı sağolsunlar sanırım gece onikiye doğru açtılar
Hoşgeldin evet yaa, bazen insanın bam teline fena basıyorlar burada. Allah'dan görmezden gel seçeneği var. Bir bakıyorsun o üye hiç var olmamış gibi

Suhaaan epey uzun banlı kaldın sanki? Naptın sen yaw?

Nisaaa ne dedi doktor? Nasıl oldun? Minnoş nasıl?
doktor bana antıbıyotık ıgne verdı
ates dusurucu agrı kesıcı oksuruk surubu verdı
boyle durumlarda telefon acın ben eve gelırım saglık bu ıyıkı epılepsı havale falan gecırmedın bu kadar yuksek atese dedı

ahsen bugun cok cadıydı dedım ahsen sen bellıkı ıyılesmıssın çenen acılmıs

şimdiye kadar hiç kullanmadım .aslında vakti geldi gibi
benım goz ardı lıstem cok kabarık
gecen bır konuya gırdım okadar cok goz ardı edılen secenegı goster yazısı cıktı kı ılk sayfa komple bos gorundu gozume
ben sadece bana hakaret eden de degıl genel olarak sorunlu tıplerı de engellıyorum konuda yorumlardan kımın ne oldugu anlasılıyor baskasına hakaret eden sataşan bana da sataşır ona yapan yarın bana yapar mantıgı

tekrar gemiş olsun kuzu

Bilemedim. Saat ya da cicili bicili kırtasiye de olabilir. Ya da hesaplı bir gitar belki?
gitar alırsam eger dersını benım vermem gerekır cunku ben senelerce pıyano ve gıtar dersı verdım
suan ona hıc yuregım yok cocuga ogretmek zor oluyor
cocugunda herseyı var masallah ınsan ne alacagını sasırıyor

gayet mantıklı bende yavaştan yavaştan yapayım

tekrar gemiş olsun kuzu
ıgneyı yedım gozum acıldı valla
esım bana cıkolata da almıs yedım baktım tat yok oyle hastayım kı yedıklerımın tadı yok bosuna yemıyım ıyılesınce yerım dedım cantama sakladım

gayet mantıklı bende yavaştan yavaştan yapayım
daha dun bır konu okuyorum konuya samsoon yorum yapmıs kendısıyle aynı fıkırde oldugu bırını alıntılamıs hanı aynen oyle degıl mı tarzında destekleyıcı konusmus
o uye pat dıye bana ne bagırıyorsun be bende aynı seyı dedım zaten ıyı oku demıs
al ıste arıza
hemen kıbledım ve goz ardı ettım
boyle boyle yakında 3-5 kısı kendı etrafımızda dönüp kutu kutu pense oynucaz

Nisa senin de 10 parmağında 10 marifet hakketen. Demek piyano bile çalabiliyorsun Ev de var mı? çok hoşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…